Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Baredda Z88 Kurusıkı Özellikleri ve Atış Denemesi

17-01-2018 22:19
Baredda Z88 Kurusıkı Özellikleri ve Atış Denemesi

Yerli bir üretim olan baredda z88 kuru sıkı silahlar, Bayşehir Konya’da üretiliyorlar. Alman silah devi, Walther Arms’ın ürettiği p99 model silahlardan esinlenerek üretilen silahlar, 9mm mermilere sahipler ve 14+1 şarjör mekanizması özelliğini barındırıyorlar.

Boş ağırlığı 815 gram olan tabancanın uzunluğu 170 mm yüksekliği ise 135 mm olarak üretiliyor. Yerli bir üretime sahip tabanca, Türk silah üretimciliği açısından da önem arz ediyor.

Yerli kalitenin yanı sıra Alman üretimi p99 modelinin kalitesinden esinlenilerek yapılan tabanca, aynı kaliteyi birebir sağlamayı vaat ediyor.

Baredda z88 Konya’da Üretiliyor

Türkiye’de üretilen kuru sıkı tabancalardan biri olan baredda z88 yerli üretim olmasıyla ve kalitesiyle biliniyor. Çalışma prensibi yarı otomatik olan tabanca aynı zamanda çift hareket özelliğine de sahip. Bir ses tabancası olan baredda z88 en iyi yerli kuru sıkı tabancalar arasında gösteriliyor.

Walther Arms Kalitesi Kurusıkı Silahlarda

Alman menşeini bir tabanca olan p99 tabanca modelinden esinlenen baredda z88, aynı kaliteyi sunmayı hedefleyen bir tabanca olarak göze çarpıyor. Alman kalitesini Türkiye’ye taşıyan tabanca, kullanışlı yapısı ile dikkat çekiyor. 14+1’lik bir şarjöre sahip olan tabanca, yarı otomatik tabancalar arasında üretiliyor.

Baredda Kurusıkı Kolay Taşınabiliyor

Oldukça hafif bir yapıya sahip olan baredda z88 kolay taşınabilirliğinin avantajını yaşatıyor. Ortopedik bir kabze tutuş özelliğine sahip tabancanın, boş ağırlığının düşük olması sebebiyle taşınması oldukça kolaylaşıyor.

Tetiğin yanında şarjörü düşürmek için mandala da sahip olan tabanca, kullanım dinamiği açısından son derece pratik. Oldukça kolay kullanılabiliyor ve bu sayede çok zorlanmadan tabanca taşınabiliyor.

Doğru kullanımı yapıldığında oldukça verim alınabilen bir ürün olan baredda z88, piyasada ki en pratik tabancalardan birisi. Bakımı ve temizliği düzenli yapıldığı ve kullanım seçeneklerine uygun olarak kullanıldığı taktirde z88 kusursuz bir verimi alımını sağlıyor.

Baredda Z88 İyi Bir Kurusıkı

İyi bir ses tabancasından bekleyeceğiniz hemen her şey baredda z88 tabanca da mevcut. Türkiye’de Konya ilinde üretilen tabanca, kuru sıkı ses tabancaları arasında iddaalı tabancalar arasında yerini almış durumda.

Yerli üretim bir tabanca olması ve buna istinaden Alman kalitesinden de faydalanılmış olması tabancayı bir iki adım daha öne çıkarıyor.

Küçük ve kolay taşınabilir olmasının yanı sıra, yarı otomatik ve çift hareket özelliğiyle bezenmiş olarak üretilmesi, tabancayı öne çıkaran detaylardan bir kaçı. Tetik ve horoz emniyetini de sağlayan tabanca iyi ses tabancaları listesine girecek tabancalar arasında.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.