Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

En Ucuz Soğutucu Buzluklar Modelleri

01-04-2020 19:34
En Ucuz Soğutucu Buzluklar Modelleri

Sıcak yaz aylarında kamp yaparken veya doğada keyifli dakikalar geçirirken soğuk içeceklerinizle serinlemek oldukça iyi olur değil mi? Ancak sıcak yaz aylarında kamp alanında yanınızda bir buzdolabı taşımak çok mümkün değildir. Sıcaktan korunmanın doğal yöntemleri olsa da içeceklerinizi buzdolabından yeni çıkarmış gibi buz gibi içmek istediğinizde alternatif yöntemler denemeniz gerekir. İlk tercih edeceğiniz yöntem yeni getirdiğiniz içeceği kısa sürede tüketmek olur. İkinci alternatif su olan bir ortamda yer alıyorsanız içeceği suda bırakarak soğumasını sağlamaktır. Ancak bu yöntemler çok da istenen sonucu veremez. Bu nedenle sizler için mantıklı tercih soğutucu buzluk ile içeceklerinizi taze ve soğuk tutmak olacaktır. Peki, soğutucu buzluk fiyatları nasıldır? Soğutucu buzlukları nereden satın alabilirsiniz?
Kampseti.com üzerinden harika buzluklar satın alarak sıcak yaz aylarında kamp eğlencesini harika bir aktiviteye dönüştürebilirsiniz. Peki, kampseti.com üzerinde sizlere hangi buzluk modelleri sunulur? Buyurun hep beraber inceleyelim!


Igloo Playmate 16 Bez Buzluk Çantası

Buzluk modelleri fiyatlarına ve kalitelerine göre çok çeşitlidir. Bu anlamda en ucuz ve kullanışlı olarak değerlendirilebilecek olan buzluk çeşidi bez modellerdir. Bez olmalarından dolayı üretim maliyeti açısından ucuz olan bez buzluk çantaları insanların buzluk satın alırken daha az ödeme yapmasına da imkân sunar. Bunun yanı sıra işlevsellik noktasında da bez buzluk çantalar ön plana çıkar. Sert malzemeden üretilen buzluklara nazaran kullanılmadığı zamanlarda katlanarak kolayca saklanabilen bez buzluklar kullanıldıkları sırada soğuk tutma konusunda asla bir performans kaybı yaşanmasına da neden olmaz. Kampseti.com’da sizler için satışa sunulan bu ürünle siz de avantajları kapabilirsiniz. 16 litrelik hacmi ve kırmızı rengi ile siz de bu buzluğu çok seveceksiniz.


Icepeak SF12 Termos Buzluk

Çocukluğumuzda kullanılan termoslarla aynı yapıya sahip bu soğutucu buzluk kamp ve doğa koşullarında tercih edilebilecek en ucuz ve kaliteli buzluk seçeneklerinden bir tanesidir. Sert malzemeden üretilmesi sebebiyle taşıma ve saklama konusunda daha büyük alanlar gerektiren Icepeak buzluk modelinin soğutma kapasitesi ise tam tamına 12 litredir. Boş ağırlığı 2 kg olan buzluk modelinin dışarıdan gelecek darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Taşıma kulpu ise 40 kg kadar dayanıklıdır.


Buzluk Fiyatları Avantajları Kampseti.com’da!

Buzluk termos satın alırken kalite ve performans kadar sizleri ilgilendiren en önemli konulardan bir tanesi de fiyatlardır. Zira soğutucu buzluk fiyatları dendiğinde değeri binlerce lira olan modellere de rastlamak mümkündür. Bu nedenle bir doğa sever olarak bütçenizi zorlamamak adına tercihiniz mutlaka kampseti.com olmalıdır. Ürün çeşitliliği ve uygun fiyat seçenekleri sayesinde sizlerin en büyük yardımcısı olan kampseti.com Türkiye’nin en çok tercih edilen kamp ve hobi platformu olma özelliğini taşıyor. Aradığınız her ürünü bulabileceğiniz bu platformda alışverişin keyfini yaşayacağınıza ciddi manada emin olabilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.