Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Bolu Da Kamp Yerleri

10-01-2018 14:21
Bolu Da Kamp Yerleri

Kamp yapmak, özellikle doğayla iç içe olmayı seven insanlar ve doğada harika yürüyüşler yapmak isteyen sporseverler için çok yerinde bir tatil seçeneği olacaktır. Kamp yapmanın avantaj ve dezavantajları olsa da kamp yapılan yerin güzel olması yaşanan dezavantajları en aza indirgeyecektir.

Türkiye'de Hangi İlde Kamp Yapılabilir?

Ülkemizde doğal güzelliğe sahip birçok il bulunmaktadır. Bunların en ünlülerinden biri de Bolu ilidir. Bolu'da doğal güzelliklerine hayran kalacak, gidilen tatil çok eğlenceli olacaktır. Kamp yerleri Bolu da oldukça çeşitli ve doğal güzelliklere sahiptir.

Bolu'da Kamp

Kamp yerleri Bolu denince şüphesiz ilk akla gelen yerlerden birisi de Bolu Yedigöller Milli Parkı kamp alanıdır. Eşsiz doğal güzelliğiyle ziyaretçilerini büyüler ve kamp tercih eden tatilcileri memnun eder.

Bolu Yedigöller Milli Park Kamp Alanı

Bolu Yedigöller Milli Parkı, Bolu'dan 42 kilometre uzaklıkta, Batı Karadeniz Bölgesinde bulunur ve 1965 tarihinde kurulmuştur. Milli Park içinde 7 adet göl vardır; Deringöl, Büyükgöl, Küçükgöl, Seringöl, İncegöl, Nazlıgöl ve Sazlıgöl. Bu göller aralarında 100 metre yükseklik bulunan 2 plato üzerine yerleşmiştir. Bu göllerin her birinde kamp yapılabilir ve hepsinde tatilciler için çeşitli spor aktiviteleri yapılıyor.

Bolu Yedigöller Milli Parkına Ulaşım

Milli Parka ulaşım için Bolu şehir otogarından günde 2-3 kez kalkan üzerinde Bolu Yedigöller Milli Park Alanı yazan minibüslerle ulaşım sağlanabilir. Şahsi araçlarla ulaşım sağlamak isteyenler için ise Ankara-İstanbul karayolunun 152.kilometresinde Yeniçağa yada 190.kilometresinde Bolu'dan Kuzeye doğru uzanan yollarla ulaşım sağlanabilir.

Bolu Yedigöller Milli Park Kamp Alanı İçinde Tatilciler İçin Hangi Olanaklar Var?

Milli Park içinde tuvalet, kadın ve erkek ziyaretçiler için mescit imkanı vardır. Her yerde bulunan çeşmeleriyle içme suyu sıkıntısı yaşanmayacak bir alandır. Milli Park içinde bir markette bulunuyor ancak şehir içinde bulunan marketler gibi içinde her şey bulunamayabiliyor. Tost, simit, çay ve kahve gibi ürünler mevcut. Milli park içinde duş imkanı bulunamıyor.

Telefonu şarj etmek vs gibi elektrik gerektiren işler için mescit ve tuvaletlerdeki prizler iş görebiliyor. İnternet imkanı yok. Telefonlar çekiyor ancak bazı bölgelerde çekmiyor. Yedi göller Kamp Alanı ise ücrete tabiidir. Milli park içinde ateş yakmak ise akşam 20.00 ila sabah 08.00 saatleri arasında serbest. Kamp yapmak dışında karavanlarda Milli Park içinde serbest. Yedi göller Milli Park Alanı içindeki kıvrımlı yollarda ATV turu yapılabiliyor. Kamp yerleri Bolu denince akla ilk gelen bu Milli Park kampçılar için iyi bir tercih olacaktır.

Kamp yaparken rahat etmek ihtiyaçlarınızı yanınızda götürmek çok önemlidir. İhtiyacınız olan kamp malzemeleri ürünlerini kampseti.com sitesinden temin edebilirsiniz.

Kamp Yerleri Bolu Tanıtım Videomuz

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.