Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Baredda S56 Kurusıkı Tabanca

13-01-2018 10:55

Kurusıkı tabanca; güvenlik sağlamak amacıyla satın alınabilir. Özellikle kimseye bir zarar vermek istenmiyorsa ama şahsi olarak koruma sağlanmak isteniyorsa iyi bir tercih olacaktır. Kurusıkı tabancaların genel anlamda caydırıcılıkları son derece yüksektir. Hem estetik olarak güzel, hem de kaliteli bir kurusıkı tabanca tercih etmek isteyenler için birçok seçenek bulunuyor. Bunlar arasında ithal olanlar yüksek fiyatlara satılıyor. Bunun nedeni elbette ithalat aşamasındaki masraflar. Hem estetik, hem de kullanış olarak iyi bir kurusıkı tabanca isteyenler bu noktada hesaplı bir seçenek arıyorlarsa, yerli modellere yönelebilirler. Yerli üretim birçok model, en az ithal modeller kadar iddialıdır. Bunlar arasında en sık tercih edilenlerden biri de Baredda S56 modelidir.

Baredda S56 İthal Kalitede Yerli Bir Model

İthal kurusıkı tabanca modellerini beğenenleri tatmin edecek yerli bir model olan Baredda S56 birçok güzel özelliğe sahip olması ile öne çıkıyor. Bu tabanca modeli, iddialı bir Alman tabanca markası olan Walther Arms'ın P99 isimli ürünü model alınarak tasarlanmıştır. Performans ve görüntü olarak ilham aldığı modelden geri kalır yanı yoktur. Konya'da üretilen bu şık tabanca son dönemin en çok ilgi gören tabanca modelleri arasında yer alıyor.

Baredda S56 Her Zevke Hitap Eden Renk Seçenekleri

Kullanış ve performansa olduğu kadar, görüntüye de önem veren silah tutkunları için Baredda S56 modeli farklı renk seçenekleri ile sunuluyor. Sade bir görüntüyü tercih edenler için düz siyah model ideal olacaktır. Daha dikkat çekici bir tasarım sevenler için çift renk olanlar tercih edilebilir. Yine metalik renklerden vazgeçemeyenler için full metalik renk seçeneği de bulunuyor.

Baredda S56 İdeal Boyutlar

Tabanca satın alınırken değerlendirilmesi gereken özelliklerden biri de boyutlarıdır. Baredda S56 modeli bu anlamda ideal boyuta sahip. Tam boyu 180 mm. olan tabancanın, 130 mm. yüksekliği ve 35 mm. genişliği bulunuyor. Ne çok büyük ne de küçük olan tabancanın namlu uzunluğu ise 100 mm. olarak belirlenmiş. 9 mm. P.A.K kalibreye sahip olan tabanca, 14 + 1 şarjör kapasitesine sahip olarak üretilmiş. Boş ağırlığı 675 gram olan bu model, her anlamda ideal olarak öne çıkıyor.

Kimler Kurusıkı Tabanca Satın Alabilir?

5729 sayılı kanuna göre kurusıkı tabanca satın almak isteyen kişilerin sabıka kayıtlarının bulunmaması gerekiyor. Satın alma işleminin yapılacağı şirkete sabıka kaydının bulunmadığına dair belgenin ulaştırılması ön şart olarak sunuluyor. Eğer kişinin bir sabıka kaydı varsa ve kurusıkı tabanca satın almak istiyorsa bunun için mahkeme kararına ihtiyaç vardır. Gerekli mahkeme belgesini alarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuru yapılması gerekiyor. Silah almasında sakınca bulunmadığına dair yasal evrak buradan temin edilebiliyor.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.