Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Blow F92 Kurusıkı İncelemesi

14-12-2019 20:46
Blow F92 Kurusıkı İncelemesi

Kuru sıkı silahlar ister hobi amaçlı olsun ister av amaçlı hemen herkesin merak ettiği konulardan bir tanesidir. Blow F92 kurusıkı ise söz konusu silahlar arasında en çok rağbet gören ve insanların Blow F92 kurusıkı incelemesi ile ilgili araştırma yapmalarına neden olan silah çeşididir. Kampseti.com olarak silah ve kamp alanında sizlere sunduğumuz eşsiz bilgilere bir yenisini ekliyoruz. Blow F92 kurusıkı incelemesi adlı bu yazımızla hiçbir yerde bulamayacağınız bilgileri sizlere sunuyoruz.

Blow F92 Kurusıkı Tabanca

Blow model kurusıkılar İstanbul merkezli Zira Silah markası altında üretilir. Yıllardır kaliteli bir şekilde üretimi yapılan ve insanların en çok satın aldığı kurusıkı modellerinden bir tanesi olan Blow F92 kurusıkı incelemesi ile silahın ne kadar kaliteli ve verimli olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

Klasik bir tabanca görünümünde olsa da kullanıcılarını oldukça memnun eden Blow F92 kurusıkı modeli değişebilen kabza seçeneği ile harika seçenekler sunar. Üretim aşamasında kullanılan malzemenin de kaliteli olması silahın çizilme ve hasara karşı dayanıklı olmasında rol oynar. Görüntüsü ile gerçekçi olan Blow F92 kurusıkıyı ateşli silahlardan ayırt etmek oldukça güçtür. Bu nedenle Blow kurusıkı satın almak sizler için harika bir ayrıcalıktır. Peki, Blow F92 kurusıkının performans özellikleri nelerdir?

Blow F92 Kurusıkı Silah Teknik Veriler

Standart olarak füme ahşap kabza ile üretilen Blow F92 gold seçeneği de en çok tercih edilenler arasındadır. Ancak Blow F92 gold seri üretim ile imal edilmediğinden bu silahı satın almak istediğinizde teslim için bir süre beklemeniz gerekebilir. Silahın çapına bakıldığından kurusıkılarda yaygın olarak kullanılan 9mm’nin olduğu gözlemlenebilir. Bu anlamda silah hem klasik bir kurusıkı hem de ateşli silahla aynı çapa sahip bir kurusıkı olarak ön plana çıkar. Şarjör kapasitesinde Blow F92 kurusıkı harikalar yaratır. 17+1 olan şarjör kapasitesi sürekli şarjör değiştirmek istemeyenler için eşsiz bir özelliktir. Blow f92 fiyat konusunda bu özelliklerin yanında çok iyi fiyatlara sahiptir.

Blow F92 kurusıkı incelemesi ile ilgili en dikkat çekici detay 215 mm civarındadır. Yüksekliğe bakıldığındaysa değerin 144 mm olduğu görülür. Ağırlığı yaklaşık 1135 gram olan bu silah ağır olmayışı sayesinde oldukça kullanışlıdır. Üstelik bu silah 2 yıl garanti ile sizlerin kullanımına sunulur.

Kampseti.com Blow F92 Fiyat Konusunda Lider!

Kurusıkı satın almak istediğinizde kaliteli seçenekler arasından bir tercih yapmanız gerekir. Bu konuda sizlere en iyi tercihleri sunacak olan kampseti.com’dan başta F92 kurusıkı olmak üzere her türlü kurusıkı silahı satın alabilirsiniz. Üstelik kampseti.com Blow F92 fiyat konusunda piyasadaki rakiplerine göre görülmemiş avantajlar sunar. 

Kampseti.com avantajlarından faydalanmak istediğinizde sadece fiyatlardaki uygunluktan değil aynı zamanda ödeme seçeneklerinde de fırsatlara sahip olursunuz. Ödeme koşullarında avantajı kaparken aynı zamanda hızlı kargo ve küçük hediyeler de sizlerin olur. Kampseti.com ayrıcalıklarından hemen faydalanmak için alışverişe başlayın.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.