Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Çok Satan Havalı Tabanca Çeşitleri 2021

29-04-2021 00:08
En Çok Satan Havalı Tabanca Çeşitleri 2021

En çok satan havalı tabanca seçeneklerinden bir tanesini satın alarak sizin için en doğru tercihi yapmak mı istiyorsunuz? O halde size özel birbirinden değerli çözümlerden faydalanabilmeniz adına kaliteli ve yüksek performans sunacak tabancaları sıralıyoruz. Havalı tabanca dendiğinde akla gelen ilk ve en önemli seçenekleri sıralarken aynı zamanda atış kapasitesi ve güvenliği de ihmal etmiyoruz. O halde gelin 2021 yılında en çok satan havalı tabancalar hangileri daha yakından bir göz atalım!


ekol es p 66 havalı silah

Ekol ES 66 Havalı Tabanca

En çok satan havalı tabancalar seçenekleri dendiğinde akla gelen ilk ve en önemli seçeneklerden biri de Ekol ES P66 havalı tabanca olacaktır. Ekol – Voltran markasının üretimi ile kullanıcısına sunulan bu silahın İstanbul’da üretiliyor olması Türk havalı silah kullanıcılarının beklentilerini karşılama noktasında değerlidir. Yerli bir model olarak havalı tabanca ihtiyaçlarına cevap vermeyi arzu eder.
Silahın en önemli özelliklerinden bir tanesi yerli olması nedeniyle uygun fiyatlar sunmasıdır. Performansı ve teknik verimliliği ise gerçek anlamda iyidir. Belçika üretimi bir silah modeli olan Browning dikkate alınarak tasarlanmış olan bu silahın üst kısmı metalden alt kısmı ise polimerden üretilmiştir. Bu yönüyle de silahın bir nebze farklı bir tasarımı olduğunu ifade etmek gerekecektir. 
Havalı silah satışlarında başı çeken bu modelin şarjör kapasitesi 14’tür. Basit çalışma sistemi ve CO2 tüpten alınan güç ile kusursuzluğa kapı aralayan bu silahın hafif ama bir o kadar da güçlü olması dikkate değerdir.


sig sauer havalı tabanca

KWC SIG SAUER SP 2022-47 Havalı Tabanca

Havalı tabanca satın almak ama gerçek bir silaha çok benzeyen bir silaha sahip olmak istiyorsanız KWC tarafından üretilen bu Sig Sauer replikasını kesinlikle değerlendirmelisiniz. Silahın en çok satanlar listesinde yer almasının en önemli yanı tasarımı oluyor. Uygun fiyatlı bir seçenek olması da silahın ilgi çekici olmasında ciddi rol oynuyor. 
Şarjör kapasitesi 21 olduğundan çok yüksek sayıda atışlara olanak sağlayan silahın malzeme kalitesi ve işçiliği oldukça başarılıdır. Ergonomik bir şekilde tasarlanan ve Blowback olmayan silahın kullanıcıların tercihi olmasında çok farklı yanları var. Steel BB mermi atan KWC SIG SAUER havalı tabanca SP 2022-47; CO2 tüpü ile kusursuz atışlar yapmanıza olanak sağlar.


hatsan havalı silah

Hatsan Havalı Tabanca Mod 25

Hatsan tarafından üretilen ve başlangıç seviyesi için oldukça kaliteli bir silah olan Hatsan havalı tabanca Mod 25; yerli üretimi bir silah olması ile dikkatleri çekiyor. Uygun fiyatı, kendine has tasarımı ve kendi segmentine göre başarılı atışlar yapması bu silahın tüm dünyaya ihraç edilmesinde önemli rol oynuyor. 
Geri tepme yapmayan ve tek atış özelliği bulunan silahın oldukça ergonomik bir tasarımı var. Bu nedenle de silahı taşımak ve kullanmak oldukça keyifli! Tüm bu silahlara Kamp Seti ayrıcalıkları ile ulaşmaksa bambaşka bir heyecan!


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.