Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Hatsan Havalı Tüfek Modelleri Neden Çok Tercih Ediliyor?

07-11-2020 09:54
Hatsan Havalı Tüfek Modelleri Neden Çok Tercih Ediliyor?

Havalı tüfek ürünleri konusunda tercih edilebilecek birbirinden farklı türde markaya ait modeller bulunmaktadır. İnsanlar genel olarak gereksinimlerini karşılayacak türde havalı tüfek ürünlerini tercih etmeye çalışmaktalar. Silahın genel kullanımı yapısı ve performansından memnun kalmak her bakımdan onlar için önemli olmaktadır. Bu unsurlara uyum sağladığı için çoğunlukla havalı tüfek modelleri arasında Hatsan markasına ait olanlar seçilmektedir.
Hatsan havalı tüfek ürünlerinin genel itibariyle sahip olduğu en önemli özellik, rahat ve oldukça da ergonomik bir yapıda üretilmeleridir. Gerek tutuş ve gerekse de silahın işlevsel olarak kullanımı her aşamada kişilere oldukça iyi bir deneyim sunmaktadır. Hatsan markasının ayrıca model konusunda da çok iyi bir ürün çeşitliliğine sahip bulunması yine tercihlerde etken bir rol üstlenmektedir.
Bu hususta etken unsur olarak öne çıkan konulardan bir başkası ise, Hatsan havalı tüfeklerin daima en iyi malzeme kalitesiyle üretiliyor olmalarıdır. Tüm bu özellikler ürünlerin uzun süreli ve verimli kullanılması konusunda çok iyi bir performansın elde edilmesine yardımcı olmaktadır. İnsanlar genel olarak bu nitelik ve özelliklerden dolayı Hatsan havalı silah ürünlerini tercih etmektedir. Hatsan havalı tüfek firması hakkında şu https://www.kampseti.com/blog/icerik/hatsan-firmasinin-havali-tufeklerdeki-tarihi yazımıza göz atabilirsiniz.

En İyi Olan Hatsan Havalı Tüfek Modelleri

Hatsan havalı tüfek modelleri arasında genel itibariyle her kullanıcının beklentisini karşılayacak türden seçenekler bulunmaktadır. Bu tüfeklerinin her birinin kendisine özgü olan birtakım farklı teknik özellikleri vardır. Bunlar üzerinden detaylı bir analiz ve inceleme yapmak, kişilerin tam da ihtiyacı olan ürünleri belirlemelerine yardımcı olur.

  • Hatsan Mod 80 sentetik Hatsan havalı tüfekleri,
  • Hatsan Striker 1000X 5.5mm Hatsan havalı tüfekleri,
  • Hatsan Mod 22 sentetik Hatsan havalı tüfekleri,
  • Hatsan Mod 25 Supercharger Hatsan havalı tüfekleri,

Tasarımı yapılan bu harika modeller daima kişilere kullanım aşamasında memnun kalacakları bir deneyim sunabilmektedir. Bu model havalı tüfeklerin genel yapısı içerisinde oldukça iyi olan teknolojik donanımlara yer verilmiştir. Hatsan markasının bu ve diğer modelleri hem hobi ve hem de profesyonel kullanım amacıyla tercih edilmeye çok uygun bir yapıdadır.


hatsan havalı tüfek

Hatsan Mod 80 Havalı Tüfek Sentetik Modeli

Havalı tüfek Hatsan markalı havalı tüfek modelleri arasında Mod 80 sentetik modeli, insanlar tarafından genel anlamda yaygın olarak tercih edilmektedir. Bu tüfek oldukça iyi olan birtakım niteliksel özelliklere sahiptir. Quattro tetik ve SAS sistemlerini tasarımında barındırmaktadır. Kırma namlu özelliğiyle işlev görmektedir.
Bunun yanı sıra plastik kundaya sahip olan bu tüfek, kaliteli şekilde darbe emici özelliğe sahip olan bir dipçik tabanına sahiptir. 11 mm ölçeğinde bir dürbün kanalı, metal tetiği ve çelik namlusuyla oldukça kaliteli yapısını ortaya çıkarmaktadır. Otomatik veya manuel kurma emniyet sistemi de yine bu modelde mevcut buluyor.

Hatsan Striker 1000X Havalı Tüfek 5.5mm Modeli

Hatsan Striker 1000X 5.5mm Hatsan havalı silah modeli ürün yine en çok tercih edilen ve beğenilen seçenekler arasında yer alıyor. Darbe emici özelliğe sahip olan dipçik tabanıyla bu ürün çok rahat bir şekilde atış yapılabilmesine yardımcı oluyor.
Tetik istinatı ve tetik çekme yükü istenildiği gibi ayarlanabiliyor. Tüfek emniyeti bölümünde otomatik ve manuel seçenekler bulunuyor. Tüfeğin gez ayarları sağ sol ve aşağı yukarı duruma göre çok rahat bir şekilde ayarlanabiliyor. Bu tüfek kırma namlu özelliğiyle tek atış sistemine sahip bulunmaktadır.

Hatsan Mod 22 Havalı Tüfek Sentetik Modeli

Son derece rahat ve kullanışlı bir yapısının bulunmasından dolayı Hatsan mod 22 sentetik modeli tüfekler de yine ilgi gören tasarımlar arasında yer almaktadır. Çelik namluya sahip olan bu tüfek, Quattro tetik sistemiyle işlev görüyor. 11 mm olan dürbün kanalı ve 4.5 mm olan bir kalibre sistemini bünyesinde barındırıyor.

Hatsan Mod 25 Supercharger Havalı Tüfek Modeli

Hatsan Mod 25 Supercharger Hatsan havalı silah ürünü, oldukça kaliteli şekilde tasarlanan en iyi ürünler arasında yer alıyor. XRS-geri tepme azaltıcı sistemi bu tüfeğin en çok öne çıkan iyi özelliklerinden biridir.
Kavrama ve daha elverişli kontrol noktasında sahip olduğu boğaz alası, kullanımda oldukça iyi bir deneyim sunuyor. Altın kaplama olan tetiği, 5.5 mm ve 4.5 milimetre kalibre seçenekleri ve bunun yanı sıra 11 mm dürbün kanalına sahip olması bu tüfeği memnun kalınacak şekilde kullanılmasını sağlıyor.

Hatsan Marka Havalı Tüfek Fiyatları

Hatsan havalı tüfek fiyatları birtakım etkenlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Tüfekte kullanılan malzeme yapısından bunun teknik ve donanımsal özelliklerine kadar birçok unsur bu hususta fiyatlar konusunda belirleyici etkenler oluyor. Yapılacak inceleme ve araştırmalar neticesinde çeşitli indirimlerden de yararlanarak bu markaya ait ürünleri daima en uygun şekilde alabilmek fırsatları mevcut bulunuyor.

NOT: Havalı tüfek fiyatları 2022 yılında piyasa koşullarında dolayı biraz artsada kampseti şirketi olarak oldukça fiyatları aşağıda tutmaya çalışmaktayız. Havalı tüfek modelleri 2022 yılında Hatsan 1000s, Hatsan Turcar ve Hatsan Mod 125 Sniper Wortex olarak belirlenmiştir.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.