Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

C02 ve Green Gas Havalı Silah Tüpleri Seçimi

27-07-2019 14:17
C02 ve Green Gas Havalı Silah Tüpleri Seçimi

Havalı silahlarda en çok tercih edilen silah co2 tüp ve green gas oldukça kaliteli olması ile tercih edilmektedir. Silahlarda kullanılan havalı tüpü seçerken, kaliteye dikkat etmeniz önem teşkil etmektedir. Havalı silah modelleri; silah ruhsatına gerek olmayan modellerdir. Havalı tüfekler ya da havalı silah çeşitleri, ateşli silahlardan daha farklı bir çalışma prensibi ile çalışmaktadır. Havalı silah çeşitleri direkt olarak hava enerjisi ile atış sağlamaktadır. Bu silahlarla herhangi bir canlıya atış yapıldığında öldürme riskleri olmasa da direkt olarak bir canlıya atış yapılması kesinlikle yasaktır. Fakat elbette çok yakından kullanma hallerinde yaralama durumları da ortaya çıkabilmektedir. Bu gibi durumlara karşı bilinçli olmak ve silahı yalnızca amacına uygun kullanmak en önemli unsurdur. Havalı silah çeşitleri Türkiye’de av için ya da insan – canlı yaralamak için kesinlikle kullanılamaz ve yasaktır.

Havalı Silah Tüpü

Havalı silah tüpü özellikle silahların performansını direkt olarak etkilemektedir. Havalı silah modelleri; havalı tabanca ve havalı tüfekler olmak için iki farklı yapıda tasarlanmaktadır. Havalı silah modelleri ise 4,5 mm, 5,5 mm ve 6,35 mm pellet ile atış yaparlar. Havalı tabancalar ile kıyaslandığında ise çok daha hızlı ve tahrip güçleri daha yüksek olmaktadır. Havalı silah modelleri çalışma prensibi ise modeline ve tasarımına göre farklı şekilde tasarlanmaktadır. Havalı tabancalar, havasını kendi üreten kırmalı ve pellet atan modellere sahiptir. Bu modeller; 12 gram şeklinde çalışan hava tüpleri ile çalışma prensibine sahip olarak çalışmaktadır. Ortalama şekilde bir hava tüpü ile 45 ve 60 arasında atış yapma şansı da mevcuttur. Bununla daha fazla atış elde etme imkanınız olsa da daha sağlıklı atışlar bu sayı aralığında olmaktadır. Bu havalı silah modelleri kapsamında tüp azaldıkça atış kuvvetinde de azalma meydana gelir.

havalı tabanca tüpü 


Havalı Silah Tüp Fiyatları

Havalı silah tüp fiyatları tercih edeceğiniz modele göre belirlenmektedir. Bu noktada havalı tüfekler ya da tabancalar donanım ve tasarım farklılıkları sebebiyle farklı havalı silah fiyatları belirlenerek farklı fiyatlarla satılmaktadır. Silahın tasarımı ve modeli bu noktada en önemli unsurların başında gelmektedir. Farklı markaların, farklı tasarımındaki havalı silah modelleri farklı fiyat aralıklarına sahiptir. Bu fiyatları düşürmek isterseniz 5 li, 10 lu paketler halinde almanız halinde fiyatlar sizin için daha uygun hale gelecektir. Bu fitat listesine https://www.kampseti.com/kategori/co2-green-gas-havali-silah-tupleri bakabilirsiniz. Bunun yanı sıra genel itibari ile, havalı silah modelleri geniş bir fiyat aralığında satışa sunulduğu için her bütçe için uygun ve ekonomik silahlar bulmak mümkündür. Ancak havalı silah satın alırken markasına ve kalitesine dikkat etmeniz, sağlıklı ve bilinçli bir kullanım için büyük önem teşkil eder.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.