Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Ucuz Havalı Tüfek Dürbün Fiyatları

19-12-2020 21:20
En Ucuz Havalı Tüfek Dürbün Fiyatları

Havalı tüfekler 3 çeşit çalışma şekli vardır. Bunlar Kırma namlu ve pcp olarak ayrılmaktadır. Türkiye şartlarında en çok kullanılan kırma namlulu ve pcp havalı tüfeklerdir. Kırma namlulu havalı tüfekler özellikle avcılığa yeni başlayanlar için ideal tüfeklerdir. Namluyu kırarak saçmasını namlunun içine koyduktan sonra atışa hazırdır. Bu havalı tüfeği kendinize veya çocuğunuza göre modeller mevcuttur. Pcp havalı tüfek ise şuan Türkiye de son zamanlarda git gide kullanan sayısı artmaktadır. Pcp havalı tüfeklerde namlunun altında bulunan tüpü, hava pompası yardımıyla tüpteki havanın sıkışması sonucu atışa hazır hale getirebilir. Dolmuş bir pcp havalı tüfek tüpü ortalama 100-200 tane saçma atabilmektedir.

Havalı Tüfek Dürbünü Seçerken Dikkat Etmemiz Gereken Hususlar

Havalı tüfek dürbünü seçerken dikkat etmemiz gereken en önemli husus havalı tüfekle atış yaparken isabetli atabilme özelliğine sahip bir dürbün bulabilmektedir. Bunun içinde havalı tüfek dürbünün büyüklüğü, ağırlığı, merceği büyütme ve küçültme oranları, parlaklık, görüş alanları, optik nitelikler ve maliyetlerde dikkate alınacak hususlardır. Havalı tüfek dürbünü genellikle sadece havalı tüfek veya havalı tüfeğe benzer av tüfeklerine takılabilen dürbünlerdir. Elle kullanılabilen dürbünlere benzemez.  Çünkü elle tutulabilen dürbünlerde direk gözüne dürbünü yapıştırdığımızda rahat bir şekilde dürbünle net bir şekilde görebiliriz. Ama havalı tüfek dürbünü, tüfek üzerinden dürbüne bakacağımız için omzumuza göre tasarlanmıştır. Bu konuda ‘Havalı tüfek için dürbün seçimi nasıl olmalıdır?’ yazımızı okumanızı tavsiye ederiz. Dürbünlü havalı tüfeklerde atış yapacağımız zaman dürbünü iyi monte etmemiz çok önemlidir. Dürbün sabit ve omzunuza göre tam ekran olacak şekilde ayarlanması gerekiyor. Atış yaparken de doğru atış yapabilmek için tüfeğin sabit durması gerekiyor. İlk dürbünle doğru atış yapabilmemiz için ilk test atışları yapıp dürbünümüzü ayarlamamız gerekir. Her dürbünün üstünde ve yanlarında ayarlanacak yeri vardır. Düz tornavida ile dürbünün yanındaki yeri oynarsak merceğin sağa- sola doğru oynamasını sağlar. Dürbünün üstündeki kısım ise merceğin yukarı-aşağı oynamasını sağlar. Havalı tüfek dürbünlerinde önemli bir nokta zoom kalitesidir. Zoom kaliteside havalı tüfek seçerken 4x32 şeklinde ibareler yer alır. Bunlar ne kadar zoom yaptığını gösterir.


havalı tüfek dürbünü

En Ucuz Havalı Tüfek Dürbünü

En ucuz havalı tüfek dürbünleri genellikle piyasa da 4*20 merceği olan dürbünlerdir. Bunlar genellikle yeni kullanacaklar ve orta düzey bilenler için tercih edilebilecek bir havalı tüfek dürbünü modelidir. 4*20 tüfek dürbünlerinin çapı 20mm’dir. Toplam uzunluğu ortalama 30cm ağırlığı 200gr dır.  Dürbünün yanında bulunan dürbün bağlantı ayağı değişken değil, 11 mm olarak üretimi yapılmaktadır. Özellikle uygun fiyatlı bir havalı tüfek dürbünü almak isteyenler için gayet ideal bir dürbündür.  Toplam uzunluğu ortalama 30cm ağırlığı 200gr dır. En ucuz havalı tüfek dürbünü 2021 yılı ile yeni güncellemeler ile geldi. Farklı model ve çeşitlerde değişiklikler oldu. En ucuz dürbünlü havalı tüfek modellerinde hediye tüfek dürbünü olarak 4*20 dürbünü gönderiyoruz.

NOT: Havalı tüfek dürbünleri çarpma, kırılma ve darbelere karşı garanti kapsamına dahil değildir. O yüzden kullanıcıların daha dikkatli olması gerekir.


havalı tüfek dürbünü
  

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.