Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

İstanbula yakın en güzel kamp alanı

07-04-2018 23:48
İstanbula yakın en güzel kamp alanı

Kamp malzemeleri - kamp yeri

Yaz mevsimi yaklaştıkça, kamp yeri arayışları da başlıyor. Özellikle haftasonu kaçamağı yapmak isteyenler, İstanbul’a yakın olan ve güzel, sakin olan kamp yeri arayışına giriyor. Kamp yeri önerisine geçmeden önce, kamp yapmadan önce tüm kamp malzemelerini yanınızda olduğundan emin olmanız gerektiğini tekrar hatırlatalım.

·Çatalca Ormanlı Sahili

Çatalca Kestanelik Köyü'nden hemen sonra varılan Ormanlı Sahili, hem İstanbul’a yakın olmasıyla hem de sakinliğiyle kamp yapanların göz yerlerinden biri. Paraşüt eğitimi de verilen Ormanlı Sahilinde, denize de girebiliyorsuz.

·Kerfe-Kefken Kumcağız

İstanbul’dan ve İzmit’ten birçok kişinin ziyaret ettiği ve kamp yaptığı Kerfe Kefken Kumcağız, sörf yapılabilen ve bisiklet turlarına çıkılabilen en güzel kamp yerlerinden biri.

·Sardala Koyu

Ağva’dan sonra Pınarlı köyünü geçip ulaşabileceğiniz Sardalya koyu, bakir doğası ile kamp yapacakların dikkatini çekiyor. Merkeze uzak olması sebebiyle, koya mutlaka hazırlıklı gidilmeli.

·Torkul Gölü

Düzce’de bulunan Torkul Gölü, kamp alanı için muhteşem bir yer. Ancak kamp kurmak için tesis bulunmadığını belirtmek gerek. Telefonların çekmediği ve marketlerin bulunmadığı bu alan için mutlaka hazırlıklı gitmek gerekiyor.

·Yedigöller Bolu Kamp Alanı

Bolu’da bulunan Yedigöller Bolu Kamp Alanı, büfe ya da restoran gibi olanaklara sahip değildir. Açıkta ateş yakılamıyor. Kampın bazı alanlarında ateş yakma bölümleri mevcut. Bu bölümlerin dışında ateş yakılması yasak.

·Yuvacık İnönü Yaylası

Kocaeli’ne bulunan Yuvacık İnönü Yaylası’da kamp yapmak isteyenleri ağırlıyor. Ancak bu alanda tesis imkanı olmadığını unutmamak gerek. Bu kamp alanına gerekli tüm kamp malzemelerini alıp, yiyecek ve içecek alışverişini yapıp gitmeniz gerekiyor. Bol miktarda oksijeni ve temiz havası ile görenleri büyülüyor.

·Abant Kamp Alanı

Abant Kamp Alanı, Bolu’da yer alıyor. Ankara-Esenboğa Havaalanına 230 km ile çok yakın konumda. Göl kenarına kamp yapabilir, güvenlikli bir şekilde konaklayabilirsiniz.

·Magic Kamp Alanı

Çanakkale bölgesinde bulunan Magic Beach, Çardak merkezde yer alıyor. Feribottan indikten sonra sol tarafa döndüğünüz zaman görebileceğiz kamp alanı, denizin hemen yanında. Merkeze oldukça yakın olması ve doğa harikası olması sebebiyle çok tercih ediliyor.

·Şile Sahil Kamp Alanı

Şile Sahil Kamp Alanı, hem marketlere yakın olması, hem doğayla iç içe olması sebebiyle çok tercih ediliyor. Orman arazisi yaklaşık 35 hektar olan Şile Sahil kamp Alanı, eğlenceli aktivilerle de kampçıları sevindiriyor.

·Uçmakdere Kamp Alanı

Uçmakdere Kamp Alanı, paraşüt yapmak isteyenleri ağırlıyor. Tekirdağ’da Şarköy ilçesinde yer alan Uçmakdere Kamp Alanı, muhteşem manzarası ile herkesi kendine hayran bırakıyor.

·Yenice Ormanları Kamp

Yenice Ormanları Kamp alanı, Karabük’te bulunuyor. Dünya Doğa Koruma Vakfı tarafından acil korunması gereken 100 alandan biri olarak da bilinen Yenice Ormanları Kamp alanı, Çaycuma Havaalanına 90 kilometre mesafede.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.