Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

2022 Airsoft Silah Modelleri ve Fiyatları?

23-03-2022 22:09
2022 Airsoft Silah Modelleri ve Fiyatları?

Airsoft silah modelleri 2022 yılında pek çok oyuncunun dikkatini çekmeyi başarıyor! Kaliteli modeller ve performansı arttıracak seçeneklerle buluşmanızı sağlayacak airsoft silahlar için modelleri daha yakından incelemeye hazır mısınız? Kampseti olarak sizin için özel olarak ele aldığımız airsoft tabanca ve tüfekler arasından seçiminizi yaparak alışverişinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz.


UMAREX Heckler & Koch HK416D Airsoft Silah

Umarex tarafından tasarlanan bu Airsoft tüfeği kaliteli görüntüsü ve başarılı performansı sayesinde pek çok silah sever için dikkat çekiyor. Dış tasarımına bakıldığında siyah ağırlıklı bir yapısı olan tüfeğin kapzası ele sağlam bir şekilde oturacak formdadır. Metal yapının mükemmel işçilikle buluştuğu bu silah modelinde Heckler & Koch saldırı tüfeğinden esinlenilmiştir.
Ortalama 3,5 kg ağırlığındaki tüfek, gerçekçi tepme etkisi sayesinde heyecan yaşamanızı sağlar. 6 mm BB ile atış yapmanızı sağlayan tüfeğin en özel yanlarından biri de atış konusunda ayarlanabilir özellikler sağlamasıdır. 40 merminin hedefe tam isabet ulaşmasını sağlayan silah 879 mm uzunluğuyla size adeta bir savaştaymışsınız hissi verir. 


airsoft silahlar 2022

ASG AK47 Airsoft Tüfek

AK47 airsoft tüfek, silah dendiğinde akla gelen efsane modellerden bir tanesidir. Rus yapımı Kalaşnikof olarak da bilinen bu silahın airsoft tüfek formu olan ASG AK47 sayesinde kaliteli bir seçim yapabilirsiniz. Görsel anlamda AK47 ile birebir özellikler sergileyen bu model 870 mm uzunluğuyla airsoft arenasında çarpışmanızı sağlar. 
600 mermi kapasitesi sayesinde tam otomatik atış yapmanızı sağlayan silahın ağırlığı yaklaşık 2800 gramdır. Bu da uzun olmasına rağmen çok da ağır olmayan AK47airsoft tüfek sayesinde kolay manevra yapmanız adına önemli bir detaydır. Kabza ve kavrama noktası tamamen ahşaptan tasarlanan silahın kaliteli bir tutuş özelliği vardır. Bu da AK47 ayrıcalığını yaşamanızı sağlar.


UMAREX Glock 18C Airsoft Tabanca

Airsoft tabanca modelleri arasında dikkat çeken Glock 18 sayesinde kaliteli bir silaha sahip olmanız mümkün! Hayalet silah olarak bilinen Glock, airsoft tasarımıyla da pek çok kullanıcının ilgisini çekmeyi başarıyor. Metal sürgülü bir silah modeli olan Glock 18 airsoft tabanca, tam otomatik atış yapmayı sağlar. Üstelik atış sırasında kaliteli bir his vermesi sanki gerçek silahla atış yapıyormuşsunuz etkisi yaratır.
6 mm BB ile atış yapmanızı sağlayan silahın şarjör kapasitesi 50’dir. Ağırlığı yaklaşık 654 gram olduğundan bu silahla her manevrayı çok basit bir şekilde yapabilirsiniz. Üstelik 198 mm uzunluğu da silahın namlusunu hedefe çevirmeniz konusunda kolaylık sağlar. Kabzasında tutuşu destekleyecek detaylar yer alan bu silahla airsoft arenasında çarpışmak çok özel olacak!


Sarsılmaz Sar9 Airsoft Tabanca

Sarsılmaz markası tarafından üretilen tabancaların airsoft formu olan Sar9 gerçekçi bir silah olması sayesinde dikkatleri çeker. Revo yüksek performans valf sistemi ile güçlendirilen bu silahın kilitli namluya sahip olması oldukça değerlidir. Atışı kolaylaştıran 3 noktalı fosforlu gez sistemi sayesinde hedefe ateş etmek çok daha özeldir. 
Kabza sırtlığının değiştirilebilir olması silahı özelleştirmek isteyenlere harika seçenekler sunar. 6 mm BB ile atış yapmayı kolaylaştıran silahın şarjör kapasitesi 24’tür. Bu da standart bir silah ile atış yapma performansı sağlar. Kabza kısmının kavramayı kolaylaştıracak şekilde tasarlanması bu airsoft tabancayı oldukça değerli kılar. Siz de bir sarsılmaz airsoft tabanca satın almak istediğinizde Sar9 mutlaka seçenekler arasında yer almalıdır.


2022 Airsoft Silah Fiyatları

2022 yılında Kampseti ayrıcalıklarıyla satın alacağınız silahlarda fiyatlar geçmiş yıllara nazaran bir nebze daha yüksektir. Döviz kurundaki dalgalanmalar ithal airsfot silahların fiyatını arttırırken yerli airsoft silah fiyatları artışına yol açar. Hammadde ve işçilik maliyetlerinde gerçekleşen artışlar nedeniyle fiyatlar değişkenlik gösterir.
Kampseti, daima en uygun airsoft silah satışını hedefleyen yaklaşımıyla tüketicilerine uygun fiyatlar vaat eder. Bu sayede silah alışverişi için piyasanın en uygun koşullarını yakalamak mümkündür. Siz de Kampseti ayrıcalıklarıyla kalite odaklı bir serüvene kapı aralamak adına airsoft silah modellerini incelemeye başlayabilirsiniz. 
Farklı silah modelleri sayesinde alışverişinizi kolaylaştıran Kampseti, ihtiyaç odaklı yaklaşımıyla da 2022 yılında airsoft tabanca fiyatları ile alışverişinizde size kaliteyi vaat eder. Ürün çeşitliliği ve silahlarla alakalı yardımcı ekipmanlar için de Kampseti avantajlarını yaşamaya başlayabilirsiniz.


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.