Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Airsoft Silahlar Ne Kadar Zarar Verir?

12-12-2021 16:53
Airsoft Silahlar Ne Kadar Zarar Verir?
 

Airsoft silahlar, paintball benzeri bir oyunca kullanılan silahlardır. Amaç karşı tarafın karargâhını geçirmek ya da oyuncularının tamamını yok etmektir. Bu nedenle de tabanca ve silahlar yardımıyla bunun gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir. Peki, kullanılan airsoft silah ve tabancaların insanlara zarar vermesi mümkün müdür?

Airsoft silah ve tabancaların içerisine konan mermiler gerçek mermi değildir. Bu nedenle de insanların çok tehlikeli bir spor olarak görmemesi gerekmektedir. BB olarak bilinen ve biyolojik olarak çözülen mermilerin kaliteli bir deneyim sağladığından söz etmek gerekmektedir. Bu kapsamda oyun kuralları içinde herkesin bu silahları tercih etmesi muhtemeldir.

 
airsoft tüfekler

Airsoft Tabanca Öldürür mü?

Airsoft tabancalar menzil konusunda çok yüksek standartları bulunan silahlar değildir. Bu nedenle de airsoft tabanca tüfek öldürme ya da yaralama gibi durumlarla karşı karşıya kalınacağı düşüncesi oluşmamalıdır. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki airsoft tabanca mermilerinin göz ya da cinsel organın olduğu bölgelere denk gelmemesi gerekir. Bu bölgeler hassas olduğundan istenmeyen sonuçların ortaya çıkması muhtemel olacaktır. Airsoft silahları bir bakıma mermisini sert plastik mermi gibi düşünelim.
Bilinçli airsoft tüfek kullanıcıları hem kendileri hem de karşı taraf için risk oluşturabilecek durumların önüne geçer. Bu sayede ortaya çıkabilecek bütün riskler giderilir. Siz de bir airsoft tabanca ya da tüfek almak istiyorsanız yapmanız gereken sadece dikkatli bir kullanıma odaklanmaktır. Bu çerçevede en ideal sonuçlardan fayda sağlamanız mümkün olacaktır.

Airsoft Tabanca Canlılara Zarar Verir mi?

Airsoft tabanca ile alakalı en ciddi soru işaretlerinden bir tanesi de canlılara yönelik herhangi bir zararın ortaya çıkıp çıkmayacağıdır. Çünkü bu tür bir zarar kullanılacak olan silah tercihini farklılaştırabilir. Airsoft silahlar ile doğrudan insan dışındaki canlılara ateş etme durumu söz konusu olmasa da oyun sırasında kuş ya da diğer canlılara isabet eden mermiler hasarlara yol açabilir. Bu nedenle de airsoft kullanırken mutlaka hassas olmak gerekir. Aksi takdirde istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir.

 
airsoft tabancalar

Airsoft Tabanca Yasak mı?

Airsoft tabanca satın almak isteyen hemen herkesin aklındaki soru işareti airsoft tabanca yasak olup olmadığıdır. 18 yaşından büyük olan herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceği airsoft tabancalar ile alakalı herhangi bir yasaktan söz etmek mümkün değildir. Bu nedenle de silah satın almak istiyorsanız mutlaka airsoft tabanca seçiminde bulunmanız gerekir.
Airsoft tabancaların havalı tabancalardan satış anlamında bir farkı yoktur. Hobi amacıyla ya da koleksiyon yapmak adına satın alabileceğiniz bu tabancaların ayrıcalıklarını tercih etmek adına hemen harekete geçmeye ne dersiniz? Kampseti sayesinde hem kaliteli hem de uygun fiyatlı silahlara sahip olabileceksiniz. Özellikle de kalite odaklı ve en ucuz airsoft tabanca fiyatları ile alışverişin keyfini çıkarmak bambaşka olacak. Airsoft tabanca 2022 yılında da herhangi bir yasaklığı söz konusu değildir. Tabi airsoft silah çok yaralayıcı özelliği olmasada meskun mahalle dışında kullanmamız gerekir.
Bizimle iletişime geçerek ihtiyacınız olan silahı uygun fiyat ve kaliteli hizmetle satın alabilirsiniz. 

 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.