Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Artık Kamplar Daha Eğlenceli

08-02-2018 18:08

Kamp yapmak vazgeçilmez bir tutkudur. Bu tutkuyu yaşayanlar bilir ki, her türlü zorluk ya da tehlike aslında bu tutkunun bir parçasıdır. Balık tutmak, böcekler ile savaşmak, rüzgara karşı ateş yakmak ve soğuğa ya da sıcağa direnmek. Aslında doğa ananın kucağında çok zor gibi görünen bu ritüeller, kamp ve doğa tutkusunu biraz daha körükler. Ancak yine de her şeye hazırlıklı gitmek çoğu zaman avantajdır. Örneğin bu siteden edinebileceğiniz bir kampseti bu eğlencenizi ikiye katlamanızı sağlayacak.

Kurusıkı Bulundurmak Önemli

Aslında kamp yeri nerede olursa olsun her zaman ufak tefek tehlikeleri de beraberinde getirir. Ancak orman içinde yapılan bir kamptan söz edilecek olursa bu tehlike büyüyebilir. Özellikle ayı, kurt ya da tilki gibi yırtıcı hayvanlar ile karşılaşmak bir anda her şeyi alt üst eder. Bu tarz durumlara hazırlıklı olmak için kullanabileceğiniz kurusıkı tabancalar, hayvana zarar vermeden kendinizi korumanızı zağlar. Böylelikle kurusıkı tabancadan çıkan ses, hayvanı uzaklaştıracak ancak ona zarar vermeyecektir. Sitede yer alan kurusıkı tabancalar oldukça kullanışlı ve uygun fiyatlara satışta. Görsel olarak gerçek bir silahtan çok farkı bulunmasa da asla zarar vermeyen ve yalnızca ses çıkaran aygıtlar.

Ultra Şarjör Kapasitesi

Genellikle 10 ya da 12 olan kurusıkı şarjörleri, bu sitedekilerden daha farklı. Çünkü baredda kurusıkılarda bulunan şarjör kapasitesi 14+1 üretiliyor. Alman silah markası olan Walther Arms stilinden esinlenilerek üretilen bu kurusıkıların kullanımı da oldukça kolay. Yalnızca ses dalgası yayması sebebi ile gençlerin de kullanabileceği ve herhangi bir zararı olmayan silahlardan. Üstelik yalnızca 950 gr ağırlığı bulunan bu silahın taşıması da yorucu değil.

Kampa Dair Her Detay

Elbette sitede yalnızca kurusıkı tabancalar bulunmuyor. Kamp denildiğinde, doğa ile yaşam denildiğinde akla gelebilecek her detay yer alıyor. Çadırlardan, teleskoplara, fişeklerden av montlarına kadar pek çok eşya sitede alıcılarını bekliyor. Hatta kampın olmazsa olmazlarından olan masa sandalye takımları da bu tutkunun bir parçası olmayı bekliyor.

Su Geçirmez Çadırlar

Kampta kullanılacak çadırın en önemli özelliği su geçirmemesi olmalıdır. Sitede yer alan tek kişilik, 2 ya da 3 kişilik çadır seçenekleri, kullanılan malzeme doğrultusunda su geçirmeme özelliğine sahip. Bunun yanında güneş ışıklarını ve soğuğu da geçirmeyen çadırlar renk seçenekleri ile satışta. Ayrıca yine sitede yer alan uyku tulumları da zorlu kamp koşulları için ultra kalite üretiliyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.