Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Havalı Tüfek Alırken Yanında Hangi Malzemeler Alınmalıdır?

24-08-2022 21:38
Havalı Tüfek Alırken Yanında Hangi Malzemeler Alınmalıdır?

Havalı tüfek satın alırken yanında alacağınız malzemelerin ne olduğunu merak ediyor musunuz? Havalı Tüfek kullanmaya yeni başlamış ya da ekipman konusunda çok tecrübeli olmayan biriyseniz sizin için hazırladığımız bu rehberi mutlaka dikkate almalısınız! Kampseti nden yapmış olduğunuz tüm siparişleriniz de havalı tüfek dürbünühavalı tüfek mermisi, havalı tüfek kılıfı, atış gözlüğü ve hedef kağıdı hediye olarak gelmektedir. Bu sayade tüm havalı tüfek fiyatları size daha uyguna gelmiş olacaktır.
Havalı silahlar satın almak pek çok insan için başlı başına bir zorluk olurken bu silahların daha kaliteli kullanımı için yardımcı ekipmanlara ihtiyaç vardır. Hangi ekipmanların satın alınması gerektiği ve ne amaçla kullanılacağını sıralayarak size kusursuz bir silah alışveriş süreci sunmayı amaçlıyoruz. Aşağıda bütün detaylara göz atabilecek ve kaliteli deneyime kapı aralayabileceksiniz.


Havalı Tüfek Dürbünü

Havalı tüfek satın alan pek çok atıcı/avcı hem uzak hem de yakın mesafedeki hedefleri vurmak ister. Yakın mesafedeki hedefler için ekstra bir ekipmana ihtiyaç olmasa da uzak mesafe atışları için kaliteli havalı tüfek dürbünü şarttır. Peki, kaliteli havalı tüfek dürbünü almak nasıl mümkün olur?
Satın alacağınız tüfek dürbünün kalite konusunda başarılı olduğundan emin olmak adına öncelikli olarak silaha uyumluluğa bakmalısınız. Öte yandan dürbünün mesafe konusundaki performansı ve mercek kalitesi de değerlidir. Bütün bu detayları bir araya getirdiğinizde havalı tüfek dürbünü alarak daha başarılı bir atış deneyimi mümkün olur.


havalı tüfek dürbünü

Havalı Tüfek Mermisi

Havalı tüfek ile atış yapabilmek için gerekli bir unsur olan mermilerin BBS, Bilye ve Saçma seçenekleri vardır. Havalı tüfek mermisi kalibrelerine göre değişiklik göstermektedir. Bunlar; 4.5mm, 5.5mm, 6.35mm olarak farklı seçenekleri vardır. Bunlar içinde en çok tercih edileni ise 5.5 mm havalı tüfek mermileridir. Satın almak istediğiniz kutunun içeriğine bağlı olarak adeti değişe havalı tüfek mermisinde silaha uyum en önemli konulardan biridir. Zira silaha yanlış bir mermi koymanız teknik açıdan sorunlara neden olabilir.
Mermi seçimini doğru bir şekilde yapabileceğinizi düşünmüyorsanız silahın kullanım kılavuzuna bakmanızı öneririz. Bu konuda bir sonuca varamadıysanız bizimle iletişime geçerek en doğru mermiyi satın alabilirsiniz.  Kampseti nden aldığınız tüm havalı tüfek siparişlerinde havalı tüfek mermisi hediye olarak gelmektedir.


Havalı Tüfek Kılıfı

Havalı tüfek kılıfı pek çok avcı/atıcı tarafından göz ardı edilen ürünlerdir. Ancak havalı tüfeklerle alakalı doğru bir kılıf seçiminin çok değerli sonuçları olacağını bilmelisiniz. İlk olarak silahın nem ve diğer çevresel etkilerden korunması kılıf ile mümkün olur. Öte yandan av sırasında doğada ilerlerken silahı taşımak amacıyla da havalı tüfek kılıfı kullanmak değerlidir. Kampseti nden aldığınız tüm havalı tüfek siparişlerinde kılıf hediye olarak gelmektedir.


havalı tüfek mermisi

Havalı Tüfek Temizleme Seti

Havalı tüfek temizleme seti, havalı tüfek ile alakalı satın alabileceğiniz en değerli yardımcı ekipmanlardan bir tanesidir. Çünkü atış sonrasında temizlenmeyen silahlarda zamanla problemler görülmesi muhtemeldir. Mekanik bir sisteme sahip olan hemen her ekipman gibi silahların da mekanik sistemi temizlenmeli ve yağlanmalıdır.
Silahınızı daha uzun süreli ve kaliteli kullanmanızın yegâne yolu budur. Aksi takdirde kısa sürede zarar görecek olan silahınızın performansının da düşüşüne neden olabilirsiniz. 
Yukarıda sıraladığımız bütün ürünleri Kamp Seti ayrıcalıkları ile satın alabilir ve kaliteli bir alışveriş deneyimine kapı aralayabilirsiniz. Üstelik uygun fiyatlar da sizleri bekliyor olacak!


Atış Gözlüğü

Havalı tüfek kullanıcıları  eğlencenin tadına varırken güvenliği unutmamalıdırlar. Havalı tüfek atışları yaparken havalı tüfek mermisi gözüne gelmemesi için atış gözlüğü kullanabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse sert bir zemine havalı tüfek mermisi denk geldi ve oradan sekerek size gelebilir. Bu gibi durumlarda önlem olarak atış gözlüğü kullanımı tavsiye edilir. Kampseti nden aldığınız tüm havalı tüfek, airsoft silah ve havalı tabanca siparişlerinde atış gözlüğü hediye olarak gelmektedir.


Hedef Kağıdı

Havalı tüfek ile atış yaparken hedefi kaçtan vurduk diye görmek isteriz. Bu da hedef kağıtları ile mümkün olmaktadır. Farklı hedefler koyularak da atış yapılabilir. Ama hedef kağıdı gibi tam isabet oranlar vermeyebilir. Havalı silahlar ile atış yaparken nereden vuruş yaptığınız sizi daha fazla motive edecektir. Kampseti nden aldığınız tüm havalı tüfek, airsoft silah ve havalı tabanca siparişlerinde hedef kağıdı hediye olarak gelmektedir.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.