Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Çocuklar için Kampı Eğlenceli Hale Getirmenin Yolları

14-10-2019 10:19
Çocuklar için Kampı Eğlenceli Hale Getirmenin Yolları

Çocuklar için kampı eğlenceli hale getirmek, büyükler için de kampın en keyifli ve sakin şekilde geçmesini sağlamaktadır. Çocuklar için kampı eğlenceli hale getirmek için renkli çadırlar, farklı uyku tulumları ile kampı eğlenceli hale getirebilirsiniz. Çadır modelleri yalnızca yetişkinler için değil, çocuklar için de özel olarak üretilmektedir. Çocuğunuzun kendine ait bir alan bulabileceği çocuk çadırları ve çocuk uyku tulumları kampı en keyifli şekilde deneyimlemenizi de sağlar. Kamp yaparken, en çok dikkatli olmanız gereken konu, çadır seçimini doğru yapmaktır. Çocuklarınız için renkli çizgi film karakterleri desenli çadırları ve uyku tulumlarını tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra özellikle çocuklar için çadır seçimini yalnızca renkli ya da desenli olup olmamasına göre seçmemeniz gerekmektedir. Çocuklar için çadır modelleri seçerken özellikle güvenlik ve konfora da dikkat etmeniz gerekmektedir. Çadırın kolay kurulması ve kolay toplanması gibi ayrıntılar da çocuğunuzun sizinle beraber kamp alanında iş bölümü yapmasına da destek olacaktır. Çadır seçerken bazı konulara da dikkat etmeniz gerekmektedir. İlk olarak kaliteli çadırlar, uzun süreli kullanım avantajı sağlayacağı için öncelikli seçim olmalıdır. Ekonomik anlamda daha uygun olan çadırlar, uzun vadeli kullanım avantajı sunmaz. Bu sebeple de nispeten daha pahalı olan ancak kalite anlamında yeterli çadırları satın almanız aileniz ile kamp yaparken daha kaliteli vakit geçirmenizi de sağlayacaktır. Bu özelliği ile aynı çadırı, farklı koşullarda aynı kalite ve performansta kullanabilirsiniz. Öte yandan çadır seçerken ilk olarak hangi mevsimde kamp yapacağınıza karar vermeniz de önemlidir. Eğer havalar ortalama iken çadır kuracaksanız, aşırı sıcaklar ya da aşırı soğuklarda kamp kurmuyorsanız dört mevsim çadırları sizin için en ideal seçim olacaktır. Bunun yanı sıra kaç kişilik çadır seçeceğinize de yanınızdaki eşya çokluğu ile karar vermeniz gerekmektedir. 
Not: Çocukları kampa daha eğlenceli hale getirmenin diğer bir seçeneği havalı silah, havalı tüfek veya havalı tabanca gibi basit usullü silahlarla atış yapabilirsiniz. Örneğin soda şişelerini 50 metre mevziye koyarsınız havalı tüfekle nişan alıp dürbünle atış yaptırabilirsiniz. Tabi bu atışları yaparken çocuğumuzun yanında olup havalı silahların emniyetli olmasına dikkat edelim. Herhangi bir zarar vermez ama yinede dikkatli olmakta fayda var.


Çocuk Uyku Tulumu


Çocuk uyku tulumu çocuğun yaşına ve boyuna göre farklı ebatlarda üretilmektedir. Çocuğunuzun yaşına uygun olarak en konforlu ve rahat uyku tulumunu seçebilirsiniz. Uyku tulumları farklı sıcaklık dereceleri için farklı şekillerde dizayn edilir. Özellikle çocuklar için farklı boyutlarda uyku tulumları tasarlanır. Hangi mevsimde kamp yapacağınıza bağlı olarak buna uygun uyku tulumları ve matları da satın alabilirsiniz. Ekstrem hava koşullarında kamp yapmıyorsanız 3 mevsim ya da 4 mevsim uyku tulumu ve matı da oldukça işinize yarayacaktır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.