Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

ASG Havalı Tabanca Çeşitleri ve Fiyatları

01-04-2021 13:27
ASG Havalı Tabanca Çeşitleri ve Fiyatları

ASG havalı tabanca çeşitleri ve fiyatları bireylerin en çok ilgilendiği ve merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Siz de bu konu ile ilgili detaylı bilgi almak istiyor ve ASG havalı tabancalar ile ilgili detayları merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. Şimdi öncelikle havalı tabancalar ile ilgili detayları inceleyelim. 

Havalı Tabanca Modelleri Nelerdir?

Son on yılda artan havalı silah kullanımı, maliyet, güvenlik, çok az veya sıfır düzenleme ve artan hassasiyet gibi faktörlere bağlanabilir. 6.000 adet BB’yi çeşitli fiyatlar ile satın almak mümkündür. Bu da hedef uygulama için normal mühimmattan önemli ölçüde daha ucuzdur. Fiyat olarak değişen çeşitli BB türleri vardır. Ancak seçtiğiniz türden bağımsız olarak, maliyet, canlı tur satın almak için harcayacağınız miktarın bir kısmı olarak kalır. Bir pelet, ağırlığı ve sekme eksikliği nedeniyle BB'den çok daha güvenlidir. Bu nedenle doğal olarak, iç mekanlarda veya oyun ve yarışma senaryolarında kullanım için bir pelet tercih edilir. Güvenlik seviyelerinden dolayı, hava tabancalarına konulan sınırlı düzenlemeler vardır. Bu da onları normal bir ateşli silah elde etmek için yasal çerçevelere uygun hareket etmeyi sağlar.


asg havalı silah

ASG Havalı Tabanca Modeli Nasıl Seçilir?

Günümüzde birbirinden farklı ASG havalı tabanca modelleri vardır. Söz konusu tabanca modelleri uzun zamandır bireylerin havalı silah ihtiyacını karşılamaktadır. Havalı tabancanızı rekabette veya hedef atışta kullanmak istiyorsanız, hassasiyetten ziyade hangi ürünün size en uygun olduğuna karar vermede önemli bir rol oynayacaktır. Hava tabancaları açısından, hassaslık, BB veya pelletinizin tutarlı hızı anlamına gelir. Bir hava tabancasının hızı, kullanılan itme araçlarının yanı sıra fps ile ilgilidir. Bir hava tabancasının gücü, namlu çıkış hızı ve BB'nin ne kadar hızlı itildiği ile ilgilidir. BB ne kadar ağırsa, çarpma gücü o kadar fazladır. Yüksek hız ile birlikte ağır bir BB, daha doğru bir hava tabancası sağlar. ASG havalı tabanca çeşitleri içinde en çok tercih edilenlerden bir tanesi de https://www.kampseti.com/urun/asg-bersa-bp9cc-havali-tabanca modelini söylemek mümkündür.
İstenen dayanıklılık ve güvenlik seviyesi ayrıca bir hava tabancasının birincil kullanımına da bağlıdır. Yüksek güçlü havalı tüfekleri düşünürken, daha çok namlu çıkış hızı ve gücü ile ilgileneceksiniz. Ancak temel parıltı veya hedef atışı modelleri için, hava koşullarına dayanıklılık ve genel güvenlik gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısınız.

En Şık ASG Havalı Tabanca Modelleri

Siz de birbirinden kaliteli ve güvenilir ASG havalı silah modellerine sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Kamp Seti birbirinden kaliteli ürünleri sizlere sunmaktadır. Siz de bu ürünlere en iyi şekilde sahip olmak için hemen harekete geçebilirsiniz. Kamp Seti aracılığı ile bu ürünlere sahip olabilirsiniz. Sipariş verin ve bu ürünlere sahip olun. Sende hemen beklemeden ASG havalı silah çeşitlerini incelemeye başla


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.