Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

2021 Havalı Tüfek Fiyat Listesi

17-04-2021 01:51
2021 Havalı Tüfek Fiyat Listesi

2021 havalı tüfek fiyat listesi, kişilerin sık sık merak ettiği konular arasında yer almaktadır. 2021 yılının gelmesi ile birlikte havalı tüfek fiyatlarında da önemli bir değişikliğin meydana geldiğini ifade etmek mümkündür. Havalı tüfek fiyatlarındaki değişikliğin birçok etkisi bulunmaktadır. Tabi bunların başında ise coronavirüs salgının getirmiş olduğu fiyat artışlarıdır. Ama buna rağmen havalı tüfek fiyatlarındaki değişiklikler korunmaya çalışmış, en uygun fiyatlardan havalı tüfekler satılmaya devam etmektedir.. Peki, 2021 havalı tüfek fiyatları nasıl güncellenmiştir? Havalı tüfek nedir? Gelin öncelikle havalı tüfek modelleri ile ilgili detayları hep birlikte inceleyelim. 

Havalı Tüfek Nedir?

Havalı tüfekler kavramını hava basıncı CO2 ve elektrikli bir şekilde çalışan tüfekler olarak açıklanabilmektedir. Havalı tüfekler kendi içerisinde çeşitli türlere ayrılmaktadır. Kişiler söz konusu havalı tüfek modellerinden kendi ihtiyaçları için en uygun olanı tercih edebilmektedir. Ancak pnomatik sistemli havalı tüfek modellerinin kişiler tarafından çok daha sık bir şekilde tercih edildiğini ifade edebiliriz.
Havalı tüfeler ile ilgili merak edilen bir yer soru ise havalı tüfeklerin çalışma modelleridir. Söz konusu çalışma prensipleri ile ilgili detaylı araştırma yapmak istiyorsanız sizlere son derece önemli bilgiler verebileceğimizi söyleyebiliriz. Havalı tüfekler tüfeğin üzerinde bulunan tetiğin çekilmesi ile beraber tüfeğin içerisinde bulunan şişe ve şişenin içerisinde ki namluda yer alan pellete çarpması ile birlikte atış yapabilmektedir. Bu doğrultuda havalı tüfeklerin birden fazla çeşidi bulunmaktadır. 2021 yılında bu çeşitlilk arasında en çok tercih edilen modellerden bir tanesi de Hatsan Mod 125 havalı tüfek çeşidi olmuştur. Bu havalı tüfek hakkında yazmış olduğumuz makalemizi inceleyebilirsiniz. https://www.kampseti.com/blog/icerik/hatsan-mod-125-havali-tufek-incelemesi 


umarex havalı tüfek fiyatları 2021

Havalı Tüfek Bakımı

Havalı tüfekleri kullanan kişilerin sorduğu en önemli sorular arasında havalı tüfekler nasıl temizlenir sorusu yer almaktadır. Havalı tüfeklerin temizliği sırasında herhangi bir parçasının sökülmesi gerekmemektedir. Bu nedenle havalı tüfeklerin temizliğinin oldukça basit olduğunu ifade edebiliriz. Havalı tüfeklerin temizliği sırasında mümkün olduğunca sprey yağları kullanmaya çalışmalısınız. 
Havalı tüfekler diğer silahlardan farklı olarak herhangi bir şekilde sökme işlemi yapılmadığı için normal yağlar ile her yerini temizleyebilmek çeşitli sıkıntılar meydana getirebilir. Bunun yanı sıra havalı tüfekler için namlı içi tüfeğin fırça ile temizlenmesi gerekmektedir. Yağlama işlemi ise daha sonra gerçekleştirilmektedir. Havalı tüfek yağlandıktan sonra tüfeği 10 15 dakikalık bir kuruma işlemine bırakmanız gerekiyor. Bu adımlar ile tüfeğinizi oldukça kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. 
Konusunda uzman kişiler havalı tüfeklerde yetkili ve uzman kişiler tamir işlemini gerçekleştirerek havalı tüfeklerinizi ilk gün ki haline getirebilir. Aksi takdirde tamiri kendiniz yapmaya çalışırsanız çok daha büyük sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.


hatsan havalı tüfek fiyatları 2021

Havalı Tüfekler Fiyatları

Havalı tüfekler basınçlı havayı genişleterek mermi, pelet veya dart atan ilkel hava tabancası prensibine dayanan silahlardır. Modern hava tabancalarının çoğu ucuz BB tabancalarıdır. Bunların en iyisi, hafif ateşli silahların namlu çıkış hızının yaklaşık yarısını geliştirir, 100 fit (30 m) mesafeye kadar nişancılık eğitimi için yeterlidir. Havalı tüfek modelleri küçük hayvanları öldürebilir. Sakinleştirici ilaçların bulunduğu dartlar, tutulması veya yakalanması için hayvanları hareketsiz hale getirmek için ateşlenebilir. Bir hava tabancası mermisi nadiren 300 fitten (92 m) öteye taşır.

Havalı tüfekler fiyatları, havalı tüfek satın almak isteyen kişilerin sık sık merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Havalı tüfek fiyatları, havalı tüfeklerin modellerine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Havalı tüfek fiyatları içinde 2021 yılının en çok tercih edilenlerinden bir tanesi de https://www.kampseti.com/urun/hatsan-turcar-air-tact-striker-edge-havali-tufek modeli olmuştur. Bu nedenle söz konusu tüfek modellerinin fiyatlarını net bir şekilde ifade edebilmemiz mümkün değildir. Kamp Seti olarak sizlere sunduğumuz en kaliteli ve en güvenilir havalı tüfek modellerini siz de tercih edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Kamp Seti’nde yer alan ürünleri incelemek ve kısa bir süre içerisinde sipariş vermektir.
Havalı tüfek 2021 fiyatları genel olarak değişkenlik gösteren fiyatlardır. Bu kapsamda havalı tüfek modelleri 2021 yılında modellerine ve özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Bu da fiyatlar ile ilgili net bir bilgi verebilmenin mümkün olmadığını ifade etmek gerekir. Havalı tüfek 2021 fiyatları ile ilgili net bilgi almak ve bu fiyatlar dahilinde profesyonel havalı tüfeklere sahip olmak istiyorsanız konu ile ilgili detaylı araştırma içerisine girebilirsiniz. Havalı tüfek 2022 fiyatları, havalı tüfek 2021 yılına göre biraz artmıştır. Bunun sebebi piyasada ki yükseliş ve maliyetlerin artması ile alakalı. Ama kampseti şirketi olarak havalı tüfek 2022 fiyatlarını en az fiyat artış ve hediyeli dürbün ile siz müşterilerimizin satışına sunulmuştur. Havalı tüfek fiyatları n11 de kişilerin araştırdığı konular arasındadır. Ancak söz konusu site de havalı tüfekler bulunmamaktadır. Bu doğrultuda Kamp Seti’nde ki ürünleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 




IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.