Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Kaliteli Kurusıkı Zoraki midir?

24-12-2019 17:28
En Kaliteli Kurusıkı Zoraki midir?

Kurusıkı silah satın almak ülkemizde son yılların en trend alışkanlıklarından bir tanesi olmuştur. Millet olarak silahlara olan ilgimiz gerek ateşli gerekse de kurusıkı silahlara olan ilgiyi ciddi manada yukarı taşır. Ancak ateşli silahları temin etmenin hem maddi hem de kanuni açıdan bir nebze zorlayıcı olması insanların kurusıkıya yönelmesine neden olur. Tam da bu noktada karşımıza en kaliteli kurusıkı silah hangisidir sorusu çıkar. Peki, Zoraki kurusıkı en iyi silah çeşidi midir?


Kurusıkı Zoraki Silahlar

İstanbul merkezli Atak Arms firması tarafından üretilen ve Zoraki modeli ile satışa sunulan kurusıkı tabancalar ülkemizde uzun yıllardır tercih edilen silahlardan bir tanesidir. Yerli üretim yapan bir olan atakarms firması zoraki kurusıkı modelleri üretiminin yanında havalı tabanca modelleri de üretmektedir. Üretim merkezi olarak İstanbul’dadır. İnsanların bu silahları tercih etmesinde gerek görselliğin gerekse de performans verilerinin ciddi etkisi vardır. Üretim aşamasında silahın insan ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılaması amaçlanırken aynı zamanda görsellikle de gerçeğe çok yakın kurusıkı tabancaların üretimi amaçlanır. Bu anlamda Zoraki kurusıkı silahlar ciddi derecede başarılı ürünlerdir. Peki, Zoraki modellerde en çok tercih edilenler hangileridir?


Zoraki 925 Kurusıkı Camo

Zoraki 925 Camo ya da bilinen diğer adı ile kamuflaj dış görüntüsü sayesinde bu adı almıştır. Uzi kurusıkı soranlar olmaktadır. Uzi diye bir kurusıkı yoktur ama uzi modeline en çok benzeyen kurusıkı modeli  zoraki 925’dir. Kurusıkı silahlara ilgisi olan insanların askerlik ve kamuflaja olan ilgisi de oldukça fazladır. Bu nedenle bu silah görselliği ile silah severleri etkilemeyi başarır. Bunun yanı sıra silahın performans açısından da oldukça etkileyici yönleri olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle şarjör kapasitesi konusunda değişik seçenekler sunan ve bu yönü ile ilk tercih olmayı başaran Zoraki 925 Camo’da 16+1 ve 25+1 şeklinde iki modeli bulunur. Ağırlığı yaklaşık olarak 800 gr olan bu silahı zorlu doğa şartlarında kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Zoraki 925 modelini https://www.kampseti.com/urun/zoraki-925-camo-kamuflaj-kurusiki-tabanca linkine tıklayarak inceleyebilirsiniz.


Zoraki 917 Kurusıkı Tabanca

Zoraki tabancalarda en çok tercih edilen modellerden bir tanesi de 917 modelidir. Özellikle zoraki 917 modelinin en çok dikkat çeken yanı ise glock kurusıkı modeli olmasıdır. Glock kurusıkı modeli çokça sorulmaktadır. Glock model arayanlar için en iyi tercih Zoraki 917 modeli olacaktır. Görüntüsü ile oldukça dolu dolu bir silah olan Zoraki 917 9 mm kalibrededir. Ağırlığı yaklaşık olarak 870 gram olan bu silahın şarjör kapasitesi 17+1’dir. -15 derece ile +50 derece sıcaklıkta harika bir şekilde çalışma kapasitesine sahip Zoraki 917 kurusıkı severlerin en önemli tercihidir. Zoraki 925 modelini https://www.kampseti.com/urun/zoraki-917-siyah-kurusiki-tabanca linkine tıklayarak inceleyebilirsiniz.


Zoraki 918 Kurusıkı Tabanca

Zoraki kurusıkı modelleri hepsi çok tercih edilmektedir. Ancak Zoraki 918 modeli ayrı bir yere sahiptir. Zoraki 918 modeli malzeme yapısı olarak tamamen polimer den oluşmaktadır. Gerçek silahla birebir benzerlik göstermektedir. İşte bu yüzden de çok tercih edilir. Beratta f92 modelinden esinlenerek üretilmiştir. Şarjör kapasitesi 18+1 olup, 9mm kalibreye sahiptir. Zoraki 925 modelini https://www.kampseti.com/urun/zoraki-918-siyah-kurusiki-tabanca linkine tıklayarak inceleyebilirsiniz.


Zoraki Kurusıkı Tabanca Fiyatları

Zoraki kurusıkı tabanca fiyatları diğer tabancalara göre bir nebze daha avantajlıdır. Bu anlamda kurusıkı silah satın alırken Zoraki modelleri tercih etmeniz sizler açısından çok daha avantajlıdır. Peki, bu avantajları nasıl elde edebilirsiniz?

Türkiye’nin en çok tercih edilen kamp ve kurusıkı alışveriş platformlarından bir tanesi olarak sizlere en iyi Zoraki silah modelleri konusunda fırsatlar sunuyoruz. Ödeme seçenekleri ve ürün çeşitliliği konusunda eşi benzeri görülmemiş kampanyalarla sizleri destekleyen kampseti.com ile kısa sürede istediğiniz silaha ulaşabilirsiniz. Üstelik hızlı kargolama ve stoktan gönderim sayesinde silah teslimi için çok beklemenize de hiç gerek kalmıyor. Hadi kampseti.com’dan alışveriş yapmak için acele edin!


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.