Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Havalı Tabanca Alırken Yanında Alınması Gerekenler

20-08-2022 22:50
Havalı Tabanca Alırken Yanında Alınması Gerekenler

Havalı tabanca satın alırken dikkat edilmesi gereken pek çok detay olduğunu biliyor muydunuz? Hem daha kaliteli bir atış deneyimi hem de kusursuz bir silah koleksiyonu için havalı tabanca ile almanız gereken ekstra ekipmanları da bir değerlendirelim. Böylelikle daha başarılı seçeneklerden fayda sağlamanız mümkün olacaktır. Kampseti olarak size özel hazırladığımız detaylara yakından bakmanın tam zamanı! Havalı tabancanız aldığınız zaman yanında havalı tabanca tüpü, havalı tabanca mermisi, hedef kağıdı, atış gözlüğü hediye olarak gelmektedir. Bu ekipmanlardan extra ihtiyaç duyduğunuz zaman yine sitemizden sipariş verebilirsiniz. Kampseti nden vermiş olduğunuz siparişlerde tüm ekipmanlarınız tam olarak gelir ve hiçbir şeye ihtiyaç duymadan havalı tabancayı kullanabilirsiniz. Havalı Tabanca modellerini incelemek için tıklayınız. https://www.kampseti.com/kategori/havali-tabanca


Havalı Tabanca ile Satın Alınması Gereken Ekipmanlar

Havalı tabancalar en çok tercih edilen silah modellerinden bir tanesi olurken bu konuda çok farklı çözümlerden söz etmek mümkündür. Siz de kaliteli, kullanışlı ve bir o kadar da özel seçeneklere odaklanmayı arzu ediyorsanız şu ekipmanları satın almayı denemelisiniz. Havalı tabanca yanında alınması gerekenler; havalı tabanca tüpü, havalı tabanca mermisi BB, hedef kağıdı, atış gözlüğü


havalı tabanca tüpü

Havalı Tabanca Tüpü

Havalı tabanca alırken olmazsa olmazlardan bir tanesi havalı tabanca tüpü dür. Çünkü havalı tabanca aile atış yapabilmeniz için tüpe ihtiyacınız olacaktır. Havalı tabanca tüpü havalı tabancanın içine koymuş olduğunuz merminin hedefe gitmesi için sağlanan güçtür. Genel olarak havalı tabancalar tüp ile çalışır, ama bunun yanında kırmalı havalı tabancalar veya pcp havalı tabancalar gibi modellerde bulunmaktadır. En güçlü havalı tabancalar güçlü tüpler ile sağlanmaktadır. Full otomatik havalı tabancalar da daha fazla güce ihtiyaç vardır. Çünkü çok hızlı atışlar gerçekleşir.


havalı tabanca mermisi

Havalı Tabanca Mermisi

Havalı tabancaların diğer bir olmazsa olmazı bbs de dediğimiz havalı tabanca mermisi dir. Havalı tabanca mermisi çelik bilyelerden oluşmaktadır ve bunlar genel olarak havalı tabancalarda 4.5 mm olarak kullanılır. Daha farklı kalibre olanlar vardır fakat havalı tabancalarda sağlıklı atışlar için en ideal 4.5 mm olanlardır. En uzun menzilli havalı tabancalar olması için 4.5 mm kalibreye dikkat etmek gerekiyor. Özellikle full otomatik havalı tabancalar da mermiler doğal olarak hızlı bitmektedir.


Atış Gözlükleri

Havalı tabanca alanlar için atış gözlükleri emniyet açısından önemlidir. Havalı tabanca ile atış yaptığınız zaman atışlar sert bir zeminden sekerek suratınıza veya gözünüze gelebilir. Bu yüzden havalı tabancalarınızı kullanırken atış gözlüğünüzün olmasına dikkat ediniz. Kampseti sizin için güvenliğinizi de düşünerek tüm havalı tabanca havalı tüfekler ve airsoft siparişlerinde ücretsiz olarak bu gözlükleri göndermektedir.


Hedef Kâğıdı

Havalı tabanca ya da havalı tüfek satın almak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken en önemli detaylardan bir tanesi de ekipmanlardır değil mi? O halde size en uygun seçeneklerden bir tanesi olan hedef kağıdını satın almalısınız. Hedef kağıdını diğerlerinden ayıran en önemli özelliğin kesinlikle atış sırasında size daha kaliteli bir deneyim sunacağını söyleyebiliriz. 


Havalı Tabanca Çantası

Havalı silahlar arasında en ilgi çekici alternatiflerden bir tanesi olan havalı tabanca çantasının neden çok tercih edildiğini merak ediyor musunuz? O halde size özel seçeneklerden bir tanesine odaklanmalı ve kaliteyi yakalamalısınız. Tabancalarınızı hem muhafaza etmek hem de tabancalarınızı bir yerden başka bir yere güvenle götürmek için size en uygun seçeneklerden yararlanmaya başlayabilirsiniz.


havalı tabanca şarjör

Havalı Tabanca Yedek Şarjör

Atış konusunda mahir bir atıcı olmak istiyor ya da sık sık atışa gidiyorsanız yanınızda bir yedek şarjör bulundurmanız elzemdir. Peki, satın alacağınız yedek şarjörün özelliklerin neler olması gerekmektedir? Silahınızla uyumlu ve kalitesiyle fark yaratan bir şarjör satın almanız sizin için oldukça yeterlidir. Görsel anlamda başarılı çözümler sağlayan ürünlere bir göz atmanız mümkün!


Kampseti Ayrıcalıkları ile Kaliteden Yararlanın

Kampseti avantajlarını tercih ederek birbirinden özel sonuçlara ulaşmanız mümkün olacak. Havalı tabancanızın beklentilerinize uygun bir şekilde olmasını sağlarken aynı zamanda atış sırasında performansınızı da arttıracak ürünler satın alabilirsiniz. Özellikle de havalı tabanca nın daha yüksek performans sağlaması adına çeşitli aksesuarları satın almalısınız.
Hangi havalı tabanca aksesuarını alacağınıza karar veremiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kusursuz çözümler için ürün çeşitliliğini zirveye çıkarıyor ve sizlere kaliteyi sunmayı amaçlıyoruz.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.