Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Ucuz Havalı Tabanca Fiyatları

16-11-2019 22:34
En Ucuz Havalı Tabanca Fiyatları

En ucuz havalı tabanca fiyatları, havalı tabancalar ile ilgilenen bireylerin sık sık sorduğu ve araştırdığı sorular arasında yer almaktadır. En ucuz havalı tabanca fiyatları ile ilgili bilgi vermeden önce havalı tabancanın ne olduğu ile ilgili detaylı bilgiler vermek çok daha doğru olacaktır.

Havalı tabanca ya da havalı silah, harici ya da dahili ekipmanlar aracılığı ile sıkıştırılan hava basıncının etkisi doğrultusunda saçma atabilen tabancalar için kullanılan bir isimdir. Karbondioksit tüpü ile çalışan bu tabanların hava pistonlu ve yaylı modelleri de bulunmaktadır. Bundan 10 yıl öncesine baktığımızda havalı tabancıların satın alım gücünü çok daha fazla zorladığını ifade edebilmek mümkündür. Ancak teknolojinin gelişmesi ile birlikte seri üretim yöntemleri de gelişmiş ve üretim maliyetlerinde düşüşler meydana gelmiştir. Bu sayede üretim artmış ve havalı silahlara çok daha kolay bir şekilde ulaşım sağlanabilir hale gelmiştir. Bu durum havalı tabancaların çok daha fazla kişi tarafından kullanılabiliyor olmasını sağlamıştır. Havalı tabancalar en az ateşli silahlar kadar dikkat çeken bir silah türüdür. Her ne kadar genellikle spor amaçlı kullanılıyor olsa da pek çok kişi tarafından havalı tabancaların kullanılabiliyor olduğunu ifade edebilmek mümkündür. Peki, havalı tabancının çeşitleri nelerdir? Gelin hep beraber inceleyelim. 

En Ucuz Havalı Tabanca Çeşitleri

Havalı tabancalar; karbondioksit tüpü, tüp ile ve yaylı pistonlu sistem ile çalışan tabancalardır. Bu doğrultuda havalı tabancaların farklı çeşitleri bulunmaktadır. Bu çeşitleri aşağıdaki gibi sıralayabilmek mümkündür. 

Yaylı Pistonlu Havalı Silahlar

Yaylı pistonlu havalı silahlar, günümüzde kişiler tarafından en sık tercih edilen tabancı türüdür. Yaylı pistonlu havalı silahlar, maliyet açısından da oldukça uygundur. Bu doğrultuda yaylı pistonlu havalı silahların kendi içerisinde aşağıdaki şekilde çeşitlerinin bulunduğunu ifade edebiliriz. 

Namludan Kırmalı Havalı Silahlar: Bu silahlar, namlunun altında bulunan piston kolunun kırılıp hava basıncının namlunun altına doldurması ile çalışan silahlardır. Bu silahların en büyük dezavantajı namlunun bozulmasıdır. 

Alttan Levye ile Kurmalı Havalı Silahlar: Alttan levye ile kurmalı havalı silahlar, levyenin aşağı çekilmesi ile kurulup hava basıncını namlunun altında depolamaktadır. 

Yandan Levye ile Kurmalı Havalı Silahlar: Alttan levye ile kurmalı havalı silahlardan en büyük farkı kurulumun yandan olmasıdır. Kurma kolu namlunun sabit olduğu ve namluyu hiçbir şekilde etkilemediği için herhangi bir dezavantajı bulunmamaktadır. 

PCP Sistemi ile Çalışan Havalı Silahlar

Pnomatik silah olarak da adlandırılan bu silahlar, güç kaynağı olarak havayı kullanmaktadır. Sıkıştırılan havanın tabanca içerisinde bulunan tüpte depolanması prensibine dayanmaktadır. 

Karbondioksit Tüp ile Çalışan Havalı Silahlar

Söz konusu havalı silahlar, gücünü karbondioksit tüpünden almaktadır. Bu tüplerin en büyük avantajı ise daha fazla seri atış imkanı sunmasıdır. 

En ucuz havalı tabanca fiyatları ve havalı silah fiyatları hakkında ise net bir bilgiden söz edebilmek mümkün değildir. Her marka kendi fiyatlandırmasını kendi yapmaktadır. 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.