Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Havalı Tabanca Fiyat Listesi 2021

30-01-2021 21:17
Havalı Tabanca Fiyat Listesi 2021

Havalı tabanca, ülkemizde hobi ve güvenlik amaçları ile tercih edilen oldukça kaliteli seçenekler olduğu gibi insanların bu silahlara olan ilgisi de ciddidir. Her geçen gün havalı tabanca satışlarında artan düzeyler fiyatlardaki dalgalanmaların da göz ardı edilmesine neden olur. COVID-19 etkisi ile 2020 yılında yükselen girdi fiyatları havalı tabanca fiyat listesini doğrudan etkilemiştir. Bu da fiyat oynaklığına neden olmuştur.

2021 yılına girildiğinde COVID-19 etkileri hala devam etse de havalı tabancalardaki fiyatların daha makul seviyelere çekildiğini söylemek gerekir. 2022 havalı tabanca fiyatları ise dolar kurunun etkisi ve enflasyon gibi etkenlerden dolayı fiyatlar malesef artmıştır. Ama kampseti yetkilileri yaptığı görüşmeler neticesinde piyasadaki en ucuz havalı tabanca fiyat politikasına geçme kararı almıştır. Siz de bir havalı tabanca satın almak ve en kaliteli seçeneklerden faydalanmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey ucuz havalı tabanca ve pahalı havalı tabanca seçenekleri arasında bir karar vermek olacaktır.

 

ucuz havalı tabanca fiyatları

Havalı Tabanca Fiyatları Ucuz mu?

Havalı tabanca fiyatları ucuz mu sorusu havalı tabanca almak isteyen ama nasıl fiyatlarla karşı karşıya kalacağını bilmeyen kimseler için oldukça değerlidir. Bu noktada yapılacak değerlendirmede şu sözleri sarf etmek gerekir.
Havalı tabancalar yerli ve ithal olmak üzere 2 temel grupta değerlendirilebilir. Bu ürün grupları genel olarak yerliler ucuz ithal ürünler ise pahalı şeklinde sınıflandırılır. Söz konusu sınıflandırmanın yapılmasında ise en değerli konunun döviz fiyatları olduğu açıktır. Eğer siz de bir havalı silah satın almak istiyorsanız bu konuda dikkate almanız gereken detayın yerli ve ithal ayrımı olması gerektiğini unutmamalısınız.
Yerli ve ithal havalı tabancalar ayrımının ucuz – pahalı ayrımı olarak değerlendirilmesi çok doğru sonuçlara kapı aralar. Bu anlamda ucuz havalı tabanca modellerine bir göz atmak gerekecektir.

Ucuz Havalı Tabanca Modelleri

Ucuz havalı tabanca modelleri ile birbirinden değerli seçeneklerden faydalanmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız kısa listeye bir göz atmalısınız. Bu sayede sadece ucuz havalı tabanca değil aynı zamanda kaliteli ürünleri de satın almış olmanın ayrıcalıklarını yaşayacaksınız.


en ucuz hatsan havalı tabanca

Hatsan Mod 25 Havalı Tabanca

Yerli havalı tabanca üreticisi olan Hatsan tarafından tasarlanan bu silahın kullanıcılar için oldukça değerli ve kaliteli olduğundan söz etmek gerekir. Üretimi İzmir’de gerçekleşen hatsan havalı tabanca modelleri dünya çapında dikkat çekici olduğunu ifade etmek gerekiyor. Modelin ön plana çıkan özelliklerine bakıldığında kırma namlulu olması ve geri tepmesiz bir şekilde performans sağlaması oldukça değerlidir. 4,5 mm ve 5,5 mm olmak üzere 2 farklı kalibre opsiyonu ile sunulan silahın her bütçeye uygun olduğunu ifade etmek gerekir.

Ekol ES P66 Havalı Tabanca

Ekol markası tarafından imal edilen bu yerli tabanca modeli de en ucuz havalı silah modelleri arasındadır. Gerçek silah görüntüsü sunmasının yanı sıra güçlü atış yapabilmesi ve kaliteli bir görüntüye sahip olması nedeni ile hemen herkesin ilgisini çeker.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.