Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

İçinizi Isıtacak İçlikli Uyku Tulumları

01-03-2019 23:04
İçinizi Isıtacak İçlikli Uyku Tulumları

Uyku tulum modelleri özellikle kamp yapmayı sevenler ve sık sık kamp yapan kişiler için en önemli kamp ekipmanlarından biridir. Uyku tulumları rahat bir uyku uyumanız dışında kamp hayatında konforlu bir gün geçirmenizi de sağlamaktadır. Kaliteli ve sağlıklı uyku tulumları ile rahat bir uyku deneyiminin yanı soğuk hava şartlarından da etkilenmeden kampın keyfini çıkarabilirsiniz. Uyku tulum modelleri genel olarak mevsime göre tasarlanmaktadır. Her mevsim için farklı özelliklerde uyku tulumları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çift kişilik ya da tek kişilik uyku tulumları da bulunmaktadır.

Uyku Tulum Modelleri

Uyku tulum modelleri renk ve ebat boyutlarının dışında kumaş özelliklerine göre değişmektedir. Şayet kamp yapacağınız yerde en düşük sıcaklık oranları 1 ya da 2 derece ise 3 mevsim uyku tulumu sizin için idealdir. Kış mevsimi için -12 dereceye kadar 3 mevsim uyku tulumu kullanabilirsiniz. Ancak daha düşük sıcaklığı olan ve yüksek irtifada olan yerlerde kamp yapacaksınız kışlık uyku tulumları sizin için en ideal uyku tulum modelleriarasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra şayet ekstrem hava koşulları söz konusu ise örnek vermek gerekirse -23 derece ve altı yerlerde kamp yapacaksınız bu noktada bu hava koşullarına özel olarak üretilmiş olan uyku tulumlarına göz atmanız gerekmektedir. Uyku tulumu satın alırken mevsim ve kamp yapacağınız alan en önemli detayların başında gelmektedir. Uyku tulumu satın alırken mutlaka konfor oranları yüksek, kaliteli ve birinci sınıf işçilik ile tasarlanmış uyku tulumları satın almanız gerekmektedir. Bu noktada uyku tulumu seçerken kamp yapacağınız bölgenin en düşük sıcaklık oranlarına göre uyku tulumu seçimlerini yapmanız gerekmektedir. Genel olarak uyku tulumları etikette yer alan sıcaklığın üzerindeki değerlerde sizi hem sıcak hem de konforlu tutacaktır. Bunun yanı sıra sıcaklık faktörleri beslenmenize, yorgunluğuna, mat ve çadır özelliklerine göre de değişmektedir.

İçlikli Uyku Tulumu

İçlikli uyku tulumu çeşitleri sıcak tutan yapısı ile tercih edilen uyku tulum modelleri arasındadır. İçlikli uyku tulumu genel olarak kış mevsimi için tercih edilebilen, düşük sıcaklıklarda bile kullanılabilen uyku tulum modelleri arasındadır. Uyku tulum fiyatları da bu noktada tercih edeceğiniz uyku tulumun özelliklerine, ebatlarına ve donanımlarına göre değişmektedir. Uyku tulum fiyatları uyku tulumunun markasına göre de belirlenmektedir. Her uyku tulumunun özellikleri birbirinden farklıdır ve farklı mevsimlerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Farklı donanım ve özelliklerde üretilmiş olan uyku tulumu çeşitleri de farklı şekillerde fiyatlandırılmaktadır. Uyku tulum fiyatları geniş fiyat aralıklarına sahiptir. Bu sayede her bütçe için uygun uyku tulumunu bulabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.