Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Atış Anında Gözlük ile Korunmanın Avantajları

25-04-2018 23:34
Atış Anında Gözlük ile Korunmanın Avantajları

Bütün spor dallarında olduğu gibi, atış poligonlarında da fiyatları uygun olan ancak kalitesi maksimumda tutulan kıyafet ve takımlar kullanmak gerekir. Atış spor dalı için uygun araç ve gereçleri temin edip, atış sırasında kullanmak da kişisel güvenlik için öncelikli konumda.

Örnek olarak; Boncuk ve bilyeleri hava basıncı ile atan silahlar, havalı silah olarak tanımlanır. Ancak dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise, ateşli ya da ateşli olmayan silahları kullanırken dikkat edilmesi gerektiğidir. Özellikle havalı silah spor yapmak için tercih ediliyorsa, kaliteli ve kendini kanıtlamış yerlerden havalı silah almak gerekir.

Atış Gözlüğü Nedir?

Birçok kişinin tercih ettiği, farklı bir spor dalı olan atış; güvenliğin maksimumda tutulması gereken dallardan biri. Atış yaparken uygun aksesuarların kullanılması kişisel güvenlik için ve istenmeyen durumların oluşmaması için çok önemli. Her cebe en uygun olacak şekilde farklı fiyatlarda ve farklı özelliklerde gözlükler bulmanız mümkün.

Atış gözlüğü, atış sırasında gözlerin güvenliğini sağlayan oldukça önemli bir aksesuar. Gün ışığında ya da kapalı mekan aydınlatmasında nişan alırken atış gözlüğü hem nişanın doğru alınmasını, hem de hedefin vurulmasını kolaylaştırır. Atış gözlükleri her modele, her zevke ve her ekonomiye uygun olarak oldukça geniş yelpazede mevcut. Farklı renklerde ve farklı çeşitlerde kişiye en uygun atış gözlüğünü bulabilirsiniz. Yüzünüze ve kıyafetlerinize en uygun atış gözlüklerini tercih edebilirsiniz.Özellikle Peltor ve Deer Hunter markaları en çok tercih edilen atış gözlüklerinin başında geliyor. Özellikle Deer Hunter atış gözlüğü Avrupa göz güvenliği standartlarında bir gözlük olmasıyla ve nişan alırken yarattığı avantajlar sayesinde en çok tercih edilen gözlüklerden biri. Gözün kamaşmasını engelleyerek, güneş ya da ışık yansımalarının oluşmasını ortadan kaldırıyor. Polarize lensi sayesinde de gözü güneşin zararlı etkilerden koruyor. UV filtresine sahip olan Deer Hunter, 3 farklı renk çeşidine de sahip.

Airsoft Nedir ve Hangi Aksesuarlar Tercih Edilmeli?

Airsof, tüm dünyada ve ülkemizde en fazla tercih edilen spor ve hobi dallarından biri olmaya başladı. Oldukça eğlenceli olan airsoft,oldukça gerçekçi görünmesiyle de adını sık sık duyurmaya başlamış olan ve paint ball oyununun yerini alan bir eğlence aracı haline geldi. Gerçekçi olması ve git gide yaygınlaşması sebebiyle de oyun için gerekli tüm ekipmanların sağlanması ve güvenliğin ön planda tutulması gerekliliği ortaya çıktı.

Airsoft için kullanılan aksesuar çeşitlerini uygun fiyat ve yüksek kalite ile temin etmek mümkün. Sporun hangi dalı seçilirse seçilsin, uygun araçların ve gereçlerin kullanıldığı, güvenliğin ön planda tutulduğu hiçbir spor, oyuncularını yormaz. Amacına uygun şekilde kullanılan aksesuarlar da oyunun başarı ile tamamlanmasını sağlayacaktır. Konforlu şekilde, uygun şartlarda yapılan atış sporu sayesinde zevk ve keyif oranı artacak, daha az yorularak başarı şansı arttırılacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.