Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Airsoft Oyun Kuralları Nelerdir?

12-06-2021 22:54
Airsoft Oyun Kuralları Nelerdir?

Airsoft, bir simülasyon oyunu olmakla birlikte son zamanlarda kişiler tarafından yoğun bir şekilde tercih edilen bir oyun olarak karşımıza çıkmaktadır. En temel mantığı bireylere hasar vermeden bir çalışma prensibi geliştirebilmektir. Bu doğrultuda airsoft oyununda kullanılan silahlar mevcuttur. Bunlar airsoft silahlar olarak adlandırılmaktadır. Söz konusu silahlar hiçbir şekilde gerçek silahlar değildir. Görüntü olarak gerçek silahlara tamamen benzeyen bu silahların mühimmatı gerçek mermi değildir. Bunun yerine plastik mermi kullanılmaktadır. Söz konusu plastik mermiler ise doğada çözülebilmektedir. Söz konusu mermiler silahların içinde ki pistonun havayı sıkıştırması ile birlikte CO2 tüpleri ile birlikte harekete geçmektedir. Söz konusu silahlarda gerçek ateşli sistemlerin ya da barutların kullanılması mümkün değildir. 


airosft silah çeşitleri

Airsoft Oyunu İle İlgili Detaylar

Airsoft sporu Japonya'da doğar ve 1980'lerin sonunda ve 1990'ların başında Birleşik Krallık'a yayılmıştır. Katılımcılar, her oyuncuya küresel metalik olmayan peletlerle vurarak rakiplerini ortadan kaldırmak için bir airsoft silahı kullanırlar. Pelet hedefini işaretlemez ve sporun bir parçası olarak bir onur sistemine dayanır. Bir oyuncu vurulduğunda, kimse vuruşa şahit olmasa bile kişinin kendisini çağırması beklenir. Bu savaş esnasında kullanımış olduğunuz malzemeler çok önemlidir. https://www.kampseti.com/blog/icerik/airsoft-oyunu-oynamak-icin-gerekli-malzemeler-nelerdir yazımız ile hangi malzemelere ihtiyaç duyacağınızı öğrenebilirsiniz.
Airsoft bir kapalı sahada veya bir açık hava sahasında airsoft tabanca ve airsoft tüfek ile oynanır. Birçok senaryodan oluşan birçok oyun türü ve stili vardır. Savaş stratejileri, modern askeri ve kanun uygulayıcı kurumlar tarafından kullanılanlara öykünen askeri taktikler ve taktik teçhizat ve aksesuarları içerebilir. Senaryolar, kısa vadeli savaşlardan daha uzun senaryolara kadar basitten çok karmaşık dövüş oyun stratejilerine kadar değişebilir. Yeni oyun türleri sık sık ortaya çıkıyor, ancak popüler olarak oynanan kurs ve saha oyunları var. 

Airsoft Oyuncuları

Airsoft sporu boyunca birçok oyun rolü vardır. Stratejilerde yaygın olarak kullanılan standart roller şunlardır:

Koşucu: Oynanıştan önce belirlenmiş rol ön ayarlıdır, ancak bir koşucu vurulmadan tüm parkuru tamamlamalıdır.

Koruyucu: Ekibi korumaya yardımcı olmak için ağır silahlara sahiptir.

Asker : Tam cephane ile silahlı

Keskin Nişancı / Uzman: Keskin nişancıların çevreleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve etkili takipçiler olmaları gerekir. Keskin nişancılar kamuflaj konusunda ustalaşmalı ve bir düşmanı alt etmek için hıza, sabrına ve gizliliğe sahip olmalıdır. Bir keskin nişancının kullandığı en yaygın silah, sürgülü yaylı bir tüfektir ve bazıları ghille kamuflaj kıyafetleri giyer.

İletişimciler (Takım Hakemleri): Düşmanın konumunu ve isabetlerini takıma ileten bir oyun anlatıcısıdır.

Oyun Hakemi: Sorumluluk, oyun oyuncularının oyun kurallarına uymasını sağlamaktır


airsoft tabanca fiyatları

Airsoft Tabancalar Zarar Verir Mi?

Airsoft tabanca kullanırken bireylerin bir hayli dikkatli olması gerekmektedir. Aksi takdirde ciddi yaralanmalar meydana gelebilir. Özellikle silahlar göz ile temas etmesi durumunda geçici ya da kalıcı körlük oluşabilmektedir. 
Siz de bu oyunu oynamak için airsoft tabancalara sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.  En ucuz airsoft tabanca fiyatları Kamp Seti sizlere sunmaktadır. 

 

HAYDİ ŞİMDİ AİRSOFTUN 10 KURALINI İZLEYELİM.

 
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.