Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

İthal Havalı Tabancalar ile Yerli Havalı Tabancalar Arasındaki Farklar

09-03-2023 16:56
İthal Havalı Tabancalar ile Yerli Havalı Tabancalar Arasındaki Farklar

İthal havalı tabanca ile yerli havalı tabancalar arasında bir seçim yaparak havalı tabanca deneyiminizi iyileştirmek mi istiyorsunuz? Üstelik seçeceğiniz tabancalar konusunda sadece kaliteyi değil fiyat, performans ve dayanıklılık başta olmak üzere bütün detaylarda avantajı elde etmeyi mi arzu ediyorsunuz? Sizin için hazırladığımız bu rehberde neden ithal havalı tabanca ya da neden yerli havalı tabanca sorularını cevaplayabilirsiniz.


Yerli Havalı Tabanca Nedir?

Yerli havalı tabancalar; Ekol havalı tabancalar ve Hatsan havalı tabancalar ve Zoraki havalı tabancalar gibi markalar tarafından üretilen havalı tabanca modelleridir. Türkiye’de tasarlanıp üretilen bu havalı tabancaların tamamen yerli olması pek çok avantajı da beraberinde getirmektedir. Türk havalı tabanca kullanıcılarının beklenti ve ihtiyaçlarına uygunluk gösteren modeller aynı zamanda performansı da arttırmaktadır. En önemlisi de yerli havalı tabancalarda fiyatlar ithal modellere göre çoğu zaman daha uygundur. Özellikle bu havalı tabanca hatsan ve ekol havalı tabancalar Türkiye de oldukça çok tercih edilmektedir.


İthal Havalı Tabanca Nedir?

İthal havalı tabanca, dünyanın farklı noktalarında imal edildikten sonra distribütörler tarafından satın alınarak Türkiye’ye getirilen havalı tabanca modelleridir. Bu havalı tabancalarda en bilindik markalar Osaka, Smith Wesson, Glock, Sig Sauer, Gamo, ASG, Umarex ve KWC olarak bilinmektedir. Glock havalı tabanca modelleri içinde Glock 19 , Glock 17, Glock 18 Glock 34, Glock 45, Glock 19X, Glock 22 Glock 18C Glock 42 gibi birçok çeşide ayrılmaktadır. Her biri havalı tabanca sektörünün öncüleri arasındaki bu markaların tabancalarını kullanmak da pek çok ayrıcalığı getirir. Aşağıda sıralanan farklılıkları dikkate alarak hangi modeli tercih etmeniz gerektiğini değerlendirmelisiniz. Bunlardan Smith wesson havalı tabanca ve glock 19 modeli sizlerle özelliklerini paylaşmak isteriz.


havalı tabanca silah fiyatları

SMITH WESSON Havalı Tabanca Mod 586 - 6'' Cal. Siyah

  • Model: Smith Wesson
  • Kalibre: 4,5 mm (.177) pellet
  • Güç: 12 gr CO2
  • Şarjör Kapasitesi: 10
  • Maksimum Enerji: 4 joule
  • Toplam Uzunluk: 285 mm
  • Namlu Uzunluğu: 140 mm

UMAREX Glock 19 Havalı Tabanca  4,5 mm - Co2, Siyah

Model: Umarex Glock 19
Kalibre: 4,5 mm (0,177) BB
Şarjör Kapasitesi: 16 atış
Güç Kaynağı: CO₂
Uzunluk: 16 mm
Ağırlık: 717 g
Enerji: <3.0 Joul

Havalı Tabanca Fiyatları

Bir havalı tabanca modeli seçerken tasarım, performans ve kalite çok önemlidir. Havalı tabanca fiyatları bu gibi birçok etkenden dolayı farklılaşmaktadır. Silah fiyatları nı etkileyen en önemli şey kullanılan malzeme yapısıdır. Silah fiyatları bunun yanında modellere göre de farklı fiyatlara göre satılmaktadır. Ancak bunlardan da önemlisi fiyatlardır. İthal havalı tabancalar, yurtdışında üretilmeleri ve ithalat süreçlerinde ortaya çıkar.  İthal havalı tabancalarda maliyetler yüksek gibi görünse de ucuz ithal havalı tabanca modelleri de bulunmaktadır. Her zaman en uygun havalı tabanca fiyatları kampseti.com 'da

En İyi Havalı Tabanca Modelleri

Havalı tabanca modelleri arasında yapacağınız seçim sırasında en iyi havalı tabanca modeline sahip olmak asıl amacınızdır. Ancak kalite tek bir değerle ölçülemeyecek bir konudur. İşlevsellik, performans, dayanıklılık ve tasarım özellikleri havalı tabancaların kalitesinde önemli etkenlerdir. Peki, yerli havalı tabancalar mı daha kaliteli yoksa ithal havalı tabancalar mı?
En iyi havalı tabanca modeli seçerken yerli ve ithal havalı tabancalar arasında farklılıklar bulunmaktadır. En iyi havalı silah modelleri yerli ve ithal modellerde de vardır. Ne kadar hatsan havalı tabanca modeli kaliteli ise Umarex ve ASG havalı tabanca modelleri de o kadar kalitedir.
Yerli havalı tabanca sektörü en az yurtdışındakiler kadar güçlü ve iddialıdır. Bu nedenle Hatsan havalı tabancalar ile Umarex havalı tabancalar arasında ciddi bir kalite farkından bahsetmek mümkün değildir. Bu durumda satın almak istediğiniz modeli kendi muadili ile kıyaslayarak en başarılı havalı tabanca modellerine sahip olmanız mümkündür.


silah ve tabanca fiyatları

Havalı Silah Modellerinde Çeşitlilik

Havalı silahlar satın almak isteyen kimselerin genellikle ithal markalara yöneldiği bilinmektedir. Bunun en büyük nedeni de yabancı üreticilerin model çeşitliliği noktasında daha fazla çeşit model üretimi yapmasıdır. İthal havalı silahlarda modeller oldukça fazladır.
Türkiye’deki havalı silah üreticileri kendini dünya çapında ispat etmiş markalardır. Bu çerçevede ar-ge çalışmalarıyla sürekli olarak yeni modellerin tasarlanması ve tüketiciye ulaştırılması arzu edilmektedir. Model çeşitliliği açısından ithal markaların bariz bir üstünlüğünden söz etmek mümkün değildir. Bu nedenle de model bazlı düşünmek ve size en uygun havalı tabanca modelini satın almak en doğrusu olacaktır.


İthal Havalı Tabanca mı Almalıyım Yerli Havalı Tabanca mı?

Havalı tabanca satın almak istediğinizde yerli – ithal ayrımına odaklanmak yerine beklentilerinizi en iyi karşılayan havalı tabancayı tercih etmelisiniz. Onlarca ürün arasından performans, fiyat, kullanışlılık ve diğer bütün detayları dikkate alarak yapacağınız seçim sayesinde ideal bir havalı tabancaya sahip olabileceksiniz. İthal havalı silah fiyatları ile yerli havalı silah fiyatları arasında çok bir fark bulunmamaktadır. Havalı tabancaları direkolarak almak isteyen kişiler havalı tabanca izmir bayimiz olan kampseti nde görerek de temin edebilirler.




IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.