Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Glock Model Kurusıkı Tabancalar

23-10-2017 21:59

Glock Nedir?

 

Glock adından da anlaşıldığı gibi Avusturyalı Gaston Glock adlı silah üreticisinin 1980 lerin başında bulduğu bir silahtır. Gövde malzemesi polimerden olan bu tabanca oldukça hafif ve küçük bir yapıya sahiptir. Karmaşık olmayan bir yapısı vardır. En fazla 50 parçadan oluşur ve bu parçalar sadece bir kaç pimle bir birine bağlıdır. Dünyada 2.5 milyondan fazla satan bu tabancanın meraklısının artması kuru sıkı silah yapımcılarının da dikkatini çekti. Bu nedenle Glock silahının yerli ve ithal birçok firma tarafından taklit edilmiş kuru sıkı modelleri mevcut. Glock kurusıkı tabancalar şunlardır:

 

Piyasada birçok Glock marka kuru sıkı tabanca bulunsa da bunların en dikkat çekici olanlarını şu şekilde belirtmek mümkündür.

 

Zoraki Mod 917 T

 

9 mm çapında mermi kullanan bu tabanca Glock model kuru sıkı tabancalarının en iyi modelidir. Dışarıdan iğneli tabanca (horozsuz) görünümünde olsada bu model iğneli tabanca olmayıp horozu gizlidir. 17+1 tam şarjör kapasitesi, 190 mm boy, 135 mm yükseklik, 33 mm genişlikle gerçek bir Glock 17 kopyasıdır. Polimer gövdesi ve Sertleştirilmiş çelik yapılı bazı aksamları (horoz, tırnak, mekanizma gibi ) oldukça sağlam ve uzun ömürlü bir Glock kuru sıkı modeldir. Bu modelde ayrıca tetik emniyetide bulunabiliyor. Havai fişek atma özelliği de mevcuttur. Çift hareketli yarı otomatik bir silahtır.

 

Retay G17

 

Yine bir Glock 17 kopyası olan bu tabancada ise 15+1 şarjör kapasitesi olan, 180 mm uzunluk ve 130 mm yükseklikte olan bu tabanca tetik emniyetine de sahiptir. Yarı otomatik bir tabancadır. Bu tabanca da çift hareketli sisteme sahiptir ve horozuda sürgü içinde gizlenmiştir.

 

Ekol Gediz

 

Glock 17’nin kopyası olan bu modelde 17+1 şarjör kapasitesine sahiptir. Bu modelde gerçek Glock modeli gibi sadece iğne mekanizmasından oluşmayıp horozu gizli bir şekilde içte yer almaktadır. Çift hareketli yarı otomatik silah olup, istenmeyen ateşlenmelere karşı tetik emniyeti bulunmaktadır.

 

Retay P114 G19C

 

Glock 19 c modelinin kopyası olan bu tabanca 6+1 şarjör kapasitesine sahiptir.

 

Ceonic İSSC M22

 

Glock 18C modelinin kopyası olan bu tabanca gerçek Glock modeli ve kuru sıkı Glock modellerinden farklı olarak horozu gizli değil açık bir şekilde dışarda kalmaktadır. Glock 18C de olduğu gibi sürgü üstünde emniyet mandalına sahiptir.

 
Tüm kurusıkı tabanca modellerimiz için tıklayınız.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.