Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

Kamp Çadırı Fiyatları

30-12-2018 22:07
Kamp Çadırı Fiyatları

Kamp çadırı özellikle yeni yılın yaklaştığı şu günlerde kampçıların en çok araştırdığı konuların başında geliyor. Havaların soğuk olması ve kışın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başlaması, kamp yapmamak için bir sebep olmaktan ziyade, gerçek doğa severler için esas kamp zamanının başladığına işaret ediyor. Bundan dolayı da kış mevsime uygun olabilecek, soğuk ve rüzgar gibi zorlu kış şartlarına karşı koruyucu olan kamp çadırı için araştırmalar başladı bile.

Kamp Çadırı

Kamp çadırı satın alırken bazı noktalara dikkat etmek oldukça önemli. Bu noktaların başında öncelikli olarak çadırın özellikleri ve kalitesi geliyor. Kaliteli malzemelerle üretilmiş olan çadırlar her zaman için daha uzun süreli kullanım imkanına hem de hava karşılarına karşı koruyucu olma özelliğine sahiptir. Bundan dolayı da kamp çadırı alırken öncelikli olarak kaliteye dikkat etmek ve kamp çadırı fiyatları için daha sonra araştırma yapmak gerekmektedir. Bunun dışında isterseniz 4 mevsim çadır isterseniz de mevsimlik çadır kullanmayı tercih edebilirsiniz.

4 Mevsim Çadır

4 mevsim çadır dört mevsimde de kullanılabilecek olan, her hava şartına uygun çadırlardır. 4 mevsim çadır özellikle kamp alanında uzun süre konaklama yapılmayacaksa ( 2- 3 hafta ya da 1 ay gibi) oldukça uygun ve ekonomik çadırlardır. Ancak uzun süre konaklama yapacağınız bir kamp deneyimi yaşayacaksanız bu aşamada mutlaka mevsimlik çadır tercih etmelisiniz. Ancak sık sık ancak kısa aralıklarla örnek vermek gerekirse; yalnızca hafta sonu için kamp yapmayı planlıyorsanız 4 mevsim çadır tam size göre.

Mevsimlik Çadır

Mevsimlik çadır her mevsim için özel olarak üretilmiş olan, daha uzun konaklama yapacak ve kamp alanında daha profesyonel olan kişiler için uygun olan çadırların başında gelmektedir. Mevsimlik çadır için yaz ya da kış mevsimine göre satın aldığınız çadırlar bu mevsimlerin şartlarına özel olarak hazırlanmış ve dizayn edilmiş çadırdır. Kışlık çadırlarda rüzgar, soğuk hava, kar ya da yağmur etkili olmayacaktır. Yaz mevsimine göre hazırlanmış olan çantalarda ise mutlaka yaz koşulları göz önünde bulundurulup hava akımının daha sağlıklı olması ve direkt güneş ışınlarının çadır içindeki hava ortamını etkilememesi gibi detaylar düşünülmüştür.

Çadır Fiyatları

Çadır fiyatları tercih edilen çadırın kalitesine göre belirlenir. Her çadırın üretim malzemesi farklıdır. Çadır fiyatları da bu malzemelere göre belirlenebilir. Bunun yanı sıra çadır fiyatları çadırların büyüklüğüne ve kaç kişilik olduklarına göre de değişebilmektedir. Çadır tipi ve modelleri de fiyatlar üzerinde etkileyici olan unsurların başında gelir. Çadırın kalitesi, markası, boyutları ve modeli çadır fiyatları için etkileyici olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.