Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Çok Ses Çıkaran Kuru Sıkı Silahlar

16-10-2017 13:33

En Çok Ses Çıkaran Kuru Sıkı Silahlar

 

Kuru Sıkı Tabancalar 5729 sayılı kanuna göre ses ve gaz fişeği atabilen tabancalardır. Bu bağlamda ses çıkaran kurusıkı da denilebilen, tek fonksiyonu ses ve gürültü olan bu tabancaların elbette belli başlı gereklilikleri ve kriterleri vardır.

Kurusıkılarda en çok ses çıkarma özelliği olan tabancaların namlusu kısa olmalıdır. Kısa namlulu tabancaların çıkardığı ses diğer tabancalara oranla oldukça yüksek olur. Bunun yanı sıra kurusıkı da kullanılan mühimmatın kalitesinde oldukça önemlidir. Kurusıkı tabanca da sesin yüksek olmasını kullanmış olduğunuz kurusıkı tabanca mermilerinin kalitesi belirlemektedir. Mermileri kaliteli olan kurusıkı silahlar daha fazla ses çıkarmaktadır. Bunun yanı sıra almış olduğunuz kurusıkı tabanca modeli de kaliteli olacak ki kurusıkı mermisinin yüksek desibel de çıkaracağı sese dayanıklı olmasıdır. Bu doğrultuda en iyi ses çıkaran 10 kuru sıkı tabanca şu şekilde sıralanabilir.

 

Kurusıkı Yabancı Markalar

 

1) Mauser Mod 90

Listenin birinci sırasında yer alan bu tabanca yaklaşık 70 desibel ses gücüne sahip bu tabanca rakipsizdir. Ancak yerli marka olmadığından ülkemizde temin etmek bazen güç olabiliyor.

 

2) Reck Miami 92F

Listenin ikinci sırasında yer alan ve yine ithal olan bu tabanca yaklaşık 69 desibellik bir ses üretmektedir.

 kurusıkı tabanca

Kurusıkı Yerli Markalar

 

3) Zoraki 914

85 mm namlusu ve ürünün kaliteli işçilik yanı sıra kaliteli malzemesi dolayısıyla bu tabanca sağlam ve güçlü bir ses çıkaran tabancadır. Yaklaşık 68 desibel ses gücüne sahip bu tabanca adeta rakipsizdir.

 

4) Zoraki 917

17+1 kapasiteli bu tabanca polimer gövdesi ve hafif ağırlığı ile dikkat çekmektedir. Yaklaşık 68 desibellik bir patlama gücüne sahip bu tabanca ikinci sırada yer alır.

 

5) Blow Magnum

Beretta tabancalardan esinlenen bu kurusıkı 450 bar mermilerle yaklaşık 68 desibel ses seviyesine çıkmaktadır.

 

6) Zoraki Mod 925

450 bar mermilerle yaklaşık 67 desibel ses gücü üretmektedir.

 

7) Blow F06

Özel olarak üretilen bu tabanca ise yaklaşık 65 desibel ses gücüne sahiptir.

 

8) Zoraki 2918 T

Çelik takviyeli Sertleştirilmiş çelik ile yapılan mekanizması ve boyutu itibari ile bu tabanca 61 desibellik ses gücü ile listemizin yaklaşık 8. sırasında yer almaktadır.

 

9) Ekol Fırat Magnum

Bu tabancada yine 450 bar mermi ile yaklaşık 60 desibel gücünde patlamalar yaratabiliyor .

 

10) Zoraki 918

Oldukça büyük olan bu tabanca yaklaşık 60 desibel ses gücü ile en iyi ses çıkaran 10 tabancanın onun sırasında yer almaktadır. Bunlar dışındaki tabancalarda 60 desibel ve altında ses gücü üretir.

 

11) Baredda Z88

Kuursıkı tabancaların içine bunlar dışında yenıi çıkan baredda z88 modelini eklemden geçmek olmaz. Görünüş tarzı ile Alman Walter silahlara benzemektedir.

 

 

Satışını yapmakta olduğumuz tüm kurusıkı tabanca çeşitleri sadece abyilerimizden satılmaktadır. Kurusıkı tabancalar için çıkan son yönetmelikle internet üzerinden satışı yasaklanmıştır. Bu yüzden kurusıkı modellerimiz sadece bayilerimizde bulunmaktadır. Satın almak için de emniyet almış olduğunuz satın alma belgesi ile gelmeniz gerekmektedir. Kurusıkı tabanca satın alma belgesi nasıl alınır öğrenmek için tıklayınız. Satın alma belgesini aldıktan sonra bayımize bekleriz. Bayi adresimize aşağıdaki linke tıklayarak konumdan bakabilirsiniz.

https://goo.gl/maps/vXdLhEPXWXnPBnLx5

 

Bunun yanında kurusıkı tabancalara getirilen kısıtlamalar sebebiyle herkes havalı tabanca ve airsoft tabanca modellerine yönelmeye başladı. Bu tabanca modelleri de kurusıkı tabanca modelleri gibi gerçeklik olarak birebir benzemektedir. Gerçek silahların replikaları olarak yapılmaktadır. Siz de airsoft tabanca ve havalı tabanca modellerimiz incelemek için tıklayınız. 

Airsoft tabanca: https://www.kampseti.com/kategori/airsoft-tabancalar

Havalı tabancahttps://www.kampseti.com/kategori/havali-tabanca

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.