Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En İyi Kral Arms Havalı Tüfekler 2024 - Kral Pcp Tüfekler

24-03-2024 21:37
En İyi Kral Arms Havalı Tüfekler 2024 - Kral Pcp Tüfekler
 

Tüfekler söz konusu olduğunda en çok tercih edilen ve öne çıkan modeller içerisinde kral arms havalı tüfekler gelir. Daha doğrusu kral pcp tüfekler olduğunu söylemek mümkündür. Çünkü bu tüfeklerin en önemli ayrıcalıkları hava yardımı ile atış yapabilme yetenekleridir.

Genel çerçevede bu ürünler güçlü havalı tüfekler şeklinde bilinmektedir. Aynı zamanda bununla beraber en uzun menzilli tüfekler oldukları için tercih edildiklerini söylemek mümkün. Kendi haznesi içerisinde bir tüp bulunan bu özel tüfekler, bu tipi kullanmak suretiyle güçlü bir atış yapma özelliği sağlar.

Sunmuş olduğu bu ayrıcalık doğrultusunda av ile beraber birçok farklı yerde amaca uygun şekilde kullanılır. Tabii bu özellikleri ile birlikte aynı zamanda normal havalı tüfekten de önemli bir farklılık yarattığını ifade etmek gerekir.


Kral Arms Havalı Tüfek Modelleri

KRAL Puncher Pcp Havalı Tüfekler Kral arms firmasının pcp havalı tüfek modelleri Puncher ismiyle ön plana çıkar.
Kral N Serisi Kırmalı Havalı Tüfekler Kral arms N serisi tüfekler ise kırmalı havalı tüfeklerdir. Namludan kırılarak atış yapılır.


Kral arms tüfekler içinde puncher pcp tüfek serilerinin farklı kalibre seçenekleri olsa da kral havalı tüfekler 6.35 mm olan kalibre seçeneği daha fazla tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise güçlü tüfekler olduğu için kalibre daha yüksek tercih edilebilmektedir. Bu modeller kral pcp havalı tüfekler olarak bilinmektedir. Diğer bir model ise kırmalı havalı tüfekler olan kral n serisidir. Bunlar da ise kalibre olarak kral 5.5mm havalı tüfekler tercih edilir. Bunun sebebi ise pcp tüfeklere göre bunlarda güç biraz daha düşük olduğu için kalibre daha düşük tercih edilmektedir.Kral pcp tüfekler tercih edilen önemli Kral arms havalı tüfek modelleri içerisinde ayrıca en güçlü kral tüfekler yer almaktadır. Tüm akıllı tüfeklerde olduğu gibi farklı kalibrelerde modelleri üzerinden tercih imkanı veren önemli tüfekler içerisinde gelir.
 
Bu konuda örneğin kral 5.5mm havalı tüfekler gibi pek çok farklı seçenek üzerinden değişik çapları doğrultusunda seçim imkanı verdiğini söylemek mümkündür. Aynı zamanda en güçlü modelleri olarak kral arms ın puncher pcp tüfek modelleri ön plana çıkmaktadır. Ayrıca bunlara domuz öldüren havalı tüfekler demek mümkün.
 
Yüksek ateş gücü, uzaktan keskin hedefleme sistemi ve hafif geri atımı ile birlikte rahat kullanım imkanı veren tüfekler içerisinde geliyor. Bu sebepten dolayı farklı bölgelerde ve değişik hava koşullarına karşı av mevsimi zamanında, akılcı çözüm yöntemleri sağlayan önemli tüfekler içerisindedir.
kral arms pcp havalı tüfekler

En çok Tercih Edilen Kral Arms Havalı Tüfekler

  • KRAL Puncher Bigmax Ahşap Pcp Havalı Tüfek
  • KRAL N-01 S Havalı Tüfek 5.5mm
  • Kral N-11 Sentetik Havalı Tüfek
  • KRAL Puncher NP-01 Pcp Havalı Tüfek
  • Kral Puncher Bigmax X Pcp Havalı Tüfek
  • Kral Puncher Shadow RG Karbon Tüplü PCP Havalı Tüfek
  • Kral Puncher Mortal X PCP Havalı Tüfek

Kral Havalı Tüfek Fiyatları Ne Kadar?

Günümüzde söz konusu tüfek olduğu zaman birçok farklı özellikleri ve tasarımları doğrultusunda değişkenlik gösteren modeller yer alır. Bu modeller çapı, atış gücü, haznesi ve daha birçok farklı yapısı doğrultusunda değerlendirilmektedir. Tabii doğal olarak kral havalı tüfek fiyatları bakımından da bu konuda değişkenlik göstermektedir.

Kullanım alanı ve kişisel istekler ile ihtiyaca bağlı olarak farklı fiyatlandırmalar doğrultusunda bu ürünlere ulaşım sağlamak mümkün. Her biri değişik modeller olmak suretiyle havalı tüfekler özellikle güç bakımından tercih eden ürünler içerisinde yer alıyor. Özellikle kral 5.5mm havalı tüfek fiyat ile kral havalı tüfekler 6.35 fiyatları oldukça merak edilmektedir. Çünkü bu kalibre havalı tüfekler en fazla tercih edilenlerdir. 

Kaliteli malzeme yapısı ve güvenliği ile birlikte önemli markalar ışığı altında kral pcp havalı tüfekler geniş ürün yelpazesi altında yer almaktadır. Site üzerinden giriş yaparak seçim gerçekleştirmek suretiyle çok uygun bir şekilde kral pcp havalı tüfek fiyatlarını tercih etmek mümkündür.

 

İkinci El Kral Havalı Tüfekler 

2.el kral havalı tüfekler oldukça fazlaca sorulmaktadır. Kullanılmış ürünlerle alakalı olarak alınabillir demek çok mümkün olmamaktadır. Çünkü nasıl bir şey çıkacak arıza vs durumlar olduğu zaman ne yapacaksınız gibi birçok sorun ortaya çıkabilmektedir. Burada biz her zaman Sıfır havalı tüfekler önermekteyiz. Kampseti nden alacağınız sıfır kral havalı tüfekleri garantili bir şekilde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünlerimiz faturalı ve sıfır olarak kutusunda gelir. 

Kaliteli marka kapsamında özel atış gücü, mesafesi ve rahat kullanımı ile birlikte kral havalı tüfekler etkin bir tüfek çeşididir. Her ortama uyum sağlayan tasarım ve yapısı doğrultusunda güvenli şekilde kullanım olanağı sağladığını eklemek gerekir. Özellikle de bu konuda 6.35mm havalı tüfekler bir adım öne çıkıyor. Farklı ortam koşulları ve arazi koşullarına bağlı olarak, bu model her koşul için tercih edilen ürünler içerisinde gelmektedir.

Yerli Üretim Kral Havalı Tüfekler 

Hem kalitesi hem de çok uygun fiyatları kapsamında günümüzde yerli üretim kral havalı tüfekler yaygın değerlendirilmektedir. Üstelik dünya çapında kalitesi ile birlikte birçok farklı alanda etkin kullanım imkanı verdiğini söylemek mümkündür.

Bu sebepten dolayı özellikle kral havalı tüfekler 6.35 fiyatları bakımından yaygın şekilde tercih ediliyor. Yerli üretim olması ile beraber sağlamış olduğu pek çok özellik doğrultusunda av mevsiminin etkin ve kolay geçmesine olanak tanımaktadır. En ucuz yerli üretim havalı tüfekler kampseti' nde.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.