Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Çöl Rengi ile Birbirinden Farklı Tüfek Modelleri

27-07-2019 14:22
Çöl Rengi ile Birbirinden Farklı Tüfek Modelleri

Havalı silah özellikle airsoft oyunlarında kullanılan silah modelleridir. Gerçekçi bir oyun deneyimi yaşamak için tercih edilen havalı silah modelleri, birçok farklı renk ve modele sahip olarak üretilmektedir. Havalı tüfekler özellikle gaz, elektrik ve yaylı olarak üç farklı çalışma prensibine sahiptir. Bunun dışında tüm silahlar farklı özelliklerde tasarlanmaktadır. Ancak bu noktada dikkat etmeniz gereken en önemli unsur havalı tüfeklerin yalnızca oyun alanında kullanılabileceği ve bunun dışında herhangi bir canlıya karşı kullanımının yasal olarak yasak olduğu ve yaptırımları olduğudur. Bu konuda bilinçli olmak oldukça önem teşkil eder. Öte yandan havalı tüfekler için seçim yaparken bazı noktalara da dikkat etmeniz oldukça önemlidir.

Havali Silah

Havalı silah airsoft adı verilen, en gerçekçi oyun deneyimini yaşatan bir araçtır. Birçok farklı donanıma sahip ve hacme sahip havalı silah modelleri üretilmektedir. Bu silah modelleri; gerçek ve kült silah modellerinden esinlenerek üretilmektedir. Uzaktan bakıldığında gerçek silahlarla tamamen aynı gözüken havalı tüfekler kaliteli olarak tercih edildiğinde oyun deneyimini arttırmaktadır. Bu silah modelleri yalnızca airsoft oyunu içerisinde kullanılabilir. Oyun alanı dışında kullanılması yasal olarak yaptırımlara sahiptir ve ciddi anlamda suç teşkil eder.

Havalı Silah Modelleri

Havalı silah modelleri oldukça farklı şekillerde tasarlanmaktadır. Özellikle bu çeşitlilik sayesinde farklı amaçlarla üretim de yapılabilmektedir. Havalı silah modelleri farklı şekillerde dizayn edilmektedir. Genel olarak yaygın şekilde tercih edilen havalı silah modelleri ise src tüfek olmaktadır. AEG çalışma sistemine sahip olan havalı tüfekler elektrikli modellerdir ve pille çalışma özelliğine de sahip olmaktadır. Bunun yanı sıra genel itibari ile yarı ya da tam otomatik şekilde de çalıştırılması da mümkün olmaktadır. Havalı tüfekler gerçekçi oyun deneyimlerinde kullanılır. Paintball oyununa benzeyen airsoft, özellikle farklı bir oyun deneyimi yaşayan bir spor dalı olarak ülkemizde de sık sık tercih edilmektedir. Airsoft oyununda esas amaç karşı tarafta bulunan oyuncuları geçici olarak ya da tur boyunca oyundan çıkarmak olmaktadır. Bu noktada paintballda patlayan boyalar kullanılır. Ancak airsoft sporunda patlamayan mühimmat kullanılarak daha gerçekçi bir oyun deneyimi sağlanmaktadır. Bu sporda naylon kıyafet yerine gerçekçi giysiler tercih edilmektedir. Bu sebeple de havalı tüfekler farklı modellerde üretilmektedir. Bu detayın yanı sıra bu oyunda; askeri kıyafetler, hücum yeleği, miğfer gibi askeri kıyafetler kullanılarak oyunun daha gerçekçi olması da sağlanmaktadır. Bu detayın dışında gerçekçi bir oyun olması sebebiyle oldukça gerçekçi detaylarla oynanması da gerekmektedir. Bu gibi nedenlerle de her bir detayın daha kaliteli olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra güvenlik önlemleri açısından maksimum oranda olması da önemli unsurların başında gelmektedir. Silah yalnızca oyun alanında kullanılmalıdır.

Havalı Silah Fiyatları

Havalı silah fiyatları silahın markasına ve özelliklerine göre belirlenmektedir. Farklı fiyat aralıklarına sahip olan havalı silah fiyatları silahın özelliklerine ve donanımlarına göre değişmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.