Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Hatsan Havalı Tüfek Çeşitleri Hakkında

14-11-2019 22:32
Hatsan Havalı Tüfek Çeşitleri Hakkında

Hatsan ülkemizde havalı tüfek üretimi konusunda ciddi başarılar elde etmiş ve ülkemizin uluslararası çapta başarı elde etmesine katkı sağlamış ciddi markalardan bir tanesidir. Ülkemizde hobi amaçlı ve yabani hayvanlara karşı güvenlik anlamında çok yoğun bir şekilde kullanılan Hatsan havalı tüfek modelleri sayısız modeli ve çeşidi ile insanların ihtiyaçlarını karşılamada oldukça harika seçenekler sunar. Peki, Hatsan havalı tüfek dendiğinde ilk akla gelen modeller nelerdir?

Hatsan Hercules Bully PCP Havalı Tüfek

Hatsan tarafından üretilen ve en güçlü havalı tüfek modeli olarak bilinen bu silah gücü temsil ettiğinden Hercules olarak isimlendirilmiştir. Farklı kalibrelerde üretilen ve ihtiyaca göre tercih edilebilen Bully model Hercules havalı silahlarda namlu çıkış hızı 1300 fbs ile 741 fps arasında değişiklik gösterir. Namlu çıkış hızına benzer olarak şarjör kapasitesi açısından da farklı seçeneklerle sunulan Hatsan Hercules Bully PCP Havalı Tüfek satın alarak hobilerinizi enfes anlara dönüştürebilirsiniz.

HATSAN X Gladius Bullpup

Hatsan’ın top tüfek modellerinden bir tanesi olan Hatsan X Gladius Bullpup hava tüpündeki basıçlı kuru hava ile çalışır. Side lever action olarak isimlendirilen yandan kurmalı bu silah dürbün ile kullanılabilme özelliğine sahiptir. Regülatörlü olma özelliği taşıyan ve kademeli olarak çalışması prensii sayesinde her atışta aynı güçte atış imkânı sunan bu silahı kullanırken farkı hissedebileceğinizi söylemek gerekir. Namlu kısmı Lothar Walther tarafından üretilen ve giydirilmiş namlu özelliği taşıyan bu silah yüksek kalitede sentetik malzemeden üretilmiştir. 4,5 la 6,35 kalibre arasında değişen 3 modelle üretilen Hatsan X Gladius Bullpup en çok satılan Hatsan havalı tüfekler arasında yer alıyor.

HATSAN Galatian I Carbine

Yandan kurmalı ve kuru hava tüplü özelliklere sahip olan HATSAN Galatian I Carbine Hatsan markasının en çok atan ürünlerinden bir tanesidir. Hassas yiv set çekilmiş çelik namluya sahip bu modelde 3 farklı kalibre opsiyonu vardır. Kabza kısmı tamamen cevizden üretilen ve hem sağ hem de sol elle kullanmaya müsait olan Hatsan Galatian I Carbine modelinde 13, 14 ve 16 kapasiteli 3 farklı şarjör sçeneği vardır. Kollama ve kavrama konusunda muadillerine göre eşsiz bir silah olan bu modeli kullanırken asla pişman olmayacaksınız.

Hatsan Tüfek Fiyatları

Hatsan tüfek satın alırken modeller kadar tüfeklerin fiyatları da kişileri en çok ilgilendiren konular arasındadır. Fiyatları 3000 TL düzeyine kadar çıkan ve bu anlamda pahalı bir hobi aracı haline gelebilen Hatsan tüfekleri seçerken oldukça hassas davranmanız gerekir. İhtiyacınızı doğru bir şekilde belirledikten sonra Kampseti.com ile iletişime geçerek en uygun fiyatlarla Hatsan havalı tüfek satın alabilirsiniz. Hatsan havalı tüfek fiyatları konusunda en rekabetçi seçenekleri sadece Kampseti.com’da bulabileceğinizi unutmamalısınız. Daha detayı bilgi için hemen bize ulaşabilirsiniz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.