Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Ucuz Havalı Tüfek Modelleri

01-12-2019 10:24
En Ucuz Havalı Tüfek Modelleri

Havalı tüfekler farklı çalışma prensiplerinin yanı sıra ruhsat gerektirmeden kullanım imkânı sunmaları ile ilgi çekici silahlardır. Havalı tüfek modelleri aynı zamanda ateşli silahlara nazaran daha az tehlikeli olduğundan bireyler tarafından yoğun olarak tercih edilir. Genellikle hobi amacıyla satın alınan ve avcıların en çok kullandığı silahlar arasında bulunan havalı tüfeklerin en iyi modellerini ve en ucuz havalı tüfek modellerini kampseti.com adresinde bulabilirsiniz. Sizler için özel olarak listelenen havalı tüfekleri en uygun fiyatlarla alabileceğiniz Türkiye’nin en iyi av ve hobi sitesi kampseti.com tüfeklerin yanı sıra sizlere sunduğu diğer malzemelerle de avantajlar sunar.

En Ucuz Havalı Tüfek Modelleri Hangisi?

Hobi amacıyla bir havalı tüfek alacaksanız yapacağınız yatırımın çok büyük meblağlarda olmasını istemezsiniz. Bu durumda başvuracağınız temel yöntem en ucuz havalı tüfek hangisi bularak satın almak olacaktır. 2020 yılında corona olayları yüzünden tüm piyasanın etkilenmesi ile havalı tüfek fiyatları da etkilendi ama kampseti olarak fiyatlar da en uygun fiyatları tutmaya devam ettik. Corona döneminde insanları aktiviteleri azalması ile havalı tüfeklere yönelmeler de daha fazla oldu. Çünkü dağlık insanlardan uzak alanlarda yapılabilecek en güzel aktivitelerden bir tanesi havalı tüfek ile atış yapmak oldu. Peki, en ucuz havalı tüfek hangisi? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz!


Hatsan Havalı Tüfek Mod 35 S

hatsan mod 35s havalı tüfek 

Hatsan markası tarafından av severlerin beğeni ile kullanacağı şekilde üretilen havalı tüfekler modeli tamamen yerli üretimdir. Başta Türkiye’de olmak üzere tüm dünyada ciddi bir kitlesi olan tüfeğin performansı da oldukça başarılıdır. Bu özelliği ile ülkemizin yüz akı özelliği taşıyan Hatsan havalı tüfek mod 35 s’i siz de satın alarak harika bir silaha sahip olabilirsiniz. Peki, bu muhteşem silahın özellikleri neler?

Tek atış sistemi ile çalışan ve kırma namluya sahip olan bu modelin kalibresi 4.5 mm’dir. Namlusu çelikten özel olarak üretilen mod 35 s manuel, otomatik kurma ve ayı kapanı emniyetine sahiptir. Kundan kısmı İngiliz stili ağaçtan imal edilen ve taban kısmında plastik kullanılan silahın ağırlığı yaklaşık 3 kg’dir. Silah bu anlamda oldukça hafiftir. 11 mm dürbüne uyumlu olan bu havalı tüfeği siz de beğeni ile kullanabilirsiniz. 


Kral Havalı Tüfek N-03 S

 kral havalı tüfek

Kral Arms tarafından üretilen ve tamamen yerli statüsündeki havalı tüfeklerden bir tanesi olan bu model de en ucuz havalı tüfekler listesinde yer alır. Performans açısından oldukça iyi olan bu silah 5.5 mm kalibreye sahiptir. Emniyet sisteminin manuel ve dipçik kısmının sentetik olması silahın ön plana çıkan özellikleri olsa da Kral havalı tüfek n-03 s modelinin en çok dikkat çeken özelliği 2.7 kg ağırlığıdır. Silahta kullanılan malzemenin bir nebze hafif olması bu özelliğe sahip olmasında rol oynar. En ucuz havalı tüfek fiyatları arasına ekleyebileceğimiz bir model olacaktır.

115 cm uzunluğunda ve 600 fps çıkış hızına sahip bu silahı kampseti.com adresinden satın alabilirsiniz. Performansı ile sizi asla yarı yolda bırakmayacak bu silah av eğlencelerinizin en büyük yardımcısı olacak. Kampseti.com ayrıcalıkları ile bu silahı hemen satın alabilir ve de silahın keyfini çıkarmaya hemen başlayabilirsiniz. En ucuz havalı tüfek fiyatları için kampseti sizlerle.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.