Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Havalı Tabanca ve Havalı Tüfek Almak İçin İzlenmesi Gereken Yol Nedir?

06-04-2020 21:40
Havalı Tabanca ve Havalı Tüfek Almak İçin İzlenmesi Gereken Yol Nedir?

Havalı tabanca ya da havalı tüfek alırken ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmeniz gerekmektedir. Piyasa da birçok markanın havalı tüfeği ya da havalı tabanca modeli vardır. Bu modellerin hepsinin teknik yapısı türü ve özellikleri farklılık göstermektedir. Bu sebepten dolayı özelliklerinin size yetebilecek tür de olan bir tabanca ya da tüfek seçmeniz gerekmektedir. Markalar da özellikler değişirken aynı zaman da da markaların silah türleri arasında da özellikler değişmektedir. Bu sebepten dolayı fiyatlar da doğrusal oran da değişmektedir. Örneğin tüfek alacağınız zaman yapısı güvenlik kilitleri önemli bir yer tutmaktadır. Güvenlik kilidi olmayan çoğu tüfek tehlike arz etmektedir. Tüfeğinizi evde saklayacaksınız olası kazaları en az seviyeye indirmeniz gerekmektedir. Ya da tabanca alacaksınız mermi gücünün büyük bir önemi solacaktır. Ucuz diye kötü bir markadan ya da teknik açıdan kısıtlı bir ürün alırsanız birkaç yıl sonra ihtiyaçlarınızı karşılamak konusunda büyük bir oran da zorluk çekebilirsiniz. Ya da ürün bir süre sonra bozulabilir eski verimini vermeyebilir. Cebinizden aldığınız zaman da az bir miktar çıksa da daha sonra bozulmalar ya da çalışmaması durumunda cebinizden daha fazla bir para çıkacaktır. Bu da aldığınız silahın ya da tüfeğin cep dostu olmadığının bir göstergesidir. En iyi havalı tabanca veya en iyi havalı tüfek bulma konusunda bizlerle iletişime geçebilirsiniz.


Havalı tüfek modeli av sektöründe ve diğer spor branşlarında önemli bir silah türü haline gelmiştir. Daha öncelerinde fiyat bakımından çok yüksek olması sebebiyle pek fazla tercih sebebi olmamıştır. Yıllar geçtikte üretimi hızlanmış ve fiyat bakımından cebe dost haline gelmiştir. Havalı Tüfek tek saçma çıktığı anda dağıldığı için daha fazla kuş öldürür. Bu sebepten dolayı da avcılık bakımından iyi yerlere gelmiştir. Avcılığın yanı sıra bu silah türü atıcılık sporunda da kullanılmaktadır. Diğer silah türlerine göre daha az tehlikesi olduğu için birçok insanın gözdesi haline gelmiştir. 18 yaşını doldurmuş her insanın havalı tüfek almaya hakkı vardır. 18 yaşında oldukları belgeleri gösteren her insan bu silahı taşıyabilmektedir. Spor dallarında da kullanıldığı için ruhsat gerektirmeyen bir tüfek türüdür. Bu tüfekler hava basıncının sıkıştırılması ile çalışmaktadır. Bu çalışmayla birlikte mermi atımı yani saçma atımı gerçekleşir. Bazı havalı tüfeklerin basınç gücü ve namlu çıkış hızları diğer markalara göre standarttır. Bazı markaların tüfeklerin de ise bu oran oldukça yüksek olabilmektedir. Bu gibi durumlarda insan sağlığı için kötü yaralanmalara yol açabilmektedir. İnsanlara ve diğer canlılara zarar verebilir öldürebilmektedir. Bu sebepten dolayı havalı tüfek dolu ve kilidi açık durumdayken herhangi bir canlıya doğrultulmaması gerekmektedir. Aynı zamanda bu tür kazaları engellemek için tehlikeyi en aza indirmek için güvelik kilidi olan tüfekleri tercih etmeniz gerekmektedir.

havalı tüfek modelleri

Havalı Tabanca ya da Havalı Silah Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve Fiyatları

Havalı tabanca ya da havalı silah modelleri özelliklerine göre değişiklik gösteren ürünler arasında yer almaktadır. Tabancaların ya da silahların ne kadar özelliği varsa fiyatı da doğrusal oranda o kadar yükselmektedir. Aynı zaman da alacağınız silahın ya da tabancanın markası da fiyatı konusunda önemli bir etken yaratmaktadır. Kaliteli özellikli ve teknik yapı bakımından biraz daha iyi bir model silah ya da tabanca almak istiyorsanız fiyatı da bir o kadar yükseltmeniz gerekmektedir. Aldığınız havalı tabancanın bakımını da yapmanız gerekmektedir. Aksi takdir de bir süre aldığınız da ki gibi bir etkiyi vermemeye başlayacaktır. Yanlış bir bakım yaptığınız zaman silahınızın ömrünü kısaltabileceğinizi de unutmamanız gerekmektedir. Bu silahlar hassas aletlerdir. Şiddetli ve yüksek bir yerden düşmemesi gerekmektedir. Bazı yerleri plastikten olabileceği için kırılabilir diğer iç mekanizmaları ise zarar görebilmektedir. Hareket etmeyen yerleri hareket ettirmeye çalıştırmamalı sökülmeyecek yerleri sökmemeniz gerekmektedir. Herhangi bir sorunu varsa servise yollamanız gerekmektedir. CO2 tüplü havalı tabancalarınıza takmış olduğunuz tüpleri en geç 2 gün içerisinde bitirip çıkarmanız gerekmektedir. Daha fazla bir zaman orada kalırsa oringler sertleşir ve daha sonra havalı tabanca hava kaçırmaya başlarlar. Bu gibi hususlara dikkat ettiğiniz zaman tabancanızı daha fazla yıl kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.