Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Airsoft Sporu İçin En İyi Silah

03-01-2018 15:10
Airsoft Sporu İçin En İyi Silah

Airsoft keyfini en üst düzeyde yaşamak isteyenler için en iyi airsoft tabanca, en iyi airsoft tüfek ve en iyi airsoft malzemesini belirledik. Airsoft seçerken tabanca mı yoksa tüfek olan modellerinden seçmem gerekiyor diye tereddütte kalabilirisiniz. Bunun yanında airsoft alırken yanındaki malzemeler de bir o kadar önemlidir ki airsoft oyun alanında güvenli bir şeklide oyun oynamanızı sağlar. Ayrıca iyi bir airsoft silah ve ekipmanlara sahip olan kişiler rakiplerine daha fazla üstünlük sağlayabilirler. Yüzlerce ürün arasından belirlediğimiz bu özel seçkiye göz atmanızı istiyoruz. İşte dört dörtlük bir heyecan için yanınızda bulundurmanız gereken en önemli 3 ürün:


airsoft tabanca çeşitleri

Airsoft İçin Yanınıza alabileceğiniz En iyi Airsoft Tabanca

Airsoft yapmak için en iyi tabancalardan biri BERETTA 90 airsoft tabanca Cal.6 mm'dir. Tamamen siyah renktedir. Her ele uygundur. Ele yapışır, kayma yapmaz. Kapsül şarjör kapasitesi 15'tir. Ağırlığı sadece 518 gramdır, kolay taşınır ve saklanır. Emniyeti manuel ayarlanabilir şekilde tasarlanmıştır. Uzunluğu ise 112 mm'dir. Kolay nişan almak için tasarlanmıştır. Yuvasından seri bir şekilde çıkarıp kullanabilirsiniz. Yere düştüğünde hasar görmez.


airsoft tüfek çeşitleri

Airsoft İçin Yanınıza Alabileceğiniz En İyi Airsoft Tüfek

Profesyonel bir airsoft macerası için rakipsiz en iyi tüfek UMAREX HECKLER & KOCH G28 airsoft tüfek Cal. 6 mm RAL 8000 Semiaut'dur. Dünya genelinde az sayıda bulunmaktadır. Bunun sebebiyse sadece profesyonel airsoft kullanıcılarına hitap etmesidir. Bu tüfeğin gerçeği savaş döneminde Alman ordusu tarafından yoğun olarak kullanılmıştır. Bu airsoft tüfek gerçeğine bire bir benzetilerek üretilmiştir. Sesi ve görüntüsüyle airsoft tüfekleri arasında birinci sıradadır. Mermi çıkış hızı 130 m / s'dir. En ağır tüfeklerden biri olan HECKLER & KOCH G28 Cal.6 mm RAL8000 Semiaut airsoft tüfek tam 4 buçuk kilodur. Taşıması zor ve maharet isteyen bir silahtır. Kuvvetli kollar gerektirir. Tripod ile kullanılabilir. 20 bb şarjör kapasitelidir. Uzunluğu ise 1 metredir. Profesyonel bir kavrayış için ele ve omza yapışır, kaymaz, sarsılmaz. Dürbünü en iyi görüş açısını sağlar.

En iyi airsoft silah modellerini seçerken bir çok kriteri göz önüne almanız gerekmektedir. Bu konuda yazılmış olan Airsoft Silah Seçimi Neye Göre Yapılmalıdır? adlı yazımızı da inceleyerek daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.


Airsoft İçin Yanınıza Alabileceğiniz En İyi Malzemeler

Airsoft Tüfek ve airsoft tabanca tamam. Ancak yüzde yüz airsoft keyfi için malzemenizin de tam olması gerekir. Pek çok airsoft alternatif malzemeleri mevcuttur. Ancak en iyi ve en gerekli airsoft malzemeleri arasında ELITE FORCE MISSION GOOGLES gözlük yer alır. 3 başlıklı bu gözlük ile gece görüş özelliği ve gündüz görüş özelliğinin yanı sıra gözlerinizi görüş kapasitenizi düşürmeden koruyan fileler mevcuttur. Her airsoft etkinliğinde muhakkak yanınızda bulundurmanız gerekir. Taşıma çantası ve toz koruyucusu ile birlikte alabileceğiniz bu ürün özel tasarımı ile de şık bir görünüm sağlar. Hafif taşınır, sadece 145 gramdır. Ürün tamamen orijinaldir ve CE standartlarında üretilmiştir. Diğer airsoft malzemeleri arasında ise asker kıyafetleri gelir. Sizi koruyan ve rahat hareket etmenizi sağlayan bu malzemelerden de istediğiniz desende edinebilirsiniz.


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.