Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Cüzdan, Bel ve Omuz Çantaları

07-03-2019 23:52
Cüzdan, Bel ve Omuz Çantaları

Cüzdan modelleri kamp yaparken, av sırasında ya da açık hava sporları sırasında en önemli ekipmanlardan biridir. Kart ve paranın muhafaza edildiği bu cüzdan modelleri mutlaka hırsızlığa karşı da önlem alınarak üretilmiş olmalıdır. Aynı şekilde bel çantaları ve erkek omuz çantaları bu gibi riskler düşünülerek üretilmeli ve buna göre özelliklere sahip olmalıdır. Seyahatlerde, kamp yaparken ya da açık hava sporlarında ihtiyaç duyabileceğiniz eşyaları saklayabilecek kadar işlevsel ve yeterli ebatta olması gereken bu ürünlerin aynı zamanda da hafif olması ve taşınabilir özelliğinin kolay olması önem teşkil eder. Erkek omuz çantaları ebatları ihtiyaca göre değişmektedir. Bazı çantalar daha ufak olup bazı çantalar daha geniş ebatlıdır. Ebatı ve iç hacmi ne olursa olsun, çantanın tüm dizaynı kullanışlı olması üzerine tasarlanmalıdır. Fonksiyonel iç ceplerinin yanı sıra hırsızlık gibi durumlara karşı da özel olarak dizayn edilmiş olması oldukça önem teşkil etmektedir. Cüzdan modelleri arasında tasarım ve şıklık olarak en beğenilen ürünlerimizden biri olan Pacsafe pe321 rfidtec 150 füme el cüzdanı, özellikle akıllı rfid engelleme malzemesine sahiptir. Bunun yanı sıra pasaport ve kredi kartlarına ilişkin tüm verileri de muhafaza etmektedir. Şeffaf pasaport yuvası sayesinde seyahatler için oldukça kullanışlıdır. Nakit fermuarlı cebinin yanı sıra slip in nakit cebi de bulunmaktadır. Birçok farklı kredi kartı yuvasının yanı sıra dış fermuarlı olmasıyla da cüzdan içindeki tüm eşyaların gözükmeden, belirli noktalardan ihtiyaçların çıkarılmasını sağlar.

Bel Çantaları

Bel çantaları özellikle seyahatlerde en önemli hayat kurtarıcı unsurların başında gelir. Belde taşınabilmesi sayesinde kapkaç olaylarına karşı en güvenilir çanta modellerinin başında gelen bel çantaları fonksiyonel ve rahat taşınabilir özelliktedir. Birçok bel çantası modeli içinde pasaport ve farklı işlevsel bölmeler bulunmaktadır. Su geçirmeyen özellikleri sayesinde de doğa yürüyüşlerinde de güvenle taşınabilir. Bunun yanı sıra erkek omuz çantaları modelleri de oldukça çeşitlidir. Her ihtiyaca yönelik farklı ebat ve içeriklere sahip çanta çeşitlerine göz atabilirsiniz. Sitemizde bulunan tüm erkek çanta modelleri maksimum kaliteli üretilmiş olan ürünler olmasının yanı sıra uzun süre herhangi bir hasar almadan kullanılabilir. Üstün teknoloji ile üretilmiş olan bu ürünlerin tamamında güvenlik önlemleri maksimumdur. İhtiyacınız olan çanta modeli için sitemiz üzerinden ürünleri kıyaslayabilir, sizin için en uygun modele kısa sürede karar verebilirsiniz.

Omuz Çanta Fiyatları

Omuz çanta fiyatları tercih edeceğiniz çanta modeline, markasına ve donanımlarına göre değişmektedir. Sitemizde bulunan tüm çanta modelleri maksimum kalitede ürünlerdir. Bu sayede uzun süre ilk günkü performansı ile aynı ürünler kullanılabilir. Omuz çanta fiyatları için kullanım ömrü hesaba katılarak bütçe değerlendirmesi yapabilir, sizin için en uygun çanta modeline karar verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.