Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Ucuz PCP Tüfekler 2019 Değerlendirmesi

04-12-2019 20:24
En Ucuz PCP Tüfekler 2019 Değerlendirmesi

Havalı tüfekler 2019 yılını yavaş yavaş geride bırakmaya hazırlanırken 2019 yılında satışa sunulan ve kullanıcıların beğeni ile tercih ettiği PCP tüfekleri değerlendirmesini sizler için hazırladık. Kampseti.com olarak en ucuz PCP tüfekleri değerlendirirken bu tüfeklerin ön plana çıkan özelliklerini ve neden tercih edildiklerini de açıklamaya çalışacağız. İşte 2019 yılında çok satan PCP tüfekler!

Hatsan T10 Edge Magic Wood PCP Havalı Tüfek

Hatsan markası ile üretilen ve en ucuz havalı tüfek dendiğinde akla gelen ilk seçeneklerden bir tanesi olan bu model ucuz olmasının yanı sıra kullanışlı olması ile de ön plana çıkar. Sentetik malzeme ile üretildiğinden hafif bir yapıya sahip olan bu model zorlu doğa şartlarında yorulmamanızı da sağlar. Kundak kısmı ahşap malzemeden üretildiğinde adı Magic Wood olan modelin basınç tüpü ile çalışan sistemi ciddi derecede güçlü atış imkânı sağlar. 

Hatsan T110 edge magicwood PCP havalı tüfek modelinin teknik özelliklerine bakıldığında ciddi derecede tatmin edici verilerle karşılaşılır. 10 atışlık şarjörü ile çok sayıda atış yapmanızı sağlar. 11mm ve 22mm çaplarındaki dürbünlerle uyumlu dürbün kanalı sayesinde dürbün kullanmaya oldukça elverişli olan modelin gez ve arpacık bölümü hassas ve ayarlanabilir özellikler taşır. Bu muhteşem silahı kampseti.com aracılığı ile satın aldığınızda hem çeşitli hediyeler ile ödüllendirilir hem de en uygun fiyatlara harika bir silah satın almış olursunuz.

Kral PCP Havalı Tüfek

Kral Arms tarafından üretilen PCP tüfekler de en ucuz seçeneklerden bir tanesi olarak karşımıza çıkan Kral PCP havalı tüfek 4.5 mm, 5.5 mm ve 6.5 mm kalibrelerinde üretilmektedir. Çeşitli seçeneklerle üretilmesi ve ekonomik bir tüfek seçeneği olması sebebiyle ülkemizde ciddi satış rakamlarına ulaşan Kral PCP havalı tüfek modeli 200 barlık hava hacimli tüpe sahiptir. Bu tüp sayesinde çok güçlü atış yapma imkanı sunan silaj hafif yapısına rağmen ciddi bir havalı tüfek modeli olarak ön plana çıkar.
Ortalama ağırlığı 3.10 kg civarında olan ve bu özelliği ile ciddi avantaj sağlayan Kral PCP havalı tüfek yaklaşık 105 cm uzunluğundadır. 

Kampseti.com ile Havalı Tüfekler 2019 Ayrıcalıkları!

Kampseti.com ayrıcalıkları ile havalı tüfek alışverişi yaparak harika bir deneyim yaşamak ister misiniz? Cevabınız elbette evet olacaktır. O halde kampseti.com kategorilerindeki havalı tüfeklerden sizler için en uygun olanını tespit ederek hemen alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. Üstelik alışveriş yaparken güvenli ödeme sayesinde acaba bilgilerim çalınır mı diye endişe etmenize de hiç gerek yok. Farklı ödeme seçenekleri ile her çeşit ihtiyacı karşılamanıza yardımcı olan ve PCP havalı tüfek fiyatları başka hiçbir yerde bulamayacağınız fiyatlar sunan kampseti.com’u tercih etmeyi ihmal etmeyin. Bütçe dostu ve ürün portföyü geniş olan kampseti.com ile farkı hissedin.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.