Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En İyi Olta Makinaları Tercihi Sizin Olsun

22-11-2020 22:11
En İyi Olta Makinaları Tercihi Sizin Olsun

En iyi olta makinesi sahibi olup en güzel balıkları tutmaya ne dersiniz? Günümüz de çeşit çeşit model model olta makineleri mevcuttur. Peki, nedir bu olta makineleri? Olta makineleri balığı tuttuğunuz da size getiren en önemli parçalardan birisidir. Olta kamışına koyduğunuz sahte ya da canlı yeminizi balığınıza ulaştırırken olta makinesi ile gelen balığı kıskıvrak yanınıza çekmenizi sağlamaktadır. Olta makinelerinin içini çok iyi ve profesyonel şekilde tasarlanmış makara mekanizması vardır. Profesyonel makara yardımı sayesinde uyguladığınız kuvvetin gücünü 200-300 kiloya kadar çıkarmayı sağlar. Bu sayede balığınızı kendinize daha rahat bir şekilde çekebilir, daha az efor sarf edip daha az yorulabilirsiniz. İster hobi olarak balıkçılık yapın isterseniz bu işi meslek haline getirin. Hiç yorulmadan keyif yapabilir hatta olta makinesi ile tuttuğunuz balıkları satabilirsiniz.

OLTA MAKİNALERİ FİYATLARI  

Günümüz teknolojisi ile üretilmiş çeşit çeşit olta makineleri vardır. Bunlar arasından seçim yapmak oldukça zor olan bir eylemdir. Bu sebepten dolayı seçiminizi yaparken aklınıza ilk gelen ikili fiyat performans ilişkisidir. Hem en iyi performansı alırken hem de gayet makul fiyatlı olmasını tercih edersiniz. Ucuzunu alıp daha sonra memnun kalmamak istemezsiniz. Ya da dayanıklı olmayıp anında bozulma ya da kırılma yaparsa tekrardan bir olta makinesi almak istemezsiniz. Bu konu üzerinde durmaya devam edersek çok fazla fiyat aralığı olduğunu görürsünüz. Makinenin özellikleri ve teknik yapısı arttıkça fiyatı da artmaktadır. Lakin daha küçük modellere bakarsanız fiyatlar bir an da inmeye başlayacaktır. Yani aslında olta makinası fiyatı makinenin teknik özellikleriyle doğrusal denklem de hareket etmektedir. Hobi olarak yapacaksanız ve sık sık bu ürünü kullanmayacaksınız çok iyi bir makineye ihtiyaç duymayacağınız için daha uygun fiyatlı makinelere bakabilirsiniz. Lakin sürekli bir kullanım halinde olacaksanız ve bu olta makinesi sayesinde para kazanacaksınız daha iyi daha iyi performanslı modellere bakmanız gerekmektedir. Bizler de bu konu hakkında sizlere yardım etmek isteriz. Daha fazla bilgi ve sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

OLTA MAKİNESİ MODELLERİ

Peki ya en iyi olta makinesi alırken nelere dikkat etmeliyiz, hangi olta makinası modelleri seçebiliriz? Gelin isterseniz şimdi bunları inceleyelim. Aslında olta makinesi modellerine bakarken şu seçecekleri düşünmeliyiz;

  • Avlanma Bölgesi
  • Av yapılacak balık türü
  • Avlanma yöntemi
  • Av yapılacak balık boyu
  • Av yapmayı düşündüğünüz derinliğin ne kadar olduğu
  • Atış yapmayı düşündüğünüz mesafenin uzunluğu
  • Harcamayı düşündüğünüz bütçe

Olta makinesi alırken makinelerin kafa boyları sarılacak misinadan 90-100 metre sarımı esası olmalıdır ve buna göre değerlendirme yapılır. 30 mm misinadan ise 100 metre sarılabilen makine 30’lu olan makinelerdir. Olta makinesi alırken bu değerlendirmeyi yapmalı ve yukarda seçeneklerini sunduğumuz ayrımlara göre bir makine almalısınız. Daha fazla sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.