Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Çok Satışı Yapılan Kurusıkı Silahlar Satılanlar

10-11-2017 16:10

Günümüzde silah ve atış meraklıları için alternatif bir ürün olan kurusıkı fazlaca tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. En çok atışı yapılan kurusıkı silahların özelliklerini ve avantajlarını bildikten sonra alıcılar daha fazla zorlanmadan ve seçenekler arasında kararsız kalmadan kendilerine ve bütçelerine en uygun kurusıkı silahları temin edebilmektedirler.

 

Kurusıkı Çeşitleri Nelerdir?

 

Günümüzde atış kalitesi olarak en çok göze çarpan, kurusıkı çeşitleriarasında da kendine hatırı sayılı bir yer edinen en bilindik kurusıkı BLOW F92model silahlardır. Tercih edilmesindeki en büyük artı yön ve avantaj ise hiç kuşku yok ki yanında 30'lu şarjörün ek hediye olarak verilmesi olarak görülmektedir. Ses kalitesi olarak da isteneni veren bu ürünler yanındaki hediye mermiler ile birlikte alıcıları mutlu etmekte ve sipariş listesinin en başında yer almaktadır.

 

Kurusıkı piyasasında BAREDDAmarkasıyla bilinen ve uzun yıllardır kullanım kolaylığı sağlamasına rağmen şu an mevcut piyasa şartlarınca çok az yerlerde satışı gerçekleştirilen bir diğer modeller de BAREDDA Z88 VE C4 modelleridir. Aynı zamanda BAREDDA S56 model kurusıkı çeşitleri de atış meraklıları için kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Ancak özellikle 90'lı yıllarda geniş bir müşteri kitlesine sahip olan bu silahlar yavaş yavaş piyasadan kalkmak üzeredir. Ses tabancası meraklılarının bulabileceği muhtelif noktalar vardır. Yeterince araştırıldığı takdirde yıllardır birçok müşteri memnuniyeti sağlamış bu kurusıkı tabancalara erişmek ve siparişini vermek mümkün olmaktadır.

 

Bu ürünlerin yanı sıra en çok atışı yapılan kurusıkı listelerinde başı zorlayan bir diğer model ise RETAY EAGLEmodelleridir. Kullanıcılar arasında ona kısaca Türkçe olarak çöl kartalı denmektedir. Görünüşü bir kartal kadar heybetli olan bu ses tabancalarının son modeli de piyasadaki yerlerini almış durumda. Bu modellere kısaca L modeli denmektedir. Atışını yapanların fazlaca sevdiği ve kullanmaktan çokça hoşlandığı L model çöl kartalı Retay Eagle tabancaları yakında piyasanın tamamına hakim olacak ve eski model çöl kartalı tarzı eski model tabancalar satış listelerinden çıkarılacaktır.

 

Tüm bunlara ek olarak piyasada çok satılan ve en çok atış yapılan diğer modeller Kurusıkı 914, 918, 2918, 917 ve 4918 modelleridir.

 

Kurusıkı Tabanca Yanında Ek Olarak Satılan Ürünler

 

Kurusıkı tabancaların yanında ek olarak çeşitli aksesuarlar ve bakım ürünleri de satılmaktadır. Ses tabancalarının tutkunu ve müdavimi olan kişiler daha güvenli ve konforlu satışlar için bu ürünleri de tedarik etmelidir. Her şeyden evvel atış yapmak isteyeceği mermi satın almalıdır. Bununla birlikte silahın güvenli ve şık bir şekilde getirilip götürülmesi için tabanca çantası modelleri de mevcuttur. Silah bakım yağı kullanan müşteriler ise silahlarını daha uzun ömürlü olarak kullanma fırsatından yararlanırlar. Son olarak isteğe ve ihtiyaca silah kılıfı almak ve silahı öyle taşımak daha güvenli bir taşıma şeklidir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.