Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Airsoft Silah Taşımak Yasal mıdır?

16-10-2022 22:03
Airsoft Silah Taşımak Yasal mıdır?


Airsoft silah taşımak pek çok kimse tarafından merak edilen konulardan bir tanesi olabilecektir. Bu nedenle de airsoft ile alakalı merak ettiğiniz bütün detaylara bir göz atmanın avantajınıza olacaktır. Kampseti olarak Airsoft konusunda beklentilerinize cevap verirken kaliteden de taviz vermemeye özen gösteriyoruz. Şimdi hazırsanız Airsoft ile alakalı merak ettiğiniz bütün detaylara daha yakından bir göz atalım!


Airsoft Nedir?

Airsoft, geçmişi II. Dünya Savaşı’nda Japonya’ya uygulanan ambargoya kadar dayanan oldukça özel silah çeşitlerinden bir tanesidir. Bu silahların kullanım alanlarına bakıldığında paintball benzeri bir simülasyon oyununda kullanılmaktadır. Bu nedenle de airsoft tercihini özel kılan seçeneklerden bahsetmek gerekmektedir. Siz de bir airsoft oyuncusu olarak silah alışverişinizi kendinize uygun bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Airsoft tabanca ve airsoft tüfek olarak iki seçeneğiniz bulunmaktadır. Bunlardan hangisi ile daha iyi atışlar yapabilrsiniz buna kendiniz karar verirsiniz.


Airsoft Silah Taşımak Suç mu?

Airsoft tabancalar ve tüfeklerin kullanılma amacı tamamen hobi amacıyladır. Peki airsoft silah taşımak suç mu? Bu silahların kullanılabileceği alanlarda tercih edilebilecek olan airsoft silahların meskûn mahalde ya da açık alanlarda taşınması konusunda herhangi bir suç tanımlamasından söz etmek mümkün değildir. Ancak airsoft silah taşımak için airsoft silahın boş bir şekilde ve kutusunda olacak şekilde ve faturasını yanın da bulundurmanız gerekiyor. 
Airsoft ile alakalı bir sınırlama getirilmemiş olsa da sizin olası sorunların önüne geçmek adına bu silahları üzerinizde taşımamanız gerekmektedir. Aksi takdirde hiç beklemediğiniz bir anda ceza ile karşı karşıya kalmanız muhtemeldir. Airsoft tabanca taşımak suç mu veya airsoft tüfek taşımak suç mu ayrı mı olmadan her ikisinde de prosedür aynıdır.


Airsoft Silah için Yaş Sınırı Nedir?

Airsoft silah ile alakalı en çok merak edilen konulardan bir tanesi olarak silahların kimlere satılabildiğini değerlendirmek gerekmektedir. Tam da bu noktada dikkat edilmesi gereken hususun airsoft silahlar yaş  18 yaş olacağından söz edilebilir. Gerçek silahlar kadar tehlikeli olmasa da insan sağlığı ve canına tehlike oluşturacak özellikleri de bulunan Airsoft silahlarla alakalı 18 yaşında küçük bireyleri talepte bulunması dahi sakıncalıdır. Bu nedenle de satışın sadece 18 yaş üzeri olanlara yapılacağını vurgulamak şarttır. 18 yaş sınırını sağlamak ve olası tehlikelerin önüne geçmek adına satış esnasında kimlik bilgileri talep edilmektedir. Bu nedenle de silah satın almak isteyen kimselerin herhangi bir şekilde kurallara aykırı hareket etmesi söz konusu olmaz.


airsoft silahlar yaş sınırı

Airsoft Taşıma Yasal mı?

Airsoft silahlardan bir tanesini taşımak ya da yanınızda bulundurmak en büyük arzularınızda olabilir. Kendinizi güvende hissetmek ve çevrenizdekilere de caydırıcılığı hissettirmek adına airsoft tabanca taşımak durumuyla karşı karşıya olabilirsiniz. Ancak bunun yasalara çok da uygun olmadığından söz etmek gerekir. Çünkü oyuncak olsa dahi silah taşımak ve bunu teşhir etmek oldukça sakıncalıdır.
Airsoft silah taşımanın oldukça sakıncalı ve tehlikeli olduğu bir durumda size düşen sadece silahlarla alakalı doğru bir seçim yapmaktır. Seçeceğiniz silahı sadece airsoft simülasyon alanında taşıdığınız sürece en kaliteli sonuçlara ulaşmanız da muhtemel olacaktır.


Airsoft Kullanım Alanları Nelerdir?

Airsoft silahlar ile alakalı en önemli seçeneklerden bir tanesi de kullanım alanları olarak kabul edilmektedir. Zira silahı doğru bir şekilde kullanmak performansı arttırdığı gibi kullanıcıların bu silahtan aldıkları keyfi de zirveye çıkarır. Siz de bu konuda en özel seçeneklerden bir tanesine ulaşmayı arzu ediyorsanız aşağıdaki kullanım alanlarına bir göz atmalısınız. Kullanımları alanlarında airsoft kıyatler ile olursanız tabiki daha güvende olacaksınız.


Airsoft Oyun Alanı

Silahların ilk ve en çok kullanıldıkları yer Airsoft oyun alanlarıdır. Bu alanlar tamamen oyuncuların zevk alması adına tasarlanmıştır. Üstelik kaliteli ve kullanışlı bir çözüm getirmesi adına da oyuncuların performansını arttıracak seçenekler sunulmaktadır. Siz de airsoft ile alakalı başarılı bir çözüme ulaşmak istiyorsanız mutlaka oyun alanını doğru seçmelisiniz.


Airsoft Silah Atış Sahaları

Airsoft oyun alanı bulamıyorsanız güvenlik önlemlerinin alındığı ve atış yapmanız konusunda size özel çözümler sunacak bir alana gitmelisiniz. Atış sahalarının hem daha kaliteli bir alan olması hem de güvenlik risklerini ortadan kaldırması en önemli özelliğidir. Bu nedenle de atış sahasında airsoft kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Birbirinden özel silahları satın alırken hem kaliteye hem de kullanışlılığa odaklanmak istiyorsunuz değil mi? O halde size özel çözümler sunan bir alternatif olarak Kampseti ile beklentilerinize cevap verebilirsiniz. Atış sırasında performansı zirveye çıkaracak üstelik vücudunuzla eşsiz bir ahenk içerisinde olacak silahlardan bir tanesine sahip olmaya başlayın! Size özel fırsatlar ve çok daha fazlası için Kampseti’ni tercih edin!


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.