Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Havalı Tabanca ile Gerçek Silah Arasındaki Farklılıklar Nelerdir?

14-10-2022 22:38
Havalı Tabanca ile Gerçek Silah Arasındaki Farklılıklar Nelerdir?

Havalı tabancalar ile gerçek silahlar arasındaki en önemli farklılıklar nelerdir? Siz de bu konuda çok meraklı bir şekilde araştırmalar gerçekleştiriyor olabilirsiniz. Merakınız gidermek ve hangi silahı satın alacağınıza karar vermek adına detaylara daha yakından bir göz atalım!


Havalı Tabanca Nedir?

Havalı tabanca, son yıllarda çok tercih edilen bir silah çeşidi olarak kabul edilmektedir. Bu özelliğinin yanı sıra havalı silahların teknik bakımdan özellikleri de ilgi çekicidir. Siz de bu konuda en özel seçeneklerden yararlanmak istiyorsanız detaylara daha yakından bir bakmalısınız.
Havalı tabanca, havanın sıkıştırılması yardımıyla ateş etmenizi sağlayan silah çeşitlerinden bir tanesidir. Ateşli silahlarla çok sık karşılaştırılan bir seçenek olan havalı tabancalarda hava pistonu, yaylı sistem ve karbondioksit tüp olmak üzere farklı çözümler vardır. Bunun yanı sıra blowbackli ve blowbacksiz havalı tabanca çeşitleri de bulunmaktadır. Kullanım amaçları hobi ve atıcılık olarak farklılaşan havalı tabancaları satın almak da oldukça kolaydır.


Gerçek Silah Nedir?

Gerçek silah, havalı silahtan farklı olarak insanların güvenlik ve caydırıcılık amacıyla tercih ettikleri unsurlardır. Silahların gerçek olarak adlandırılmasının yanı sıra zaman zaman ateşli silah olarak da bilindiklerinden söz etmek gerekmektedir. Bu silahların kullanımı için özel izinler gerekirken atış yapmak için de poligon gibi alanlara ihtiyaç vardır.


havalı tabancalar

Havalı Tabanca ve Ateşli Silahın Farkları

  • Yapıları birbirine çok benzer olan havalı tabanca ve gerçek silahların birbirinden ayrıştıkları pek çok nokta vardır.  Bu noktada değerlendirmeleri inceleyerek sizin için en uygun ürünün hangisi olduğunu da öğrenebileceksiniz.
  • Havalı silahları satın almak için bir kamp malzemeleri mağazasına başvurmanız gerekirken ateşli silahları sadece yetkilendirilmiş satıcılar satar,
  • Havalı tabancaların satışı sırasında herhangi bir belge ya da koşul aranmazken gerçek silahlar için ruhsat çıkarmanız gerekmektedir,
  • Gerçek silahlar yaralayıcı ve öldürücü etkilere sahipken havalı tabancaların çoğu durumda öldürücü olmadığını söylemek gerekir,
  • Havalı silahlarda kullanılan mermiler ile gerçek silah mermileri farklıdır,
  • Gerçek silahların taşıma ve bulundurma gibi farklı ruhsat tipleri varken havalı silahlar sadece bulundurma olarak verilir.
  • Tüm bu farklılıkları ile insanlar için özel seçenekler sağlayan havalı silahlarla alakalı siz de en özel çözümlerden yarar sağlamaya özen göstermelisiniz. Bu sayede hem kaliteli hem de kullanışlı bir silah satın almış olursunuz. 

Hangi Havalı Tabancayı Tercih Etmeliyim?

Havalı silah ile gerçek silah arasında bir seçim yapmak istiyorsanız öncelikli olarak tabanca seçeneklerini incelemelisiniz. Örneğin bir Glock havalı tabanca almak pek çok kimse için ayrıcalıklı olacaktır. Çünkü Glock markasının orijinal silahını satın alabileceğiniz gibi havalı silah şeklindeki replikasını da alabilirsiniz. 1911 havalı tabanca ve smith wesson havalı tabanca modeli de oldukça ilgi görmektedir. Size en uygun seçimi yaparak kusursuz bir sürece imza atmayı denemelisiniz. Özellikle de kalite ve yüksek standartları yakalamak isteyenler için havalı silahlar çok daha avantajlı seçenekler sunar!

 

Tabanca Fiyatları

Havalı tabanca fiyatları ile gerçek silah fiyatlarını karşılaştırmaya kalkarsak tabiki havalı tabanca fiyatları çok çok ucuzdur. Çümkü çalışma mekanizme bilye atmaya yönekliktir. Ayrıca yanında alacağınız havalı tabanca mermi fiyatları da oldukça uygun olduğu için rahatlıkla atış yapabilrsiniz. 


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.