Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Çok Satışını Yaptığımız Kurusıkı Silahlar

06-11-2017 23:43

Baredda

Baredda S56 Model Kurusıkı Tabanca Modeli Kervan Silah Sanayi Beyşehir ilçesinde üretilmektedir. Alman silah üreticisi tarafından üretilen P 99 modeli üzerinden esinlenerek üretilmiştir. 9 mm çapında ki tüm kurusıkı tabanca mermi çeşitleri ile kullanım sağlanabilir. Baredda Şarjör kapasitesi 14+1 olarak belirlenmiştir. Kurusıkı tabanca boş ağırlığı 815 gram olup, Uzunluk 170 mm, Yükseklik ise 135 mm'dir. Baredda Z 88 Siyah Kurusıkı Tabanca İmalatçı Kervan Silah tarafından Konya'da üretiliyor. Alman firma tarafından üretilen P99 modeli üzerinden esinlenerek üretiliyor. Kervan Silah Sanayi tarafından üretilmiş olan kurusıkı tabanca da fatura tarihi itibari ile 2 yıl süre ile fabrika garantisi bulunuyor.

Retay Eagle Çöl Kartalı

 

Retay Eagle Kurusıkı Tabanca İmalatı Retay Silah Sanayi tarafından Konya'da üretiliyor. Üretim de Amerikan tasarımı İsrail yapımı Desert Eagle model olarak Türkçe adı ile Çöl Kartalı

olarak dünyaca ünlü model üzerinden esinlenerek üretiliyor. Retay Silah Sanayi tarafından üretilen kurusıkı tabanca fatura tarihinden itibaren 2 yıl süre ile fabrika garantisi bulunuyor.

Blow F92

 

Zira Silah Sanayi tarafından İstanbul'da üretimi yapılıyor. Bu kurusıkı tabancaların

fatura tarihinden itibaren 2 yıl süre ile fabrika garantisi bulunmaktadır.

Zoraki

 

Zoraki 914 Kurusıkı Siyah Model, Yarı otomatik standart tam otomatik opsiyon olarak Çift hareket, tetik düşürme fişek bitimi ile yan buton da mekanizma kilidi ve mekanizma düşürme özelliği, yan buton şarjör çıkartma özelliği, sertleştirilmiş çelik takviye horozu, sertleşmiş çelik horoz mandalı sadece tam otomatik modeller de, sertleştirme olmuş kovan çekici tırnak, Çelik takviye içeren mekanizma, havai fişek veya işaret fişeği atabilme özellikleri bulunuyor. Zoraki 918 Kurusıkı Tabanca yarı otomatik çift hareketli tetik horozu, Fişek bitimi ile yan buton mekanizma kilidi ve mekanizma düşürme özelliği, yan buton şarjör çıkartma özelliği, Sertleşme sağlanmış çelik takviye içeren horoz. Sertleştirilmiş kovan çeken tırnak ile çelik takviye mekanizması havai fişek işaret fişeği atabilme ve polimer gövde özellikleri bulunuyor.

Zoraki 2918 Kurusıkı Siyah Model, Yarı Otomatik ve Çift Hareket tetik horoz düşürme, fişek bitimi ile yan buton mekanizma kilidi ve mekanizma düşürme özelliği, yan buton şarjör çıkartma özelliği, sertleştirilmiş çelik takviye horozu sertleştirilmiş kovan çekici. Çelik takviye içeren mekanizma, Havai fişek ve işaret fişeği atabilme ve Polimer gövde özellikleri bulunuyor.

Zoraki 4918 Kurusıkı Siyah Model, Yarı Otomatik ve Çift Hareket tetik horoz düşürme, fişek bitimi ile yan buton mekanizma kilidi ve mekanizma düşürme özelliği, yan buton şarjör çıkartma özelliği, sertleştirilmiş çelik takviye horozu sertleştirilmiş kovan çekici, çelik takviye içeren mekanizma, Havai fişek ve işaret fişeği atabilme ve Polimer gövde özellikleri bulunuyor.

Ekol Aras Magnum

 

Voltran Av Silahları tarafınca İstanbul'da üretilen ve kurusıkı tabancalar da fatura tarihi itibarı ile 2 yıl süre ile fabrika garantisi bulunuyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.