Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En İyi Kurusıkı Tabancalar

19-10-2017 15:26

En iyi kurusıkı tabancalarbelirli kriterlere bağlı olarak seçilir. Bu noktaya göre yüksek ses, sağlamlık, atım ömrü, tabanca malzemesi, tutukluluk yapıp yapmadığı oldukça önemli kriterlerdir. Bu kriterler göz önünde tutularak en sağlam kurusıkı tabancalar belirlenebilir. Türkiye’de Avrupa kalitesinde en sağlam kurusıkı tabanca üreten firma Atack Arms’ın yaptığı zoraki kurusıkı tabancalarıdır. Bu nedenle en sağlam kurusıkı tabancalarının ilki zoraki 917 kurusıkı tabancasıdır.

 

Zoraki 917

 

Glock 17 tabancasının kopyası olarakta bilinen bu tabancaların gövdesi polimerden yapılmaktadır. Çift hareketli (semi automatic) yarı otomatik bir silahtır. Çelik (Sertleştirilmiş) takviyeli horoz, horoz mandalı, kovan çekici tırnak ve çelik takviyeli zamak mekanizması sayesinde oldukça sağlam ve yıllar geçtikçe bile performansından odun vermeyen bir tabancadır. Yapısı itibariyle horozsuz tabanca görünümünde olsa da aslında bu tabancanın horozu sürgünün iç kısmına yerleştirilmiş ve dıştan gelebilecek olan etkilere karşı da korunmaktadır. 51 adet parçadan oluşan bu tabanca -15 ve +50 derece sıcaklığa kadarda rahatlıkla çalışabiliyor. Rahatlıkla binden fazla mermi atabilen bu tabanca en sağlam kurusıkılarda ilk sırada yer alır.

 

Zoraki 914

 

Atack Arms'ın önderliğinde Zorakinin yaptığı bu tabancada en sağlam kurusıkı tabancalardan biridir. Küçük boyutu ve kısa namlusu itibariyle oldukça yüksek bir ses gücüne sahiptir. Çift hareketli yarı otomatik bir tabanca olmasına rağmen tabanca bir mandal sayesinde tam otomatik moda alınıp bu mod da kullanılabiliyor. Sertleştirilmiş çelik takviyeli horoz, tırnak çekici ve diğer mekanizmaları sayesinde oldukça uzun ömürlü ve dayanıklı bir silahtır.14+1 şarjör kapasitesi yanında 25+1 lik şarjör kapasitesi de bulunmaktadır.

Not: otomatik tabanca ve silah satışı Türkiye de yasaktır.

 

Zoraki 925

 

Uzi silahlarından esinlenen bu tabamca oldukça sağlam ve dayanıklı olarak göze çarpmaktadır. Sertleştirilmiş çelikle takviye yapılan horoz, tırnak, zamak mekanizması ve oldukça sağlam bi o kadarda hafif olan polimerden yapılan gövdesi kullanıcını kesinlikle memnun bırakır.

 

Blow F92 Beretta

 

Beretta F92 tabancalarından esinlenen bu tabanca 17+1 şarjör kapasitesi, 1150 gr ağırlık, 215 mm uzunluk ve 140 mm yükseklik ile 35 mm genişlikle oldukça sağlam bir tabancadır.

 

Retay Eagle

 

Oldukça büyük gövdeye sahip olan bu silah çöl kartalı (Dessert Eagle) tabancasının kopyasıdır.

 

 
İyi bir kurusıkı arıyorsanız veya satışını yaptığımız kuru sıkı silahlar ile ilgili sorularınız varsa hiç beklemeden bizi arayın sizi bilgilendirelim.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.