Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Blow f92 Kurusıkı Özellikleri ve Atış Denemesi

19-01-2018 23:50
Blow f92 Kurusıkı Özellikleri ve Atış Denemesi

Kuru sıkı tabanca denilen alet öldürücü etkisi olmayan sadece ses ve gaz fişeği çıkarma özelliği olan tabancalardır. Çalışma hacmi normal tabancaya benzemektedir. Kuru sıkı tabancaların normal tabancalardan farkı ise içerisinde mermi çekirdeğinin bulunmamasıdır.

Öldürücü etkisinin bulunmaması sebebiyle savcılığa başvurup temiz kağıdını alabilen ve aynı zamanda reşit olan kişiler diledikleri zaman bu tabancalara sahip olabilmektedirler.

Kuru Sıkı Tabanca Özellikleri

Kuru sıkı tabanca satın alacak olan kişilerin aradıkları bazı kriterler bulunmaktadır. Bütçeleme, silahın görüntüsü ve ses kriteri oldukça önemlidir. Silah satın alacak kişiler öncelikle büyük silah mı yoksa küçük silah mı istediklerine karar vermelidirler ardından maksimum bütçeyi ayırıp ses kriterine odaklanmalıdırlar.

Kuru sıkı tabanca alacak olan müşterilerin en büyük isteği aşırı ses çıkaran tabancalara sahip olmak istemeleridir. Ancak böyle bir silah üretime geçmemiştir. Kuru sıkı tabanca önerileri arasında blow serisi bulunmaktadır.

Kurusıkı Blow Serisi

Kuru sıkılar arasında en beğenilen ve tercih edilen markalar arasında blow markası gelmektedir. Zira silah blow serilerinin üretimini gerçekleştiren silah firmasıdır. Bu firma Türkiye'de 70'den fazla kuru sıkı silah modelini piyasaya sunmuştur.

Kaliteli silah üretimi yapılmasından ötürü blow serisi yurt dışından da talep edilmektedir. Blow serisi içerisinde en gerçekçi görüntüye sahip ve ses olarak tatmin eden silah blow f92 modelidir. Bu model kullanıcılar tarafından gerçekçi özellikleri sebebiyle büyük beğeni toplamıştır.

Blow f92 Silah Modeli

Bu silah modeli kuru sıkı silah grubunda yer almaktadır. Üretimi Zira Silah Firması tarafından İstanbul'da gerçekleşmektedir. Beretta 92 serisi 9 mm tabancasıyla çok benzerlik göstermektedir. Bazı kullanıcılar birebir kopyası olduğunu söylemektedir. Bu yüzden çok beğenilmektedir.

Ürünü satın alabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir. Blow f92 kuru sıkı tabancanın genel özelliklerinden bahsedecek olursak ilk olarak görünümü siyah plastiktir. Ahşap görünümlü plastik olarak geçmektedir. Kalibresi 9 mm genel uzunluğu ise 215 mm'dir. Genişliği 38 mm yükseklikte 140 mm'dir.

Tabancının ağırlık ölçüsü 1150 g'dır. Şarjör kapasitesi ise 17+1'dir. Bu tabanca modeli yarım otomatik ve çift hareketli olarak çalışmaktadır. Kullanıcıları için rahat bir tabanca olup, işlevlerini yerine başarıyla getirmektedir.

Blow f92 Atış Denemesi

Blow f92 serisinin atış denemesi pek çok kullanıcı tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu silahı kullanan müşterilerin yaptıkları yorum atış denemelerinin başarıyla gerçekleştiği ve silahtan memnun kaldıklarını söylemektedirler. Silahı satın alacak müşteriler silah hakkında videolar izleyerek yeteri kadar bilgi sahibi olabilmektedirler.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.