Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Elbise Çadır ve Çanta İzolasyonu

14-04-2019 15:46
Elbise Çadır ve Çanta İzolasyonu

Kamp izolasyon malzemeleri özellikle yağmurlu mevsimler ya da günlerde kamp yapan kişiler için önemlidir. Her çadır, su geçirmez özelliğe sahip değildir. Su geçirmez özelliğe sahip olan çadırlar, fiyat olarak daha pahalı olmaktadır. Bundan dolayı da her kampçının bütçesi bu çadırlara yetmeyebilir. Bu noktada mevcut çadırınızı kamp izolasyon malzemeleri ile su geçirmez yapabilirsiniz. Aynı şekilde ayakkabı ve çantalarınız için de aynı malzemeleri kullanabilirsiniz. Kamp izolasyon malzemeleri için kullanacağınız ürünler sayesinde kolayca ürünlerinizi su geçirmez yapabilirsiniz. En sağlıklı ve başarılı sonuçlar için uygulama yapmadan önce alkol ile yüzeyi iyice temizlemeniz gerekmektedir. Bu ürünler dikişli deliklere ve kumaş eklemlere de uygulanabilmektedir. Kuruma süresi ise dört ve altı saat arasında değişmektedir. Bu ürünler sayesinde montlarınızı, çadırlarınızı ve çantalarınızı su geçirmez yapabilirsiniz.

Elbise Su Geçirmezlik

Elbise su geçirmezlik sayesinde bol bol yürüyüş yapacağınız kamplarda mevcut giysilerinizi en ekonomik ve en sağlıklı şekilde su geçirmez yapabilirsiniz. Oldukça kolay uygulama özelliğine sahip olan kamp izolasyon malzemelerini giysilerinize uyguladığınızda kısa sürede su geçirmez kumaş elde edebilirsiniz. Elbise su geçirmezlik için sprey kullanmanız yeterli olacaktır. Bu sayede hem ekonomik olarak sizin için uygun elbiseleri satın alabilir hem de kamp için uygun olacak şekilde su geçirmez özellik elde edebilirsiniz. Bu sayede kamp yaparken en doğru giysileri tercih edebilirsiniz. Özellikle çadırlarınıza uyguladığınız zaman su geçirmez özelliği ile yoğun ve şiddetli yağmurlarda bile ıslanmadan barınma ihtiyacınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

Ayakkabı Su İticilik

Ayakkabı su iticilik sayesinde özellikle yağmur ve çamurda uzun yollarda yürürken ayaklarınız ıslanmadan yürüyüşünüzü tamamlayabilirsiniz. Kamp yaparken ayaklarınızın ıslanması oldukça büyük sorunlara yol açabilir. Özellikle soğuk havalarda hastalanma ya da kurutma problemleri sebebiyle kamp deneyim yarıda kalabilir. Bu durumu engellemek için su geçirmez özellikte ayakkabılar için yüksek bütçeler harcamak yerine ayakkabı su iticilik kullanarak mevcut ayakkabılarınızı su geçirmeden kullanabilirsiniz.

Çanta Su Geçirmezlik

Çanta su geçirmezlik sayesinde kamp malzemelerinizi taşıdığınız çantanızı su geçirmez yapabilir ve tüm malzemelerinizi en yoğun yağışlarda bile kuru bir şekilde taşıyabilirsiniz. Çanta su geçirmezlik ürünleri kamp izolasyon malzemeleri arasında bulunmaktadır. Bu spreyleri çantanıza sıktığınızda kolayca su geçirmez bir çanta elde edebilirsiniz. Kamp çantalarının özellikle su geçirmemesi oldukça önemlidir. Tüm malzemelerin taşındığı çantaların su alması durumunda diğer malzemeler de ıslanacak, küflenecek ya da kısa sürede oldukça ağırlaşacaktır. Bundan dolayı oldukça ekonomik şekilde çanta su geçirmezlik sağlayacak kamp izolasyon malzemeleri temin edebilir ve kolayca kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.