Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En İyi Kurusıkı Tabanca 2019

27-10-2019 16:45
En İyi Kurusıkı Tabanca 2019

2019 yılında kurusıkı tabanca olarak birçok model piyasaya sürülmüştür. Farklı polimer gövde, farklı renk çeşitleri, farklı işlemeli modelleri, çeliklendirilmiş tetik kısımları vb. bir sürü model piyasaya sürülmüştür. Tüm firmalar birbirlerini takip ederek kurusıkı tabancalarda kendilerini güncellemiştir. Artık rahatlıkla kötü kurusıkı tabanca kalmadı diyebiliriz. Özellikle yurtdışına ihracat eden firmalar müşteri memnuniyetine çok dikkat etmektedir ve ortalama 2 yıl garanti verebilmektedir. 2019 yılında kurusıkı tabanca olarak Baredda, Zoraki ve Blow kurusıkı yine başını çekmektedir. Bunlar içerinde bir sürü farklı farklı modellerde mevcuttur. Bu markalar içerindeki 2019 yılında en çok tutulan modelleri de inceleyelim.


En İyi Kurusıkı Tabanca

En iyi kurusıkı tabanca modelleri arasına şu markları alabiliriz. Bu markalardan Baredda kurusıkı da; Baredda S56 ve BareddaZ88 modelidir. Baredda Kervan Silah Sanayi tarafından Konya da üretilmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı ihracatları devam etmekte olup kendilerini güncelleyerek kurusıkı da noksansız çalışmalarına devam etmektedir. Baredda Z88 in polimer gövde, 14+1 atma özelliği ve hafif olmasıyla hala 2019 yılınca en iyi kurusıkı tabanca modelleri arasındadır. Bu model gerçek tabanca olarak Alman Walter modeline benzemektedir. Baredda S56 modeli de gerçeği anımsatan yanı ve kullanışının rahatlığıyla 2019 yılı en iyi kurusıkı tabanca modelleri arasındadır.

İkinci olarak Blow kurusıkı silah markası olarak Blow F92 modelidir. Blow markası Zira Silah Sanayi tarafından İstanbul’da üretilmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı ihracatları devam etmekte olup kendilerini güncelleyerek kurusıkıda noksansız çalışmalarına devam etmektedir. Blow markasında Blow F92 Modeli geçen yıllarda olduğu gibi 30 lu şarjör hediyeli olarak devam etmektedir. Blow F92 modeli birçok test yapılmasına rağmen tüm testleri geçmiştir. Gerçek tabancalardan Berette modeline benzemektedir. Tetik kısmı çeliklendirilmiş olup tetik kısmında kolay kolay arıza yapmamaktadır. Blow F92 modeli de 2019 yılında en iyi kurusıkı tabanca modelleri arasındadır.

Zoraki kurusıkı tabanca markası olarak Zoraki 917, Zoraki 918, Zoraki 2918 modelleri 2019 yılında en iyi kurusıkı tabanca modelleri arasındadır. Bu üç modeli Zoraki’nin en iyi üç modeli arasına koyabiliriz. Hatta en çok satan modelleri arasındadır. Bu üç modelde de polimer gövde,14+1 şarjör kapasitesi vb. özellikler mevcuttur. En iyi kurusıkı tabanca 2019 modelleri arasına bu modelleri koyabiliriz. Bu modeller hem Türkiye hem de dünya çapında en iyisi ve en çok satan modeller arasındadır.


En İyi Kurusıkı Tabanca Fiyatları

En iyi Kurusıkı tabanca seçerken birçok özellik göz önüne gelmektedir. Bu extra özellikler fiyatında artmasına neden olmaktadır. Bunlar işleme, ahşap kabze, büyüklük vs. gibi şeyler fiyatı değiştirmektedir. En iyi kurusıkı tabanca fiyatları da bu özelliklere göre farklılık göstermektedir.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.