Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Ucuz Pcp Havalı Tüfek Modelleri

05-02-2020 21:34
En Ucuz Pcp Havalı Tüfek Modelleri

Havalı tüfekler; genellikle avcılık ile ilgilenen bireylerin satın aldığı ve ateşli silahlara nazaran satın alımı daha kolay olan tüfeklerdir. PCP olarak değerlendirilen havalı tüfekler de bu kapsamda olan ancak teknik açıdan daha güçlü değerlere sahip tüfeklerdir. Peki, nedir en ucuz Pcp havalı tüfekler? PCP; Pre-Charged Pneumatics yani önceden doldurulmuş pnömatik kavramının baş harflerinden oluşmuş bir kısaltmadır. PCP havalı silahlarda yüksek değerlerde basınç kullanıldığından mermi çıkış hızı ve merminin isabet aldığı yerde ortaya çıkardığı tahribat ciddi düzeylerde gerçekleşir. Mermi çıkış hızının joule değeri ile ölçüldüğü PCP tüfeklerde büyükbaş hayvan avlamak oldukça kolaydır. Söz konusu etkiye sahip PCP havalı tüfeklerde 200 metreye kadar tahrip edici atışlar yapmak mümkündür. PCP havalı tüfeklerin yüksek basınç gerektirmesi ciddi miktarda bir havanın silaha yüklenmesini gerekli kılar. Bu nedenle yaklaşık 10 dakika boyunca silaha hava basıldıktan sonra silah kullanılabilir hale gelir. Bu havanın yaratacağı güçle yapılabilecek atış sayısı ise 40’tan fazla değildir. Pcp Havalı tüfek olarak en ucuz pcp tüfek modellerini kampseti sayfasından bulabilirsiniz. Kafanıza takılan soruları iletişim numaramızdan arayarak veya whatsapp hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Aşağıda sizlere piyasada en ucuz pcp havalı tüfekler hakkında bi kaç tane hem görsel hem de yazı olarak paylaşımlar yaptık. Daha farklı modellerimiz için havalı tüfek sayfamızdan 


PCP Havalı Tüfek Modelleri bakabilirsiniz.

Pcp havalı tüfek üreticileri en çok tercih edilen silah modellerini değerlendirerek müşterilerine en yüksek performanslı silahları ulaştırmayı hedefler. Bu anlamda her bütçeye ve ihtiyaca uygun PCP havalı tüfek modelleri bulabilmek mümkündür. Ancak bu yazımızda sizlere her bütçeye uygun PCP havalı tüfek modellerinden ziyade fiyat – performans değerlendirmesinde başarılı işlere imza atan havalı tüfek modellerini önereceğiz.

kral havaki-tufek-modelleri

Kral Puncher Re-Volt PCP Havalı Tüfek

Türk silah sektörünün en önemli firmalarından bir tanesi olan Kral Arms tarafından üretilen Re-Volt PCP havalı tüfek ile siz de avcılık heyecanını doyasıya yaşayabilirsiniz. Kapkara görüntüsü ile adeta gerçek bir silahmış hissi yaratmayı başaran bu modelin ön plana çıkan pek çok özelliği bulunur. 4,5 mm – 5,5 mm ve 6,35 mm kalibre seçenekleri ile üretilen tüfeğin namlu boyu yaklaşık 58 cm’dir. Havalı tüfek olması sebebi ile bir tüple çalışan Re-Volt Pcp havalı tüfeğin tüp hacmi 200 bardır. Toplam boyu 105 cm olan ve bu yönü ile tam bir keskin nişan silahı olarak değerlendirilen model ortalama 3,10 kg ağırlığındadır. Tüm bu özelliklerinin yanında uygun fiyatlı bir seçenek olan Re-Volt Pcp havalı tüfeği satın almak için kampseti.com ile iletişime geçmeniz yeterlidir.

 
 hatsan-havali-tufek-modelleri

Hatsan Flash PCP Havalı Tüfek

Havalı tüfek üreticisi dendiğinde akla ilk gelen markalardan bir tanesi de Hatsan’dır. Türk silah sanayisinin yurtdışında temsil edilmesi konusunda önemli bir paya sahip olan Hatsan, görsellik ve teknik kapasite konusunda kendi alanının en iyi silahlarını üretmeyi başarmıştır. Bu anlamda öne çıkan bir model olan Hatsan Flash PCP Havalı tüfeği siz de gördüğünüzde aşık olacaksınız. Dürbünlü olması ve ince dokunuşlarla bir silahtan beklenen bütün heybeti taşıması sayesinde insanların yoğun bir şekilde tercih ettiği bu modelin teknik verilerine bakıldığında da hiç de azımsanacak bir silah olmadığı ortaya çıkar. 200 barlık tüp hacmine sahip bu modelin mermi çıkış hızı 340 m/sn’dir. Diğer pek çok PCP havalı tüfek gibi Hatsan modeli 4,5 mm – 5,5 mm ve 6,35 mm kalibre seçenekleri olan silahın namlu uzunluğu 45 cm’dir. Yaklaşık ağırlığı 2,5 kilogram olan silahın kalibresine göre yapabildiği atış sayısı 38-48 arasında değişkenlik göstermektedir. Bu harika havalı silah modelini kampseti.com aracılığı ile uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

hatsan-pcp-havali-tufekler

Hatsan AT44 TH 10 PCP Havalı Tüfek 

Hatsan adı ile ünlenmiş markanın tüketicilerle buluşturduğu bir başka Pcp havalı tüfek modeli de Hatsan AT44 TH 10 Pcp havalı tüfektir. Hatsan kalitesinin her yönü ile yansıdığı bu silahta diğer pek çok Pcp modelinin aksine dürbün kullanımı yoktur. Bu anlamda silahın görüntüsü daha sade ve klasiktir. Görsel açıdan diğer silahlardan bir nebze farklı olan bu modelin teknik bakımdan herhangi bir eksi yönü bulunmaz. Hassas yiv set çekilmiş namluya sahip bu silahın namlu ucu özel olarak tasarlanmıştır. Silahın kalibresi diğer silahlar gibi 4,5 mm – 5,5 mm ve 6,35 mm seçeneklerindedir. Kabza tasarımının kendine has olması yönü ile hem sağ hem de sol elle kullanılmaya müsait olan silahın dipçik kısmı omza uyacak şekilde ayarlı bir yapıya sahiptir. Silahın enerjisini meydana getiren tüp kısmı ise 230 cc’dir. Kalibre özelliğine göre mermi çıkış hızının 265 ila 325 arasında değişkenlik gösterdiği düşünüldüğünde bu model hiç de yabana atılacak bir seçenek değildir. Namlu uzunluğu 49 cm olan silahın toplam ağırlığı 3,3 kg civarındadır.

kral pcp havalı tüfekler

Kral Puncher Breaker BullPup Ahşap Pcp Havalı Tüfek

Kral Arms tarafından üretilen kral havalı tüfekler piyasaya sürülen ve yapısı ile görenlerin dönüp bir kez daha baktığı bu modeli siz de hem görsel hem de teknik açıdan oldukça beğeneceksiniz. Görsel olarak ahşap ve siyah metalin eşsiz uyumunu gösteren bu model teknik açıdan sahip olduğu mermi çıkış hızı ve şarjör kapasitesi ile göz doldurmayı başarır. Üstelik silah boyunun diğer PCP havalı tüfek modellerine nazaran daha kısa olması modeli daha kullanılabilir bir seviyeye taşır. Siz de en ucuz havalı tüfekler diye bir araştırma yapıyorsanız bu modeli mutlaka değerlendirmelisiniz.


 
Hatsan AT44 W-10 PCP Havalı Tüfek Özellikleri
10 atışlı şarjörlü, yandan kurmalı, kuru hava tüplü, PCP havali tüfek.
Hassas yiv set çekilmiş çelik namlu.
İsteğe göre Lothar Walther namlu opsiyonu.
Namlu ucunda ½” UNF paso ve namlu kapağı.
.177 (4.5 mm) , .22 ( 5.5 mm) ve .25 (6.35 mm) kalibre opsiyonu. (.25 / 6.35 kalibre modeller 9 atışlıdır).
Hem sol hem de sağ el ile kullanılabilen hakiki Türk cevizinden üretilmiş montecarlo yanaklı kundak
Yükseklik ve omuza oturma açısı ayarlanabilir elastik dipçik tabanı
Sökülebilir 10 atışlı şarjör (.25 / 6.35 kalibre modellerde 9 atışlı şarjör). Kutuda 1 adet ekstra yedek şarjör.
Sökülebilir 180cc hava tüpü ve yedek hava tüpleri kullanabilme.
Hava tüpüne entegre manometre sayesinde hava tüpü içerisindeki basıncı izleyebilme olanağı.
Standart dolum aparatı ve hava tüpü boşaltma aparatı.
11mm ve 22mm’lik dürbün ayaklarına uygun dürbün kanalı.
Siyah eloksal kaplı gövde.
Manüel emniyet ve otomatik kurma emniyeti.
Namluya birden fazla saçma yüklenmesini önleyici sistem
Dipçiğin yere vurulması sonucu hava kaçışını önleyici sistem
Truglo fiber optikli hassas ayarlanabilir gez ve arpacık.
Quattro Tetik (tetik istinadı ve tetik çekme yükü hassas ayarlı
2 kademeli hassas tetik sistemi)
Altın kaplanmış metal tetik ve siyah metal tetik korkuluğu.
DÜRBÜN HEDİYELİ

En Ucuz Pcp Havalı Tüfekler Kampseti.com’da! 

En ucuz pcp havalı tüfekler satın almak ilk etapta silah severler için doğru bir tercih olarak görülmese de kampseti.com’da satışa sunulan Pcp havalı tüfeklerin her birinin inceleme sonucunda satışa sunulması insanların verimsiz silah satın alma gibi bir problemle karşılaşmamasına katkı sağlar. Kampseti.com dağcılık ve atıcılık konusunda elde ettiği bilgi birikimi ve deneyimle müşterilerin yardımcı olmayı hedefler.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.