Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kamp Buzdolabı Kullanımı

06-08-2019 09:41
Kamp Buzdolabı Kullanımı

Kamp yaparken özellikle yaz mevsimi için en önemli malzemelerden biri olan kamp buzdolabı meyvelerinizi, sebzelerinizi ve içeceklerinizi muhafaza etmeniz için oldukça önemlidir. Kamp yaparken tercih edeceğiniz buzdolapları elektrikli olarak çalışma prensibine sahip değildir. Bundan dolayı da oldukça kolay ve konforlu şekilde buzdolaplarını taşıyabilirsiniz. Özellikle kamp buzdolabı modelleri sayesinde yaz mevsiminde soğuk su içebilir, yemeklerinizi muhafaza edebilir ve kamp yaparken oldukça keyifli deneyimler yaşayabilirsiniz. Besinlerde mevcut olan bakteriler; ısı ile birleştiğinde kısa sürede bozulacaktır. Bundan dolayı da kamp ya da gezilerde kullanabileceğiniz portatif buzluk modelleri oldukça önemli malzemelerin başındadır. Bu ürünler özellikle besinlerin ömrünü uzatmaya da destek olmaktadır. Örnek vermek gerekirse, bir arabada normal araba sıcaklığında duran süt, bakteriler sebebiyle iki-üç saat içinde kolayca bozularak ziyan olabilir. Ancak soğuk tutan çanta ile sütler bir hafta boyunca taze şekilde kalması da sağlanabilir.


Buzluk Çanta




Buzluk çanta modelleri özellikle uzun süreli kamp yapacaksınız yemeklerin ve besinlerin muhafazası için önem teşkil etmektedir. Bu sebeple de kamp yaparken kullanabileceğiniz buzluk çanta modelleri sayesinde meyve ve sebzelerin bozulmamasını sağlar ve en keyifli şekilde kamp yapabilirsiniz. Kamplarda kullanabileceğiniz buzdolabı modelleri, gerçek buzdolabından farklı olarak elektrikli olarak çalışmaz. Öte yandan bu buzdolabı modelleri her türlü kamp koşulu için uygun olmaktadır. Portatif buzluk olarak da bilinen kamp buzdolabı içeceklerinizi, yiyeceklerinizi bozulmadan saklamanıza da destek olacaktır. Bunun dışında içi boşken oldukça hafif olan bu soğuk çanta modelleri, içi dolu iken taşıyabileceğiniz ağırlığa da ulaşmaktadır.


Soğuk Çanta



Soğuk çanta modelleri özellikle yaz mevsiminin vazgeçilmez kamp ürünleri arasında yer almaktadır. Portatif buzluk ya da soğuk çanta seçerken özellikle kaç kişilik yemek ve içeceğin dolaba sığacağına göre bu çanta modellerine karar vermeniz gerekmektedir. Bunun dışında özellikle daha kısa süreli kamplar için iç hacimlerinin daha küçük olduğu soğuk tutan çanta modelleri tercih edebilirsiniz. Bu çanta modelleri özellikle kamp yaparken hayat kurtarıcı özelliğe sahiptir. Özellikle havaların ısınması ile soğuk su ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bu çanta modeller sayesinde kamp süresini dilediğiniz gibi uzatmanız da mümkündür. Bunun dışında istediğiniz besinleri taze şekilde tüketebilirsiniz. Yaz mevsimlerinin vazgeçilmez etkinliği olan kamplar için olmazsa olmaz ürünlerden biri olan çanta buzluk özellikle yiyeceklerin ve içeceklerin daha uzun süreli, bozulmadan korunmasını sağlar.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.