Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Ucuz Airsoft Alırsam Atışlarım Nasıl Olur?

23-01-2021 20:55
En Ucuz Airsoft Alırsam Atışlarım Nasıl Olur?

Airsoft silah, airsoft adı verilen bir simülasyon oyununda kullanılarak piyasaya sürülmüş tabanca çeşitidir. Gerçek tabanca, av tüfekleri gibi benzerliği birebir benzerlikleri vardır. Bunlardan farkı plastik sert plastik boncuk atmaktadır. Çocukluğumuzda oynadığımız plastik oyuncak tabancaların gelişmiş şekillerini düşünelim. Bu plastik mermilerin fırlamasını sağlayan ise pistonun ürettiği havanın sıkıştırılması ya da karbondioksit tüpleri sağlar. Airsoft silahlar ne kadar etkili olsa da insan öldürmez. Airsoft silahları airsoft tabanca ve airsoft tüfek olarak iki kısımda inceleyebiliriz. En ucuz airsoft silahları da iki en ucuz airsoft tabanca ve en ucuz airsoft tüfek olarak anlatacağız.

En ucuz airsoft tüfek alırsanız atışlarınızı nasıl etkiler

Airsoft tüfekler en ucuzundan en pahalısına birçok modelleri mevcuttur. Ucuz airsoft tüfekler yeni başlayanlar için ideal diyebiliriz. Airsoft tüfeğin ucuz olması kalitenin biraz daha azalması, atışlarında etkili mesafenin düşmesi gibi etkiler gözükebilir. Örneğin en ucuz airsoft tüfekler ile en pahalı airsoft tüfeğin arasındaki farktan bahsedelim.

En ucuz airsoft tüfek ile en pahalı airsoft tüfek arasında ki faklar 

  • En ucuz airsoft tüfek namlu çıkış hızı 100 m/s iken en pahalı airsoft tüfeklerde ise 200 m/s ortalama çıkış hızı vardır.
  • En ucuz airsoft tüfeklerin şarjör kapasitesi ortalama 300 iken en pahalı airsoft tüfeklerde ortalama şarjör kapasitesi 600 adettir.
  • En ucuz airsoft tüfek fiyatları ile en pahalı airsoft tüfek arasında Türkiye de ortalama 6-7 bin tl fiyat farkı oynayabilmeketedir.
  • En ucuz airsoft tüfeklerin malzeme yapısı, en pahalı airsoft tüfeklere göre daha düşüktür.
  • En ucuz airsoft ile en pahalı airsoft tüfeğin ağırlığı fiyata çok fazla yansımamaktadır.
  • en ucuz airsoft ile en pahalı airsoft tüfeğin büyüklükleri veya küçüklükleri de fiyata çok yansımamaktadır.

En ucuz airsoft tabanca alırsanız atışlarınızı nasıl etkiler

Airsoft tabancada da birçok modeller mevcuttur. Özellikle Türkiye ye ithal olarak dolar endeksli geldiği için fiyatları sürekli değişebilmektedir. Airsoft tabancanın ucuz olması ister istemez atışlarınızda atıştaki konforunuzda etki edebilmektedir. Yukarıdaki yazımızda olduğu gibi aşağıda da sizlere en ucuz ile en pahalı airsoft tabanca arasındaki belli başlı farkları söyleyerek daha iyi ayırt edebilmenizi sağlıyacağız.

En ucuz airsoft tabanca ile en pahalı airsoft tabanca arasında ki faklar 

  • En ucuz airsoft tabanca namlu çıkış hızı 50 m/s iken, en pahalı airsoft tabancada ise 150 m/s ortalama çıkış hızı vardır.
  • En ucuz airsoft tabancaların şarjör kapasitesi ortalama 10 adet iken, en pahalı airsoft tabancalarda ortalama şarjör kapasitesi 25 adettir.
  • En ucuz ile en pahalı airsoft tabanca arasında ortalama 3-4 bin tl fiyat farkı olabilmektedir.
  • En ucuz airsoft tabancanın malzemesi en pahalı airsoft tabancanın malzeme yapısına daha düşük kalitedir.
  • En ucuz ve en pahalı airsoft tabanca arasında büyüklüğü, ağırlı gibi etkenler fiyata çok fazla yansımamaktadır. 

Bunlar görünen basit özelliklerdir. İşin mekanik kısmında daha parçasından, vidasına kadar kalite farkı illaki olmaktadır. Bu yüzden en ucuz ve en güçlü olmasa da güçlü bir airsoft almak istiyorsak kampseti airsoft teknik ekibinden de bilgi almanızı tavsiye ederiz.

en ucuz airsoft



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.