Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kamp Çadır Çeşidi Seçerken Kış Mevsiminde Neye Dikkat Edilmelidir?

26-12-2017 14:43

Her insan yaz veya kış aylarında kamp yapmayı sever. Kamp yaparken kişilerin önceden gidilecek yer hakkında bilgi edinmesi gerekir. Kamp yapmaya giden kişiler bu sayede gittikleri bölgeye kolay uyum sağlarlar. Gidilecek bölge ile ilgili internetten araştırma yapılır. Kamp alanına yakın marketler vs. araştırılır. Tüm bu araştırmalar yapıldıktan sonra kamp için gerekli malzemeler gerekir. Kamp için günlük amaçlı kullanılan çadırgötürülmez. Kamp için özel yapılmış kamp çadırı vardır. Bu kamp çadırısayesinde kampta yatacak yerinizi güvence altına almış olursunuz. Bu çadır günlük kullanım amaçlı çadır gibi değildir. Belirli ebatları vardır. Bu ebatlar küçük, orta ve büyük olarak değişmektedir. Bu kamp için özel olarak üretilen çadırlar günlük olarak kullanılan ucuz çadır fiyatlarından daha pahalıdır. Kamp çadırını belli başlı yerlerden almak gerekir. Bu sitede kamp çadırı almak için çok uygun bir yerdir. Kamp çadırları günlük kullanım amaçlı olan ucuz çadır gibi her yerde bulunmaz. Bunun için özel oluşturulmuş siteler mevcuttur. Bu site tüm kolaylıkları sağlayarak müşterilerine hizmet vermektedir.

 

Kamp Çadırı Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

İnsanlar kampa gitmeden önce belirli hazırlıklar yaparlar. Bu hazırlıklardan bir tanesi de kamp çadırı seçimidir. Kamp çadırı seçimi yapmadan önce belli kriterlerden geçmesi gerekir. Bu kriterlerden geçen kamp çadırı gönül rahatlığı ile alınabilir. Bu kriterleri şu şekilde sıralayabiliriz:

 

1.Kamp çadırı Seçilmeden Önce Gidilecek Yer Bilinmelidir.

 

Bu noktada kamp yapılan yer çok önemlidir. Kamp yapılan yer dağlık bir alan ise kamp çadırı ona göre daha dayanıklı olması gerekir. Kamp yapılacak alan düz ve sahil kenarı gibi bir yer ise kamp çadırının kaliteli ve uygun olanı tercih edilebilir.

 

2.Kamp Yapacak kişi sayısına bakılmalıdır.

 

Kamp gidilecek yer seçildi. Kamp malzemeleri hazırlanmaya başlandı. Kamp malzemelerinden olan kamp çadırı için kampa gidecek olan kişi sayısı önemlidir. Kamp çadırları kişilik olarak satılmaktadır. Kampa gidecek kişi sayısı 4 ise kamp çadırı da 4 kişilik olarak alınmalıdır. Kamp sırasında herhangi bir aksilik yaşamamak için bu kriter de dikkate alınmalıdır.

 

Kampın Yapıldığı Döneme Göre Kamp Çadırı Alınmalıdır?

 

Kamp çadırı alırken kampın yapıldığı yere dikkat edileceği gibi kampın yapılacağı zamanda önemlidir. Kamp kış aylarında yapılıyor ise kamp çadırının buna göre dayanıklı olması gerekir. Kış aylarında yağan kar veya yağmurun çadırdan içeri girmemesi gerekir. Kamp yaz aylarında yapılıyor ise kamp çadırının en az 1 penceresi olması gerekir. Sıcak yaz aylarında çadırın içinde terlememek için pencerenin olması dikkat edilmelidir.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.