Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Havalı Tabancalar Kaç Paraya Satılmaktadır?

23-02-2021 21:38
Havalı Tabancalar Kaç Paraya Satılmaktadır?

Havalı tabanca kaç paraya satılmaktadır sorusunu soruyor ve bu konuya netlik kazandırarak en kaliteli havalı tabancalara sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Kamp Seti en uygun fiyatlar ile sizlere birbirinden farklı özelliklere sahip havalı tabanca modellerini sunmaktadır. Siz de kendiniz için en uygun modelleri sipariş verebilir ve havalı tüfekler ile çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 
Havalı tabanca fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almadan önce havalı tabanca modellerini ve havalı tabancaların ne olduğunu detaylı bir şekilde inceleyebilmemiz mümkündür. Şimdi gelin öncelikle havalı tabancı modellerinin ne anlama geldiğini inceleyelim. 

Havalı Tabanca Nedir?

Havalı tabanca sıkıştırılmış hava yardımı ile etrafa saçma atabilen bir tabanca çeşididir. Hava pistonlu, yaylı ya da karbondioksit tüpleri ile çalışabilen hava tabancaları kişiler tarafından oldukça yoğun bir şekilde kullanılmakta ve talep görmektedir. Günümüzde bir 10 yıl öncesine gidildiğinde havalı tabanca kullanan kişilerin sayısının oldukça az olduğunu görebilmek mümkündü. Ancak günümüzde ise pek çok kişi çeşitli hobilerini gerçekleştirebilmek adına havalı tabancaları kullanmaktadır. 
Havalı tabanca modelleri genel olarak silah sektöründe ki çeşitlendirmeler ile farklılaşabilmektedir. Bu kapsamda birbirinden farklı modellerde ve özellikler de havalı tabanca modellerinin varlığından söz edebilmemiz mümkündür.  Bu konuda havalı tabanca nedir yazımızı inceleyebilirsiniz.

havalı tabancalar kaç para

Havalı Tabanca Taşımak Suç Mu?

Havalı tabanca modellerini taşımak suç mu sorusuna soruyor ve bu soruya en doğru cevabı arıyorsanız doğru adrestesiniz.  Havalı tabanca modellerinin fiyatları ile ilgili detaylı bilgiye cevap vermeden önce havalı tabanca çeşitlerini taşımanın suç olup olmadığını incelemek gerekir. Havalı tabancalar ile ilgili hukuki bilgiler mevcuttur. Bu bilgileri bir kanun kapsamında aşağıdaki gibi açıklamak mümkündür. 
Havalı tabancalar ile ilgili ‘Avda ve Spordan Kullanılan Tüfekler, Nişan Tabancaları ve Av Bıçaklarının Yapımı, Alımı, Satımı ve Bulundurulmasına Dair Kanun’ da çeşitli açıklamalar yer almaktadır. Söz konusu kanunda havalı tabancalar ile ilgili yer alan maddeler şu şekildedir: ‘Her türlü yivsiz av tüfeklerini, hava ve gaz basıncı ile çalışan ateşsiz nişan tüfek ve tabancalarını ve bunların aksamını yapan fabrika, ve imalathanelerin kurulması, işletilmesi, tüfek ve tabancalar ile av bıçaklarının yapılması, satılması, satın alınması, bulundurulması ve taşınması bu Kanun hükümlerine tabidir’ ‘Yivsiz tüfeklerin satışında; satıcıdan satıcılık belgesi, alıcıdan (...) (2) mahallin en büyük mülkiye amirinden alınacak yivsiz tüfek satın alma belgesi aranır. Hava ve gaz basıncı ile çalışan ateşsiz tüfek ve tabanca satışlarında bu belge aranmaz.’
Kanunda geçen maddeler detaylı bir şekilde incelendiği havalı tabancaları taşımanın suç olup olmadığı ile ilgili soruya net bir şekilde hayır cevabını vermek mümkündür. Bu doğrultuda havalı silahlar bireyler tarafından son derece rahat bir şekilde taşınabilmektedir. Eğer siz de kendiniz için bir tabanca istiyorsanız havalı tabanca modellerini tercih edebilirsiniz. Bu noktada kendiniz için en uygun havalı tabancaları inceleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Havalı Tabancaların Bakımı

Günümüzde teknoloji ilerlemiş ve seri üretim de yöntemler çeşitlenmiştir. Bu da tabancalarda çeşitliliğe ve havalı tabancaların üretilmesine neden olmuştur. Bu sayede silah sektöründe çeşitlenmeler gerçekleşmekle birlikte özellikle spor alanında önemli bir adım atılmış olmuştur. Bu doğrultuda havalı tabancaların genellikle spor dallarında kullanıldığını ifade edebilmekte mümkün hale gelmektedir. 
Havalı tabanca çeşitleri herhangi bir parçası sökülüp takılmadan temizlendiği için temizliği, oldukça kolaydır Ekol havalı tabanca modellerinin temizliği için ihtiyacınız olan malzemeler bez ve tüfek harbidir. Havalı tüfeklerin bakımı sırasında mümkün olduğunda sprey yağları kullanmanız gerekmektedir. Ateşli silahların aksine herhangi bir parçası sökülüp takılmadığı için havalı tüfeklerde ulaşılamayan yerlerin yağlı kalma ihtimaline karşı sprey yağı en iyi çözümdür.
Namlının içi fırça ile güzel bir şekilde temizlenmelidir. Daha sonra ise namlının yağlanması gerekir. Bu sayede son derece temiz ve kusursuz bir havalı tabanca elde etmek mümkündür. 

Havalı Tabanca Fiyatları

Kamp Seti, en kaliteli havalı tüfekleri müşterilerine ulaştırmaktadır. Havalı tabanca fiyatları genel olarak modellere göre değişmekle birlikte pek çok kişinin ilgisini çeken bir konudur. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak için Kamp Seti’ni inceleyebilirsiniz.  Siz de havalı tüfek fiyatları ve havalı tüfek çeşitleri ile ilgili detaylı bilgi için Kamp Seti ile iletişime geçebilirsiniz. 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.